Michelle veronique

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Michelle veronique

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Beste aanstaande bruid,

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk, je bent van harte welkom bij mij voor je complete bruidsstyling.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als gediplomeerd make-up artist en hairstylist en na het volgen van diverse nationale en internationale masterclasses en workshops heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Die kennis en ervaring komen zeer goed van pas bij het creëren van jouw bruidsmakeup en bruidskapsel. Jij wil er op jouw bruiloft natuurlijk op jouw best uitzien! Ik begrijp dat en zorg dat je je hier geen zorgen meer over hoeft te maken. Hoe fijn is dat! Welke makeup look jij ook wenst, van naturel makeup tot een glamlook; Ik zorg dat het je hierin aan niet ontbreekt!

 Wat kan ik nog meer voor jou betekenen?

Wellicht wil je samen met jouw bruidsmeisjes of familieleden worden voorzien van een mooi kapsel en mooie makeup? Ook hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres. Of ik kom alleen als het qua tijd en planning lukt. Lukt dat niet dan werk ik samen met nationaal en internationaal gediplomeerd hairstylist : Kelly Baron. Zij zit al 15 jaar in het vak en weet als geen ander hoe ze de juiste kapsels moet creëren. Met onze gebundelde kennis en ervaring zorgen wij graag voor jouw complete look. Heb je na het zien van mijn website nog een twijfel of vragen? Neem dan vooral contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Liefs,Michelle Veronique

Wil je meer van mijn werk zien? Klik dan even door naar mijn website. Meer inspiratie?Instagram

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling altijd voorafgaand, zowel bij de proefsessie als bij de bruiloft zelf. Proefsessie is los te boeken, bruiloft zelf ook. Je bent dus niet verplicht direct een compleet pakket af te nemen.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019

Meningen over Michelle veronique

4.9
17 reviews
17 reviews
Professionaliteit
(17)
Prijs/kwaliteit
(14)
(3)
Aanrader?
(17)
ivanamanderfeld
Door Ivana
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Michelle heeft mijn haar en makeup mogen verzorgen voor mijn bruiloft. Ik ben zeer tevreden over haar werk, Zij is kundig en professioneel, communicatie gaat vlot. Ik ben zeer dankbaar voor wat zij geleverd heeft. Daarnaast is zij ontzettend lief, een vrouw met een mooi hart.

Misbruik rapporteren
heidiammerlaan
Door Heidi
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Michelle heeft mij, mijn dochter, moeder en getuigen laten ‘shinen’ op mijn huwelijksdag! Ze luisterde goed naar onze wensen, denkt mee buiten de lijntjes en was in staat onze mooie kenmerken uit te lichten! Ik kreeg heel veel complimenten over mijn haar & make up deze dag.

Misbruik rapporteren
elaine_piet1992
Door Elaine Piet
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een aanrader! Michelle neemt echt de tijd voor je. Tijdens de proefsessies echt gekeken naar alle mogelijkheden, waarbij ze fijne tips geeft en uiteindelijk tot een super mooi resultaat gekomen. Zowel make-up en haar waren perfect! Ook heeft ze op de trouwdag mijn moeder en zus in de make-up en haar gezet en ook dat was fantastisch. Ik zou Michelle zeker bij iedereen aanraden!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1185 XW

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact