Moonstruck Agency

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Moonstruck Agency

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

HEJ!

Mijn passie is Denemarken. Waarom? Ik hou van het land! De rust, de natuur, de taal en natuurlijk de hygge*. En wat is er dan leuker om een stukje Denemarken in jullie bruiloft te kunnen verwerken? 

Ik ben Majken, 30 jaar en ik heb zowel Nederlandse als Deense roots. Als weddingplanner wil ik jullie meenemen op een avontuur, het liefst met een Deense touch. Dus zijn jullie van plan om met een intiem groepje familie en vrienden naar Denemarken te vertrekken om jullie bruiloft te vieren? Gaaf! Worden jullie blij van een styling met Scandinavische kleuren? Of zijn jullie vooral op zoek naar een goede sfeer en een flinke portie hygge? Wat jullie ook zoeken, ik help er graag bij. 

Samen met jullie ga ik op zoek naar de leukste ideeën en leveranciers om zo een prachtige dag te organiseren, waarin jullie liefde centraal staat. Naast mijn dienst als weddingplanner, bied ik ook de mogelijkheid een stylingplan te creëren waarmee jullie, alleen of met hulp, verder aan de slag kunnen. 

Heb ik jullie nieuwsgierig gemaakt? Ik vind het erg leuk als jullie contact met me opnemen: info@moonstruckagency.com

Vi ses! 
Majken

*een warme, knusse sfeer en een vorm van gezelligheid, waarbij je je prettig voelt en je kunt genieten van de simpele dingen om je heen. 

FAQ´s

In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Moonstruck Agency

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2312 HW

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact