• Prijsklasse Midden
  • Website

Is jullie datum nog vrij? Neem direct contact op om te kijken of ik nog beschikbaar ben om jullie bruiloft vast te leggen!

Of lees wat meer over mij hieronder.

Bruidsfotografie met kwaliteit, creativiteit en een persoonlijke aanpak. Met deze drie punten garanderen ik jullie mooie herinneringen, fantastische foto's en een relaxte informele ervaring.

Op een bruiloft is er vanalles gaande en mijn fotografie sluit daarbij op aan. Mijn reportages bevatten de perfecte mix van creatieve en journalistieke fotografie waarbij details, momenten en alle emoties van de dag als kleine kunstwerkjes in beeld worden gebracht.
Ik ben onzichtbaar gedurende dag maar aanwezig wanneer dat nodig is. Daarbij hou ik alles graag informeel en hou ik er erg van om mee te denken aan oplossingen voor alle obstakels die jullie tegenkomen tijdens het plannen van jullie bruiloft.

Om onze samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen maak ik gebruik van een zeer moderne online portal. Hierin is alles omtrend onze samenwerking terug te vinden en bevat deze zelfs een online galerij waar al jullie foto's in terecht zullen komen en met alle vrienden en familie te delen is.

Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje op mijn website of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bezoeker, laat een review achter over Bart Rondeel Photography en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 6 reviews
Door es&ab
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
We hebben de foto´s nog niet binnen, maar de shoot op onze bruiloft verliep heerlijk relaxed. Bart, super bedankt! Echt een aanrader.
Misbruik rapporteren
Jullie 'first look' was er 1 om nooit te vergeten. Ik denk ook niet dat Ab die ooit nog zal vergeten haha!
Dank jullie wel dat ik dit allemaal mocht vastleggen!
Door Mark en Maaike
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Bart is een top fotograaf: heel flexibel en super goed!!! We zijn heel blij met de mooie foto´s!
Misbruik rapporteren
Heerlijk om in mijn eigen woonplaats een bruiloft te mogen vastleggen. Het stadhuis van Haarlem blijft een ervaring!
Door colin&stephanie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij stonden een week voor onze bruiloft voor een ontzettend grote uitdaging, want onze fotograaf kon niet meer de gehele dag aanwezig zijn. Tijdens een andere bruiloft hebben wij Bart aan het werk gezien en waren wij al erg enthousiast over hem, daarom hebben we hem meteen benaderd! Gelukkig kon hij nog wat voor ons betekenen en was hij zo flexibel om in te kunnen sprinten op korte termijn. Ons contact verliep grotendeels telefonisch en Bart dacht goed met ons mee. Dankzij zijn tips en adviezen hebben wij het programma zelfs nog iets aangepast. Bart was tijdens onze grote dag onopvallend aanwezig. De enige instructies die wij van hem hebben gehad was tijdens de fotoshoot, maar hij zorgde voor een ontzetten relaxte en ongedwongen sfeer. We hebben bijna geen geposeerde foto´s en hij haakte de hele dag goed in op de pure momenten. De foto´s zijn schitterend geworden en alle spontane en echte emoties zijn perfect vastgelegd: nog veel beter dan gehoopt! Het lijkt wel alsof het zo had moeten zijn.
Misbruik rapporteren
Nog nooit ben ik zo kort voor een bruiloft benaderd om een bruiloft van 12 uur vast te leggen. We hadden een week om alles te bespreken en voor te bereiden maar het is gelukt! Dank voor de lieve woorden en natuurlijk jullie vertrouwen om mij nog zo last minute in te schakelen!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
1695,- incl album en print
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Ik hanteer een standaard betalingsschema voor al mijn klanten. Een aanbetaling om de datum vast te zetten hoort hier bij.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Bruidsfotografie met kwaliteit, creativiteit en een persoonlijke aanpak. Met deze drie punten garandeer ik jullie mooie herinneringen, fantastische foto's en een relaxte informele ervaring. Ik ben onzichtbaar wanneer dat moet en aanwezig wanneer dat helpt. Zo zal ik tijdens de ceremonie wat meer op de achtergrond aanwezig zijn, maar ben ik tijdens het feest juist erg onderdeel van de menigte waardoor mensen mij veel meer accepteren terwijl ik foto's aan het maken ben. Ik krijg altijd veel positieve reacties van de gasten die het geweldig vinden dat ik lekker meedans en daardoor juist de echte sfeer van de avond kan laten zien in mijn reportage.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk over het algemeen alleen, maar kan op verzoek ook met een tweede fotograaf langskomen.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Ik lever een preview al binnen korten tijd na de bruiloft aan. Voor de rest van de foto's hanteer ik een levertijd van 4 tot maximaal 8 weken. Het komt echter zelden voor dat ik de volle 8 weken nodig heb en meestal lever ik dan ook alles na ongeveer 4 weken.

Adres

Stad: 2021 BN
Stad:

Geen bezoekadres

Stad:

Geen bezoekadres

Vergelijkbare leveranciers

So Fine Photography

Trouwfotografen | Haarlem
2

Persoonlijke bruidsfotografie vol kleur, emotie en details. Ik vertel met mijn foto's graag jullie mooie dag zoals ik 'm beleef. Van het kennismakingsgesprek tot de levering van het album; ik vind een persoonlijke benadering belangrijk bij het vastleggen van jullie bruiloft! Neem gerust contact... Zie +

Rachelle Dens Fotografie

Trouwfotografen | Nieuw-Vennep
2

Rachelle Dens is een professionele trouwfotograaf met een oog voor detail! Zij zorgt voor een kleurrijk aandenken aan jullie grote dag! Haar stijl kun je omschrijven als Romantisch en storytellend.  Ook nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op! Zie +

Liselore Tempel Wedding Photography

Trouwfotografen | Haarlem

Liselora Tempel Wedding Photgraphy legt jullie dag vast zoals deze echt is: met echte emoties en echte momenten. Ze heeft een oog voor detail en zal ervoor zorgen dat alle bijzondere momenten op de gevoelige plaat worden vastgelegd. De mooiste momenten gaan niet onopgemerkt voorbij: van de vader van... Zie +

Happy Photographer

Trouwfotografen | Hoofddorp
11

Relaxte bruiloften met de focus op lekker eten, sfeer en samenzijn.  Jullie staan op het punt het mooiste feest van jullie leven te vieren. Met jullie liefste familie en vrienden, goed eten en vooral: een fijne sfeer. Of het nu een hippe strandtent is, een classy feest in Amsterdam of een kas middenin... Zie +

Trouwen met Amy

Trouwfotografen | Amsterdam

Trouwen doe je...met mij! Trouwen is heel intiem en heel spannend en trouwen doe je niet alleen met elkaar, maar ook een beetje met mij. Ik ben voor één dag zo dichtbij dat je nog net niet mijn hand vast kan houden. Tegelijkertijd wil ik graag onzichtbaar zijn op momenten dat het echt spannend wordt... Zie +

Zwart Fotografie

Trouwfotografen | Santpoort-Noord
2

Romantisch // Sfeervol // Fris // Tijdloos // Vol Liefde Dat zijn de beelden die ik graag maak. Het is dan ook een droom die uitkomt om elke dag bezig to zijn met datgene dat ik het liefste doe: het fotograferen van de Liefde! lk ben Raisa Zwart, 24 jaar en samenwonend met mijn vriend in Santpoort-Noord.... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie