Hairclusief Bruidskapsels en bruidsmakeup aan huis

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Hairclusief Bruidskapsels en bruidsmakeup aan huis

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Hairclusief is al 20 jaar gespecialiseerd in bruidskapsels en bruidsmakeup aan huis door heel Nederland. Wij zorgen dat jij als bruid zal stralen op jullie mooiste dag! De bruid komt voor de try-out naar de salon in Baarn. Daar gaan wij het bruidskapsel en de bruidsmakeup doen zoals jij er op jullie trouwdag uit wilt zien. Dus alles naar de wens van de bruid. Ook voor wimperextensions en mooie Gellak in een stijlvolle kleur bieden wij aan. Er is keuze uit 4 Bruidsarrangementen al vanaf  €200,-. Neem gerust een kijkje op onze site.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Overmaken per bank na ontvangst factuur of contant
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up, Nagel verzorging, Schoonheidsverzorging, Anders
Werkt u ook aan huis?
Alleen in onze boetiek
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2000

Meningen over Hairclusief Bruidskapsels en bruidsmakeup aan huis

4.8
10 reviews
10 reviews
Professionaliteit
(9)
(1)
Prijs/kwaliteit
(9)
(1)
Aanrader?
(10)
maaikemrl
Door Maaike
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Begin augustus langsgeweest voor proefkapsel en make up voor mijn bruiloft. Ik was een beetje nerveus, maar voelde me al snel op mn gemak bij Sandra, ze wist al snel wat ik precies wilde, en het resultaat was prachtig. Op de dag zelf in september zat mn haar en make up zo mogelijk nog mooier! En het heeft de hele dag en nacht goed gezeten, zelfs tijdens het feesten! Heel tevreden, Sandra super bedankt!

Misbruik rapporteren
manda88_
Door Amanda
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In augustus de try-out van m'n bruidskapsel/make up gehad bij Sandra en afgelopen zaterdag was de grote dag!!! Ik heb de hele dag door complimentjes gehad over m'n haar en make up. Ook mijn moeders make up. We waren er zelf ook super blij mee en het bleef tot diep in de nacht goed zitten. Zelfs de gellak nagels die ik een dag van te voren liet zetten zit nu ook nog steeds super mooi!! Ik heb het als heel gezellig en prettig ervaren, alsof we Sandra al heel lang kenden. Ik zal haar zeker aanbevelen. Nogmaals bedankt!! :)

Misbruik rapporteren
esmeeschoe
Door Esmee
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Sandra, ik wil je namens Jasper en mij bedanken voor je top kwaliteit die je op onze trouwdag hebt geleverd.  In 1 woord fantastisch! Heel veel complimenten gekregen over mijn bruidskapsel en bruidsmakeup.  Heerlijke dat jij aan huis kwam en alles in een ontspannen sfeer kwam doen. Ook de proefsessie vond ik erg leuk en was meteen wat ik wilde. Hairclusief voelt en denkt mee. Ik voelde mij echt een bruid dank je wel Esmee.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3741 WN

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact