Color Me Up

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Color Me Up

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Het is zover: jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!! Er valt een hoop te regelen, allereerst de gastenlijst, een locatie, een fotograaf…. Toen je je jurk ging uitzoeken voelde je je al een plaatje, maar op de dag zelf wil je daar natuurlijk ook nog een prachtig bruidskapsel en mooie make-up bij zodat het helemaal af is. Hier willen we je graag bij helpen! Door onze driejarige opleiding tot Allround make-up artist en vele opdrachten in de theater-, tv-, muziek-, film- en fashionwereld hebben wij veel ervaring met make-up en haar. Het is onze passie om mensen zich nóg mooier te laten voelen, en natuurlijk vooral op zo’n speciale dag als jouw trouwdag!

Omdat ik (Lisanne) steeds vaker ‘nee, helaas, die dag zit al helemaal vol’ moest verkopen, heb ik de handen ineen geslagen met mijn collega’s Marissa, Sanne en Manon. Ik ken deze meiden nog van de opleiding, dus wij kennen elkaar al eventjes. Daardoor weet ik precies wat ik aan hen heb en zou ik mijn beide handen (die toch wel erg belangrijk zijn in dit werk) voor hen in het vuur steken. Wij werken exact hetzelfde en hebben zelfs dezelfde humor, dus je zult amper verschil merken tussen ons ;-).

Het kan zijn dat er nog niet direct bij het vastleggen van de datum vast staat met wie jij jouw afspraak hebt, dit i.v.m. andere opdrachten en bruiloften. Uiteraard krijg je dit van tevoren te horen en helpt degene waarbij je de proefsessie hebt je ook op de dag zelf, dat is toch lekkerder op al zo’n spannende dag. 

Bij ons staat het centraal dat jij je mooi en niet gestressed voelt. Het zijn jouw dag en dus jouw wensen. Er zijn veel ‘hobby-visagisten’ op de markt. Dit vinden wij jammer, omdat zij toch nèt dat kleine stukje extra ervaring missen. Bij Color Me Up is alles mogelijk: van krullend los-, tot strak opgestoken haar & van zo naturel mogelijk tot smokey eyes en vuurrode lippen. Doordat Color Me Up naast make-up & hairstyling ook styling verzorgt, is het voor ons gemakkelijk je advies te geven over welke look er bij jouw bruidsjurk past.

Omdat alles op de dag zelf op rolletjes moet verlopen, raden wij altijd een proefsessie aan. Deze vindt ongeveer een maand voor de grote dag plaats op het randje van Den Haag, heel makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer, in Voorburg. Op de dag zelf komen we graag naar jou toe! Tijdens de proefsessie bespreken we rustig wat je wensen zijn, kunnen we wat afbeeldingen bekijken en brengen we uiteindelijk de uitgekozen look aan. Deze kan vervolgens aangepast worden tot jouw perfecte look voor dé dag helemaal naar jouw wens is!

Als een van de producten je zo goed bevalt dat je het zelf wel in je beautycase zou willen hebben, kun je deze ook via ons aanschaffen. Wij gebruiken verschillende make-up merken, zoals: MAC-cosmetics, Vise-art, KIKO Milano, Make-up Studio, The Balm Cosmetics, Shiseido, Chanel en nog veel meer. Natuurlijk gebruiken wij alleen de beste producten die geschikt zijn voor jouw huidtype.

Wat ook fijn is om te weten, is dat wij voor echte noodgevallen (die -we kloppen het even af- eigenlijk nooit voorkomen!) een ontzettend lange lijst collega’s paraat hebben staan, die bij ziekte e.d. snel opgetrommeld kunnen worden. Om deze reden maken wij ook altijd een make-up en/of kapsel sheet waarop staat welke kleuren en materialen we waar hebben gebruikt, zodat onze collega dit in noodsituaties makkelijk kan uitvoeren zonder eerst nog alles door te hoeven lopen.

Bekijk hier een leuk filmpje om een kijkje te nemen bij onder andere een proefsessie en de dag zelf! Ben je enthousiast geworden en wil je ons boeken voor je haar en/of make-up of heb je een vraag? Klik dan snel op de contactpagina en stuur ons een mailtje om te checken of jouw datum nog beschikbaar is!

We kijken er naar uit om je te ontvangen!

Hartelijke groeten,

Team Color Me Up

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Voor de proefsessie ontvang je een factuur. Voor de eerste afspraak dient het voorschotbedrag van €85,- overgemaakt te worden. De overige kosten kunnen tegelijkertijd of tot maximaal een maand na het huwelijk overgemaakt worden.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Meningen over Color Me Up

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2274 RW

Color Me Up is gelegen tussen 2 grote snelwegen en op loopafstand (5 minuutjes) vanaf Den Haag Laan van NOI. Parkeren voor de deur is gratis i.v.m. een bezoekerskaart die je bij aankomst van ons krijgt.

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact