• Prijsklasse Midden
  • Website

Natuurlijke fotografie, spontane momenten en echte emotie.

Tijdens jullie dag ben ik er voor jullie, ik denk graag met jullie mee en sta ondertussen op scherp om de mooiste momenten te vangen. Mijn fotografiestijl is natuurlijk en sfeervol, met oog voor detail. Ik ben gek op bruiloften waarbij de liefde centraal staat, of dat nou op het strand of midden in het bos wordt gevierd. Een relaxte dag, met een mooi feest met familie en vrienden - Ik leg dat met alle liefde voor jullie vast!

Neem voor meer informatie contact op met Louise Boonstoppel Fotografie en plan een vrijblijvend gesprek in. 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 4 reviews
Door willemijnvanvelzen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Louise heeft onze trouwdag super mooi vastgelegd. Ze was op het juiste moment op de juiste plek en heeft zo heel bijzondere momenten weten te vangen. Vanaf het eerste gesprek met Louise hadden we heel fijn contact en dit is door gelopen tot op onze trouwdag. Zo professioneel maar ook heel gezellig, we waren de hele dag super op ons gemak bij haar en met haar manier van werken!

Misbruik rapporteren
Door marijevdongen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat waren we blij met Louise als fotografe op onze trouwdag! Louise is een lieve, toegankelijke en bovenal professionele fotografe met passie voor haar vak. Ze heeft onze trouwdag zo mooi weten vast te leggen. Pure foto's, schitterende kleuren en vol emotie. Bovendien zijn we erg tevreden over de communicatie met Louise voorafgaand aan de bruiloft en daarna. Wij bevelen Louise daarom voor de volle 100% aan.  

Misbruik rapporteren
Door daphnelaarman
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hallo, 

Wij zijn getrouwd op 18 mei 2018. En natuurlijk ga je opzoek naar een fotograaf. Niet een gemakkelijk klus vonden wij. Ik bedoel het zijn wel je trouwfoto's. Ze mogen best wat kosten, maar dan wil je ook wel iets aan het einde van de rit iets moois zien. Foto's waar je je gevoel van de dag weer in terug kan lezen. En hoe zoek je zo iemand uit?

Mijn man en ik wilde heel graag een bruiloft waar een gezellige losse sfeer heerste. Geen stress wanneer er dingen uitlopen, geen vast getimmerd rooster. Vooral rust, warmte en gezelligheid. Tijd met elkaar. Nou, en zoek dan de fotograaf er maar bij. 

Louise haar website sprak ons erg aan. Netjes, duidelijk, maar niet strak. R straalt al een gezellige sfeer van af.

Toevallige woonde ze in dezelfde stad en bleek ze een bekende via via te zijn. ( Daar kwamen we in de eerste gesprekken achter.) In het kennismakingsgesprek merkten we dat Louise precies paste wat wij wilde uitstralen. Ze is enthousiast, heeft leuke ideeën, denkt met je mee en weet je gerust te stellen en is flexibel. 

Op de dag van ons trouwen was ze vol positiviteit! Iemand waar je blij van wordt. Op een prettige manier heeft ze ons de hele dag gefotografeerd en is het haar gelukt om de dag prachtig vast te leggen. Emoties te vangen op beeld, die wij op de dag hebben gemist. Komische momenten van kinderen en gevoelige momenten van onze ouders, broers en zussen. 

Wij zijn super blij met ons trouwboek! En zullen hier nog lang van kunnen nagenieten. 

Wij zouden Louise vele andere mensen ook aanraden! Succes Louise met het fotograferen van andere mooie momenten en bedankt! 

Liefs 

Daphne en Eelco Overkleeft 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
1295,- voor 6 uur
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wanneer jullie voor mij kiezen na het kennismakingsgesprek, stuur ik een reserveringsbetaling van 250,- om de dag definitief in mijn agenda te zetten. Het restbedrag van de bruiloft wordt op een later moment betaald.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Wat is er beter om dat door een ander bruidspaar te laten doen: 'Louise is een super lieve en enthousiaste fotograaf. Zij begreep precies wat wij voor onze bruiloftsreportage voor ogen hadden en heeft dit op een unieke wijze weten vast te leggen. Het is enorm bijzonder hoe zij elk bijzonder moment van de dag heeft weten te fotograferen, zonder dat wij haar echt hebben opgemerkt. Louise heeft elke keer weer de echte emotie te pakken en laat daarmee de mooiste kanten van mensen en onze dag zien. Daarbij is zij zo gezellig, makkelijk en lief dat we ons vanzelf op ons gemak voelden, met als resultaat echte, gelukkige foto's.' - Iris en Cetin
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk voornamelijk alleen als fotograaf, maar ik heb een samenwerking met een videograaf en meerdere leveranciers waar ik goede ervaringen mee heb.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Binnen 1 week krijgen jullie al 40 foto's afgeleverd. De rest van de foto's volgt binnen 8-9 weken.

Adres

Stad: 2547 SN