12

Omschrijving

Het vastleggen van momenten die tussen mensen plaatsvinden is mijn passie. Een blik van een vader naar een dochter tijdens de ceremonie, een zenuwachtige moeder tijdens het klaarmaken in de ochtend. Het zijn echte momenten die aangeven hoe het toen was. Dit vastpakken in een beeld is iets wat mij tot in mijn vezels inspireert en motiveerd om elk verhaal te vertellen vanuit de bruidsparen die mij dit toe vertrouwen. 

Het tonen van de slideshow die ik achteraf maak, of soms op de avond, is waar alles samenkomt. De bruid en bruidegom krijgen een spiegel voor en zien hoe mooi en belangrijk zij zelf en de mensen om hun heen zijn.  Deze herinneringen nemen ze voor altijd mee.

Details

 • mid/high-end
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  mid/high-end
 • Welke prijs kunnen wij verwachten voor een bruiloft reportage?

  vanaf €1695,-
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie, Video
 • In wat voor stijl worden de trouwfoto's genomen?

  Anders
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Bankoverschrijving
 • Hoeveel weken van tevoren moet de service betaald worden?

  1 maand
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Zijn er kosten voor het reizen naar andere locaties?

  Eventuele reiskosten
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2011
 • Organiseert u zelf de bruiloften of schakelt u een weddingplanner in?

  Ik spreek graag persoonlijk af om jullie te leren kennen. Ook kan ik zo meer over jullie bruiloft te weten komen en vertellen over mijn passie... de verhalen!
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  In het hoogseizoen ongeveer 4-6 weken

Reviews (3)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0
3 meningen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Eduard was able to capture such special moments, expressions, smiles and tears with the perfect lights and amazing editing. The pictures of our wedding are absolutely beautiful. Thank you for these special memories.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tijdens onze zoektocht naar de perfecte trouwfotograaf was "TWIJFELEN" het sleutelwoord. Maar zodra wij met Eduard afspraken, verdween al deze twijfel als sneeuw voor de zon. Voor ons was de keuze binnen een paar minuten al duidelijk: niet alleen zijn zijn foto's prachtig, we hadden ook nog eens een goede klik. 

Op de grote dag waande Eduard zich als onzichtbaar rond en legde zo alle mooie momenten stiekem vast. Wij dachten van tevoren dat poseren helemaal niet zo ons ding was, maar niets bleek minder waar! Eduard maakte de fotoshoot ontspannen en leuk, en alle foto momentjes ontstonden heel spontaan. We werden tijdens onze huwelijksreis alvast lekker gemaakt door Eduard met een paar mooie plaatjes, zodat we nog even extra konden nagenieten. Onze grote dag is prachtig vastgelegd door Eduard - onze zoektocht naar de perfecte fotograaf stopte bij hem!

Misbruik rapporteren
Door jeroenvonk
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Eduard heeft onze bruiloft van begin tot het eind (en zelfs langer...) perfect vastgelegd, waarbij hij ook nog eens rekening heeft gehouden met al onze wensen en ideeën. Hij was tijdens de grote dag heel actief bezig met het uitvoeren van mooie ideeën om alle mooie momenten vast te leggen, maar toch viel hij niet op! Het eind resultaat is verbluffend! Zo kunnen wij nog vele jaren nagenieten en onze bruiloft elke keer weer herbeleven. 

Misbruik rapporteren

Adres van Bruidsfotograaf.nl in Zuid-Holland:

Generaal Eisenhowerplein 5 2288 Voorburg +31612240170