Bruiloftfotografie.eu

Top
leverancier
  • Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

Bruiloftfotografie.eu : Fotografie en video

Ik ben Robin Looy, fotograaf van Bruiloftfotografie.eu. Mijn grote passies zijn fotografie, muziek, reizen en kunst.  Als ik niet aan het fotograferen ben dan ben ik de foto’s aan het bewerken in mijn studio waar de kat op schoot ligt, een sterke bak koffie gedronken wordt, en mijn favoriete muziek uit de platenspeler schalt.

Ik ben sinds 2002 aan het werk als fotograaf waarvan ik al meer dan 10 jaar bruiloften fotografeer. Ik  ben begonnen als concert fotograaf (www.robinlooy.com) wat ik nog steeds met erg veel plezier doe. Hierdoor weet ik perfect te anticiperen op emotie, licht en snel veranderende situaties. Tevens heb ik een lange tijd als documentair/journalistiek fotograaf gewerkt voor diverse kranten en tijdschriften. Dit is terug te zien in mijn trouwreportages en aanwezigheid op bruiloften. Ik probeer namelijk altijd zo onzichtbaar mogelijk aan het werk te zijn omdat niet ik, maar jullie als bruidspaar het middelpunt moeten zijn die dag. Uiteindelijk zullen jullie dan ook foto’s ontvangen waarvan jullie niet eens gezien hebben dat ik ze gemaakt heb die dag.

De trouwfoto’s die op deze website afgebeeld staan zijn mijn persoonlijke favorieten. Ik zoek de foto’s altijd zelf uit en bewerk deze ook allemaal. Je ziet steeds meer dat dit werk uitbesteed wordt aan derde partijen of dat fotografen maar een klein aantal foto’s bewerken en retoucheren. Ik vind het belangrijk dat ik van A tot Z bij het proces betrokken ben om zodoende het beste resultaat neer te zetten. Eerlijk gezegd ben ik nogal een ‘pietje precies’ waardoor ik nooit tevreden zou zijn als iemand anders aan mijn foto’s zou gaan werken.

Vaak wordt er gezegd dat ik meer ben dan een fotograaf, en dat ik ook nog eens een weddingplanner / ceremoniemeester ben. Daar ben ik het enigszins wel mee eens omdat ik ook graag meedenk met het bruidspaar over planning, lokatie, logistiek etc. Ik zal ook altijd op de trouwdag zelf meehelpen om de dag zo goed en zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Robin Looy op Bruiloftfotografie.eu

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 3 reviews
Door veroniquebrooijmans
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Via mijn nicht werd ik getipt om eens contact op te nemen met Robin Looy. Zo gezegd, zo gedaan.. Ik had meerdere fotograven benaderd om een vergelijk te hebben. Maar na het gesprek met Robin, hebben we de andere fotograven al afgezegd. Jasper, mijn man, voelde zich gelijk op zijn gemak bij Robin en dat was voor mij het belangrijkste. Een fotograaf waar je echt je zelf kan zijn, zonder poespas. 

Ook op onze bruiloft was dit het geval, geen gemaakte poses, geen opdrachten met: "doe eens even dit, of doe eens even dat". Eindelijk een fotograaf waarbij ik geen camera in mijn gezicht gedrukt kreeg. En geloof me, die zijn er echt! Met de photoshoot had Robin wat ideeen ingebracht en zelf konden we ook nog het een en ander toevoegen. Met een uurtje waren we klaar en hadden we fantastische foto's! Gedurende de dag heb ik Robin nauwelijks opgemerkt, omdat hij zich zo weet op te stellen, dat je hem haast niet ziet. Het resultaat is dan ook ongedwongen foto's waar mensen op staan, zoals ze echt zijn. 

Daarnaast hadden wij gekozen voor een filmpje, maar tegen het einde van de dag begon ik me af te vragen of hij uberhaupt wel gefilmd had. Nou dat had hij zeker, ik had er alleen niets van gemerkt. Terwijl op het filmpje te zien is, dat hij toch echt heel dichtbij is geweest. 

Hou je net als wij van een ongedwongen sfeer, met prachtige, natuurlijke foto's? dan moet je zeker voor Robin gaan. 

Robin, nogmaals hartstikke bedankt!

Misbruik rapporteren
wow, dankjewel voor deze prachtige recensie :) Dankjewel en veel geluk samen!!!
Door renatosahadat
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In onze zoektocht naar een fotograaf voor onze bruiloft kwamen we uit bij Robin Looy. Vanaf het eerste contact en daarna de opvolgende contact momenten hadden wij een positieve indruk over Robin. Dit heeft zich volledig geuit op onze bruiloft. Robin heeft onze heledag waanzinnig mooi vastgelegd en heeft hij ook een onwijs leuke video gemaakt. Naast het feit dat Robin al zijn afspraken afkomt en hele mooie foto’s heeft geschoten is Robin ook een leuke fotograaf om op je bruiloft te hebben. Het is een vriendelijke en gezellige fotograaf en onze gasten vonden het leuk dat hij aanwezig was. Wij zijn Robin eeuwig dankbaar en zullen Robin altijd aanbevelen. 1000maal dank!

Misbruik rapporteren
Wat een leuke review! Enorm bedankt! :) Veel geluk samen <3
Door luanne.s1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Allereerst; zoek niet verder... Robin is echt een toffe Peer! 

Informeel, spontaan, past zich heel goed aan en de foto's zijn ook super leuk geworden.
Voor elk budget is er wel een passend fotografie pakket. What you see is what you get...

Onze kleuter Eliza is over het algemeen erg terughoudend maar bij Robin durfde ze helemaal los te komen. 

Robin, nogmaals bedankt voor de gezelligheid. Wij zijn echt blij dat we voor jou hebben gekozen!

Hartelijke groet,
Frank & Luanne

Misbruik rapporteren
Dankjewel voor jullie leuke recensie! Het was een topdag, geniet van jullie mooie toekomst! Groetjes Robin

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
995,-
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
2:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Het bruidspaar mag van tevoren betalen maar het is ook mogelijk om na levering van de foto's te betalen.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Bruiloftfotografie.eu : Betaalbare trouwfotografie en video met passie voor het vak en enthousiaste medewerkers die graag meedenken met het bruidspaar en hun creativiteit de vrije loop laten waardoor unieke foto's ontstaan.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2002
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Bruiloftfotografie.eu werkt met 2 fotografen en 2 videografen waarvan Robin Looy de hoofdfotograaf is.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Wij streven ernaar om binnen 4 tot 6 weken na de bruiloft de foto's aan te leveren.

Adres

Stad: 4708 AL
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Betaalbaar
  • Fotografie
  • Video
  • Spontane Fotojournalistiek