Bruidssalon Daisy

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Bruidssalon Daisy

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 1.000 €

Bruidssalon Daisy is uitgegroeid van een verbouwde boerenschuur naar een volledig gerenoveerde, heerlijk lichte hooizolder. Je vind onze unieke en gezellige bruidsboetiek midden in de polder net buiten het dorp Arnemuiden.  Eenvoudig te bereiken vanaf de A58.

De collectie wisselt het hele jaar door en bestaat uit zorgvuldig uitgekozen jurken in een stijl die je zou kunnen omschrijven als romantisch, modern, altijd elegant en een tikje bohemian.

We verkopen geen merken of designers, maar trouwjurken. Dat is ook waar het allemaal om draait, er hangt immers geen labeltje aan je jurk op je grote dag. Dat is dan ook waar je bij ons voor betaald; voor de jurk en de luxe materialen die er met de hand in verwerkt zijn, en niet voor het merk of de designer.

We vinden het superbelangrijk om jouw stijl en persoonlijkheid terug te zien in dé jurk. Daarnaast staan wij voor persoonlijke aandacht, ongedwongenheid en perfectie!

Nieuwsgierig geworden? Super, boek dan een vrijblijvende pasafspraak.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1.000 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar

Meningen over Bruidssalon Daisy

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
silkegabriellex
Door Silke Ravesloot
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een prachtig plekje om zulke droomjurken te verkopen! De styling van de salon is echt prachtig en ik voelde me gelijk helemaal welkom. Ik ben ontzettend goed door Mathilde geholpen bij het vinden van mijn droomjurk! Ze wist precies wat goed bij mij paste en luisterde ook naar wat ik zelf graag wilde. Daarnaast zijn de jurken nergens anders in Nederland te koop, wat mijn jurk helemaal uniek maakt! Echt een aanrader!! 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 4341RK

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken