CardWise

Ga naar het gesprek Meer Informatie

CardWise

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Elk feest begint bij een mooie uitnodiging!

Het zet de toon die u voor ogen heeft. Uw uitnodiging is de eerste communiqué - the first impression - aan de genodigden over wat zij kunnen verwachten. CardWise ontwerpt bijzonder drukwerk op basis van UW persoonlijke smaak en stijl.

Wij nodigen u graag uit om de collectie in onze studio te komen bekijken. Tijdens een intake-gesprek bespreekt Brigitte samen met u uw wensen, voorkeuren en ideeën. 'Gepokt en gemazeld' in de wedding & events branche, weet Brigitte als geen ander de correcte vertaalslag te maken naar de voor u perfecte uitnodiging. Wenst u een klassieke, romantische of een vintage stijl? Of wordt het modern, hip en 'industrial'? Alles is mogelijk met de collectie van Envelopments. Na dit gesprek ontvangt u een tailor-made offerte. Bij akkoordbevinding gaan wij aan de slag voor u. Het is daarom niet mogelijk om via de website offertes aan te vragen want wij werken uitsluitend custom-made.

De vormgeving (logo’s, lay-out, gekozen lettertypes, enz.) wordt in-house ontworpen, het drukwerk wordt vervaardigd bij onze drukwerk partner BEPA in Heemskerk. Het (digitale) drukwerk is van hoogstaande kwaliteit. Digital printing is flexibel en kosteneffectief.

De assemblage van de uitnodigingen - het 'ready-to-send' klaarmaken wordt ook hoogstpersoonlijk door Brigitte uitgevoerd. U hoeft alleen nog maar de postzegels erop te plakken en de uitnodigingen te verzenden. Ind e aanloop naar de bruiloft, wordt vervolgens gewerkt aan het ontwerp en de produktie van het 'stationery' voor de huwelijksdag: menukaarten, naamkaartjes, ceremonie- en tafelschikkingsborden, wegwijsborden, bedanktags, bedankkaarten ... kortom, uw eigen huwelijksdrukwerk in eenzelfde stijl.

Voor meer informatie: mail of bel Brigitte op: 06-10929971 of info@cardwise.nl en brigitte@meswise.com

Meningen over CardWise

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1086 VH

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact