Marion Bruidshaar en Make-up

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Marion Bruidshaar en Make-up

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Een spannende en leuke tijd breekt aan, met een mooie dag in vooruitzicht. Daarom opzoek naar een ervaren make-up en haarstylist? Wil je er als jezelf uitzien, maar dan wel op je allermooist.

Ik voel me vereerd om met een mooie make-up en een prachtige Bridalhairdo te mogen bijdragen aan zo’n bijzondere dag voor jou en je aanstaande man. Ik zorg ervoor dat je look helemaal is afgestemd op jouw persoonlijkheid, je wensen en natuurlijk zorg ik voor een perfecte match met je bruidsjurk. Zo weet je zeker dat jij het stralende middelpunt bent op jullie huwelijk. En of dat nou in Nederland plaatsvindt of in het buitenland: ik kom naar je toe.

Ik ben Marion de Waard en ik ben een ervaren make-up en haarstylist met meer dan 15 jaar ervaring. Ik beoefen mijn vak als professionele make-up en haarstylist met heel veel liefde en passie. Na zoveel jaar vind ik het nog steeds geweldig om te doen en word en dan ook nog steeds heel blij van om mensen een mooiere versie van zichzelf te laten zijn. Ik werk mee aan commercials en modereportages in magazines in Nederland en tot ver over de grenzen. Mijn werk word regelmatig gepubliceerd en is dan ook terug te vinden in diverse magazines. Ik kijk tijdens een try-out sessie naar wat echt bij jou, je bruidskleding en je wensen passen en samen creëren we zo de perfecte look voor jouw trouwdag. Ik vind het belangrijk dat je helemaal op je gemak bent op deze toch wel spannende maar vooral ook mooie dag en dat je stralend je ja-woord kan geven! Wil je meer informatie over mij, mijn werkwijze of hoe je kan boeken? stuur een mailtje.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2003
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Engels, Nederlands

Meningen over Marion Bruidshaar en Make-up

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
droomwedding
Door Wilma
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik heb al een aantal keer met Marion mogen werken, een geweldig professional op haar en make-up gebied. Naast dat ze prachtig werk levert is zij ook nog eens een geweldig leuk mens. Zij bereidt haar werk heel zorgvuldig voor en luistert goed naar de wensen van de ander. Door jarenlange ervaring heeft ze een goede kijk op hoe je er prachtig uit kan zien, tevens volgt zij de laatste trends zodat jong en oud bij haar terecht kunnen.

Zeker dus een aanrader voor vrouwen die er prachtig uit willen zien, je bent in super goede handen !

Misbruik rapporteren
Superlief Wilma. Dankjewel voor je complimenteuze en lieve woorden. Ik hoop je snel weer tegen te komen bij een bruidspaar, en ik kijk er naar uit weer eens met je samen te werken. Liefs Marion
nicky_murk
Door Nicky
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marion heeft mij heel erg mooi opgemaakt bij mijn bruiloft en ook mijn haar zat perfect! Ze is erg professioneel en een heel prettig persoon om erbij te hebben. Ook luistert ze heel erg goed naar je wensen. Ze denkt graag mee over de bruiloft en is heel erg behulpzaam. Ik zou Marion zeker bij iedereen aanraden!

Misbruik rapporteren
Dankjewel voor deze mooie woorden Nicky. Ik vond het een eer deel uit te maken van "de mooiste dag"van jullie leven. Heel fijn om terug te lezen dat alles naar tevredenheid was. Veel geluk.

Adres

Stad: 3431 RJ

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact