• Prijsklasse Midden

Is jullie datum nog vrij? Neem direct contact op om te kijken of ik nog beschikbaar ben om jullie bruiloft vast te leggen!

Of lees wat meer over mij hieronder.

Bruidsfotografie met kwaliteit, creativiteit en een persoonlijke aanpak. Met deze drie punten garanderen ik jullie mooie herinneringen, fantastische foto's en een relaxte informele ervaring.

Op een bruiloft is er vanalles gaande en mijn fotografie sluit daarbij op aan. Mijn reportages bevatten de perfecte mix van creatieve en journalistieke fotografie waarbij details, momenten en alle emoties van de dag als kleine kunstwerkjes in beeld worden gebracht.
Ik ben onzichtbaar gedurende dag maar aanwezig wanneer dat nodig is. Daarbij hou ik alles graag informeel en hou ik er erg van om mee te denken aan oplossingen voor alle obstakels die jullie tegenkomen tijdens het plannen van jullie bruiloft.

Om onze samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen maak ik gebruik van een zeer moderne online portal. Hierin is alles omtrend onze samenwerking terug te vinden en bevat deze zelfs een online galerij waar al jullie foto's in terecht zullen komen en met alle vrienden en familie te delen is.

Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje op mijn website of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bezoeker, laat een review achter over Bart Rondeel Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Bart Rondeel Photography

4.9 7 reviews
Door Claudia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De zoektocht naar een fotograaf die echt bij ons past, heeft ons naar Bart gebracht. Hij heeft een mooie stijl van fotograferen, juist het journalistieke beeld wat hij pakt is wat wij zochten voor onze dag. Bart is rustig, bijna onzichtbaar aanwezig en golft mee op de wensen van ons als bruidspaar. Zelfs voor de enorm vies geworden jurk had hij 1 uur voor de ceremonie nog een geweldige oplossing. Twee dagen na ons huwelijk had Bart de eerste foto’s al klaar om ons alvast een preview te kunnen geven! Zo mooi om vervolgens op de foto’s van Bart ons verhaal terug te zien.

Jan en Claudia

Misbruik rapporteren
Door Es
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
We hebben de foto´s nog niet binnen, maar de shoot op onze bruiloft verliep heerlijk relaxed. Bart, super bedankt! Echt een aanrader.
Misbruik rapporteren
Jullie 'first look' was er 1 om nooit te vergeten. Ik denk ook niet dat Ab die ooit nog zal vergeten haha!
Dank jullie wel dat ik dit allemaal mocht vastleggen!
Door Mark
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Bart is een top fotograaf: heel flexibel en super goed!!! We zijn heel blij met de mooie foto´s!
Misbruik rapporteren
Heerlijk om in mijn eigen woonplaats een bruiloft te mogen vastleggen. Het stadhuis van Haarlem blijft een ervaring!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
1695,- incl album en print
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Ik hanteer een standaard betalingsschema voor al mijn klanten. Een aanbetaling om de datum vast te zetten hoort hier bij.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Bruidsfotografie met kwaliteit, creativiteit en een persoonlijke aanpak. Met deze drie punten garandeer ik jullie mooie herinneringen, fantastische foto's en een relaxte informele ervaring. Ik ben onzichtbaar wanneer dat moet en aanwezig wanneer dat helpt. Zo zal ik tijdens de ceremonie wat meer op de achtergrond aanwezig zijn, maar ben ik tijdens het feest juist erg onderdeel van de menigte waardoor mensen mij veel meer accepteren terwijl ik foto's aan het maken ben. Ik krijg altijd veel positieve reacties van de gasten die het geweldig vinden dat ik lekker meedans en daardoor juist de echte sfeer van de avond kan laten zien in mijn reportage.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk over het algemeen alleen, maar kan op verzoek ook met een tweede fotograaf langskomen.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Ik lever een preview al binnen korten tijd na de bruiloft aan. Voor de rest van de foto's hanteer ik een levertijd van 4 tot maximaal 8 weken. Het komt echter zelden voor dat ik de volle 8 weken nodig heb en meestal lever ik dan ook alles na ongeveer 4 weken.

Adres

Stad: 2021 BN
Stad:

Geen bezoekadres

Stad:

Geen bezoekadres