9

Omschrijving

Gefeliciteerd, jij gaat trouwen! Als toekomstige bruid wil je er natuurlijk mooi en stralend uitzien op je bruiloft. Op de mooiste dag van je leven hoort je make-up perfect te zijn! Laat je bruidsmake-up professioneel aanbrengen door SKINN Beauty & Care, en je bent gegarandeerd het stralende middelpunt. Na het bespreken van jouw wensen, breng ik van tevoren (ongeveer 4-6 weken voor de bruiloft) een proef make-up aan in de salon. We gaan dan in overleg beslissen wat het beste bij jou past. Alles zal worden vastgelegd en er zullen foto's worden gemaakt, zodat alles wat wij samen hebben afgesproken hetzelfde zal zijn op de bruiloft. Het is belangrijk dat de wensen van de bruid volledig worden nageleefd.

SKINN Beauty & Care is ook gespecialiseerd in wimperextensions. Je kunt kiezen uit 2 verschillende soort wimpers: One-by-One en Russian Volume 2D – 6D. Wimperextensions zorgen ervoor dat jouw ogen er perfect uit springen. Je kunt zelf de dikte, curve en lengte bepalen zodat een look kan worden gecreëerd die bij je past. Je kunt het natuurlijk houden of gaan voor een glamour look. Ook kun je in de salon terecht voor Elleebana Lash Lift!

Wist je dat jouw make-up beter tot zijn recht komt op een goed verzorgde huid? Een week voor de bruiloft kunnen wij dan ook een volledige gezichtsbehandeling plannen, zodat jouw huid er perfect uitziet voor jouw grote dag! Wil jij ook graag mooie verzorgde nagels op de mooiste dag van je leven? SKINN Beauty & Care is ook gespecialiseerd in nagelstyling.

Op de dag van de bruiloft kom ik naar jou toe, en verzorg ik de bruidsmake-up en/of manicure opnieuw geheel naar jou wensen. Op verzoek verzorg ik ook graag de make-up van de belangrijkste gasten, zodat ook zij schitterend voor de dag komen!

Wil je alleen bruidsmake-up of graag gebruik maken van een allround pakket? Dit kan beide! Voor meer informatie, persoonlijk advies en prijzen, neem contact met mij op!

Hopelijk tot snel bij SKINN Beauty & Care!

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Contant of pinnen.
 • Welke diensten biedt u aan?

  Bruidsmake-up, Nagel verzorging, Ontharing, Schoonheidsverzorging
 • Werkt u ook aan huis?

  Alleen in onze boetiek
 • Rekent u reiskosten?

  Eventuele reiskosten
 • Wat zijn uw tarieven?

  €150
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2016

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0
0 meningen

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: IN-fotodesign
De beste bruidsvisagisten uit Zuid-Holland! Straal op jouw grote dag!

Adres van SKINN by Nikki in Zuid-Holland:

Bijdorpstraat 21 2252 AN Voorschoten