Chantelle Alyssa Hair & Make-up

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Chantelle Alyssa Hair & Make-up

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Wauw, jullie gaan trouwen
Gefeliciteerd! Op zo'n grote dag wil jij je natuurlijk op je allermooist voelen en daar kan ik je bij helpen. Met prachtige haarstyling en make-up laat ik jou de hele dag stralen.

Proefsessie
Ongeveer zes tot acht weken voor jullie trouwdatum kom je bij mij in de salon voor een proefsessie. We bespreken dan uitgebreid jullie plannen voor de grote dag en kijken daarna naar jouw wensen. De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos en daarom kan ik je adviseren om zo tot de voor jou perfecte look te komen. We proberen verschillende opties totdat jij helemaal happy bent met het resultaat. Daarnaast heb ik verschillende mooie haarspelden van Say Yes To The Dress die je dan direct in jouw kapsel kunt bewonderen.
De belangrijkste tip die ik je kan geven is om dicht bij jezelf te blijven. Daar zul jij je het lekkerst bij voelen en dit zorgt ervoor dat je de hele dag straalt.

De grote dag
Dan is het zo ver, jullie grote dag is aangebroken. Ik kom ruim op tijd bij jou thuis of op de door jou gekozen locatie. Dankzij de proefsessie weten we precies wat we gaan doen en begin je rustig en ontspannen aan jullie trouwdag.

Extra opties
Zoals ik al zei; er is veel mogelijk! Zijn er daggasten die ook hun haar en make-up willen laten verzorgen? Wil je die dag extra volle wimpers, gebruik maken van haarstukken, een touch up net voor het feest 's avonds, of dat ik er de hele dag bij ben? Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!

Wie ben ik?
Ik ben Chantelle, al jaren werkzaam in dit prachtige vak. Ik ben creatief en denk graag met je mee. Daarnaast kan ik goed luisteren en jouw wensen omzetten in een mooie look die helemaal bij jou past. Vaak hoor ik van 'mijn' bruiden dat ik veel rust en ontspanning breng, dat ze zich op hun gemak voelen en de voorbereidingen 's morgens als een gezellige ochtend ervaren. Ik vind het dan ook belangrijk dat je kunt genieten. Zo'n bijzondere dag is immers al spannend genoeg toch?

Graag kom ik met je in contact,

Liefs Chantelle

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Meningen over Chantelle Alyssa Hair & Make-up

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3902KA

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact