Louise Boonstoppel Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Louise Boonstoppel Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.295 €

Natuurlijke fotografie, spontane momenten en echte emotie.

Tijdens jullie dag ben ik er voor jullie, ik denk graag met jullie mee en sta ondertussen op scherp om de mooiste momenten te vangen. Mijn fotografiestijl is natuurlijk en sfeervol, met oog voor detail. Ik ben gek op bruiloften waarbij de liefde centraal staat, of dat nou op het strand of midden in het bos wordt gevierd. Een relaxte dag, met een mooi feest met familie en vrienden - Ik leg dat met alle liefde voor jullie vast!

Neem voor meer informatie contact op met Louise Boonstoppel Fotografie en plan een vrijblijvend gesprek in. 

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.295 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wanneer jullie voor mij kiezen na het kennismakingsgesprek, stuur ik een reserveringsbetaling van 250,- om de dag definitief in mijn agenda te zetten. Het restbedrag van de bruiloft wordt op een later moment betaald.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Louise Boonstoppel Fotografie

4.9
11 reviews
11 reviews
Professionaliteit
(11)
Prijs/kwaliteit
(11)
Aanrader?
(11)
lonnekekisman
Door Lonneke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Louise is een geweldige fotograaf! Behalve dat haar foto's prachtig zijn, weet ze je ook heel goed op je gemak te stellen met haar humor, spontaniteit en enthousiasme. Ze is een heel fijn persoon om op je bruiloft erbij te hebben, het voelde alsog we haar al jaren kenden. Ook onze gasten waren heel positief over haar! We zijn super blij met de prachtige foto's die ze van onze bruiloft gemaakt heeft! Ze heeft het echt vastgelegd zoals het was en heeft daarbij precies de goede momenten en emoties kunnen vangen in beeld. En haar stijl is zó mooi! Toen we het fotoalbum lieten maken, kon ik gewoon niet kiezen uit alle prachtige foto's (gelukkig was Louise heel geduldig)! Het fotoalbum is van hoge kwaliteit en de foto's geven ons een blijvende herinnering aan een prachtige dag :)

Misbruik rapporteren
jamilla.vdhelm
Door Jamilla van der Helm
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mocht je twijfelen... Louise als je bruidsfotograaf is een keuze waar je zeker geen spijt van krijgt. Tijdens onze shoot was Louise heel enthousiast; we voelden ons opeens ware fotomodellen. Haar enthousiasme en vertrouwen zie je ook terug in de foto's.

We zijn helemaal verliefd op de foto’s en laten het album vol trots aan iedereen zien (of ze willen of niet). De reacties zijn heel enthousiast.

(Ps. onze familie en vrienden waren zo onder de indruk dat er inmiddels al een familieshoot, new born shoot en fotografie cursus geboekt zijn bij Louise…zegt genoeg toch?).

Misbruik rapporteren
stefanievandrunen
Door Stefanie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Toen ik op Instagram aan het struinen was kwam ik op de pagina van Louise terecht en ik wist het gelijk: zij MOET onze trouwfotograaf worden. Want wat een mooie en toffe stijl heeft zij. Na onze afspraak met Louise werd dit gevoel alleen maar versterkt. Louise is een onwijs lieve, relaxte meid en een heel fijn persoon om de hele dag om je heen te hebben. Toen wij onze trouwfoto's te zien kregen werden we weer helemaal mee teruggenomen naar onze mooie dag. Louise heeft alle mooie momenten, de emoties en de sfeer zo goed vastgelegd. Wij zijn heel blij dat Louise onze trouwfotograaf is geweest en raden haar echt 100% aan!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2547 SN

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact