Bubbles & Kisses

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Bubbles & Kisses

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 60 €
  • Bedrijfskenmerk: zorgeloos en onvergetelijk

Hi, mijn naam is Rochelle en als gediplomeerd weddingplanner help ik jullie met alle liefde om jullie dag zorgeloos en onvergetelijk te maken. Door te luisteren naar jullie wensen en wat jullie liefdesverhaal zo bijzonder maakt, ga ik zorgen voor die persoonlijke touch. Door mijn creativiteit wil ik jullie dag uniek en betekenisvol maken. Met mijn persoonlijke aanpak zorg ik dat jullie zorgeloos kunnen genieten van (de aanloop naar) jullie grote dag.

Hebben jullie leuke plannen, maar simpelweg geen tijd om bezig te zijn met alle pannen? Ik snap dat helemaal! Een bruiloft is flink wat werk, zeker als je de juiste contecten nog niet hebt. Ik help jullie graag van a tot z naar deze onvergeteleijke dag, zonder zorgen en met jullie persoonlijke touch. 

Zelf de bruiloft plannen maar de coördinatie op de dag zelf uit handen geven? Ook dan sta ik voor jullie klaar! Door mij in te huren als ceremoniemeester neem ik al jullie zorgen op de dag zelf uit handen en kunnen zowel jullie als jullie gasten onbezorgd en optimaal genieten op jullie mooie dag. Op deze manier leg je geen vrienden of familieleden deze belangrijke taak op en kunnen ook zij ieder moment van de dag meemaken.

Hebben jullie geen idee waar te beginnen of lopen jullie tegen bepaalde zaken aan maar hebben jullie geen behoefte aan volledige assistentie op de dag zelf? Ik denk graag met jullie mee om de juiste locatie en leveranciers te vinden, maar ook om jullie te adviseren bij bepaalde keuzes. Als weddingplanner weet ik precies waar op te letten en waar aan te denken. Dit kan al vanaf een uurtje samen sparren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft? Stuur mij een berichtje of plan een vrijblijvend gesprek in.

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
zorgeloos en onvergetelijk
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
60 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Als we na het intakegesprek een klik hebben stel ik een offerte voor jullie op. Gaan jullie akkoord? Dan volgt er een aanbetaling en volgt de rest na jullie grote dag!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2021
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Bubbles & Kisses

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
mariska.vermeulen
Door Mariska
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Rochelle maakte onze dag zorgeloos! Wij beseften ons absoluut niet wat voor organisatie er kwam kijken bij de bruiloft. Het was dan ook een verademing om met Rochelle te mogen werken.

Zij heeft ons begeleid en ondersteund in alles. Van het selecteren van leveranciers, tot de planning en alles op de dag zelf. Wij konden volop genieten, omdat zij alles organiseerde.

Wij raden Rochelle absoluut aan, wanneer je op zoek bent naar een weddingplanner!

Rochelle: dank je wel voor alles!

Misbruik rapporteren
lisettekoster89
Door Lisette
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 23-04-2022 zijn mijn man en ik getrouwd, in Kasteel Kerckebosch in Zeist. We hebben een prachtige, fantastische, liefdevolle dag gehad en dit is echt mede dankzij de fantastische, lieve hulp van Rochelle. We hebben Rochelle leren kennen als een super goed meedenkende, lieve, geduldige, áltijd bereikbare (zelfs 's avonds laat!), méga snel reagerende (love it!), vrolijke, gezellige, spontane meid! Ook onze familie, vrienden en de leveranciers met wie wij samenwerkten zijn zeer te spreken over Rochelle; ze is lief, maar ook super duidelijk.

Rochelle heeft ons echt enorm goed geholpen met .... Eigenlijk ALLES! Ik kan niet eens bedenken waar ze niet bij heeft meegedacht; op een gegeven moment besprak ik echt álles met Rochelle, haha. Na ruim een jaar intensief contact met Rochelle te hebben gehad voelt zij inmiddels echt als een vriendin. En ik vind het geweldig dat de gasten op onze bruiloft ook echt zagen dat wij zo goed met elkaar overweg kunnen!

Ons contact verliep zo fijn, soepel en wat hebben we een lol gehad! Duizend maal dank, lieve Rochelle. Ik hoop heel erg dat we contact houden en dat je nog heeeeeeeeeeeel erg veel bruidsparen nét zo'n geweldige dag (+ alle voorpret natuurlijk!) mag geven als Arjan en mij!

Een weddingplanner lijkt vooraf misschien wat overdreven en 'decadent', maar echt; wij hebben hier geen seconde spijt van gehad. Wij hadden ons geen bruiloft zonder Rochelle kunnen voorstellen; er komt ZOVEEL bij kijken.. Wij hadden al die regeldingen achter de schermen op de dag zelf echt niet willen overlaten aan onze ceremoniemeesters (de zussen), omdat zij dan toch belangrijke delen van de dag zouden hebben moeten missen.

Ik denk dat het al duidelijk is, maar toch wil ik afsluiten met:Gaan jullie trouwen? En zoek jij een GOEDE weddingplanner? GA VOOR ROCHELLE!

Misbruik rapporteren
beautysalonbeyoutiful
Door Chantal
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Wat is Rochelle een ster in wat ze doet! Jullie bruiloft kan zij als de beste regelen en ook tijdens de bruiloft staat ze voor iedereen klaar. Een harde werker, spontane meid en een kanjer in haar vak. Van a tot z was alles geregeld. Op zoek naar een weddingplanner? Zoek dan zeker niet verder want Rochelle is de topper die je zoekt!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact