MM Visagie & Hairstyling

Top
leverancier
ZIWA
2018
  • Prijsklasse Midden
  • Website

MM Visagie & Hairstyling I Bruidsstylist I MUAH I Bruidskapsel & Bruidsmake-up I Visagie I Hairstyling

…verzorgt jou perfecte bruidskapsel & bruidsmake-up bij jou thuis of op locatie, inclusief proefsessie. Een goede bruidsstyling zorgt ervoor dat je vol vertrouwen aan je trouwdag kunt beginnen. Ik ben Marloes Mulders en werk al vijftien jaar als professioneel visagist en heb heel veel ervaring als bruidsstylist, weet door het verzorgen van honderden bruiden wat er nodig is om je te laten stralen, en vooral je mooiste zelf te laten zijn op jou trouwdag. Gespecialiseerd in bruidskapsel bruidsmake-up, maar verzorg ook professionele visagie & hairstyling voor de gasten op je trouwdag, denk aan je zus, vriendin etc. Ook werk ik voor commerciële opdrachtgevers en fotografen, in de fotostudio en op locatie. Een uitgebreid portfolio met foto’s en reviews van mijn werk vind je op mijn website www.mmvisagie.nl bij Bruidskapsel & Bruidsmake-up.

Je kunt mijn werk ook volgen op Facebook en Instagram. mmvisagieenhairstyling

Photocredits:: Karin Keesmaat bruidsfotograaf | Henk van Lambalgen Photography | D-eYe Photography | Wiering fotografie | Jorik Algra fotografie | Kayphoto4u | Kristel Beelen fotografie | Raoul van Meel fotografie | Trouwen met Thomas |Mon et mine bruidsfotografie | Imara First Day of Summer fotografie.

 

 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 13 reviews
Door evamichelss
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Direct vanaf het 1e contact per telefoon was ik al enthousiast. 

Ik ben nog steeds ontzettend dankbaar en tevreden over mijn bruidskapsel en prachtige make-up op deze speciale dag! Het was de investering dubbel en dwars waard.

En beide afspraken met Marloes waren zo gezellig dat het überhaupt al een feestje was:)

Misbruik rapporteren
Door Karin
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ik schat mij op mijn bruiloft op 2 november een verrukkelijke bruid! Ook al heb ik wat tranen moeten wegpinken, mijn make-up is de hele dag blijven zitten. Zonder dat we dit hadden afgewacht. Zo fijn dat dat nog even kon!
Misbruik rapporteren
Door saskiiiaaa
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In juli heb ik een nieuwe MUAH moeten zoeken, omdat de door mij geboekte MUAH af had gezegd. Dit was vrij last minute voor mijn gevoel, en daarom was het ook zo super fijn dat Marloes snel en duidelijk reageerde. Dit is zo de hele tijd gebleven, de communicatie verliep heel fijn. Al snel kwam ze bij mijn ouders thuis voor een proef. Ook dit klikte meteen goed en heb ik als heel fijn ervaren. Marloes had heel snel door wat ik wel wilde en wat ik ook vooral niet wilde en heeft me mezelf echt prachtig laten voelen. Op de dag zelf was ze nog eerder bij mijn ouders thuis dan ik zelf en heeft ze fantastisch werk geleverd. Ik heb de hele dag complimenten gehad over mijn make-up en kapsel. Achteraf een geluk bij een ongeluk als je het mij vraagt, dat ik bij Marloes terecht ben gekomen. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betalingsconditie: 1e factuur : Aanbetaling 50% van het totale bedrag binnen 14 dagen na de boeking, voor aanvang van de proefsessie. 2e factuur : Restant bedrag te voldoen binnen 14 dagen na de proefsessie, voor de trouwdatum. Op zon- en feestdagen geldt een extra tarief van 30%.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
alle tarieven staan op de website www.mmvisagie.nl
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Veel ervaring met het verzorgen van bruidsstyling, bruidskapsels en bruidsmake-up
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2003

Adres

Stad:

MM Visagie & Hairstyling is gevestigd in Oosterhout / Nijmegen (Provincie Gelderland) en werkt altijd op locatie.

Stad:

MM Visagie & Hairstyling is gevestigd in Oosterhout / Arnhem (Provincie Gelderland) en werkt altijd op locatie