ZIWA
2018
  • Prijsklasse Midden
  • Website

MM Visagie & Hairstyling

Een prachtige uitstraling en tegelijkertijd jezelf zijn!
Een goed bruidskapsel en mooie bruidsmake-up laten je stralen.

De grote dag komt dichterbij en de voorbereidingen zijn in volle gang. Locatie, uitnodigingen, de bruidsjurk. Vergeet je jezelf niet? Trouwen is een van de mooiste momenten in je leven, dus wil je zelf ook stralen. MM Visagie & Hairstyling helpt je daarbij.

Ik ben Marloes Mulders en al meer dan 15 jaar een ervaren visagist en hairstylist. Een mooi bruidskapsel en bruidsmake-up leveren is enorm dankbaar werk.  De emotie, de romantiek, de vreugde, het komt allemaal terug in hoe jij er op deze dag uitziet. Ik geef je vertrouwen door je te laten stralen met een bruidsmake-up die echt bij je past, en een bruidskapsel dat perfect blijft zitten.

Proefsessie
Voordat je gaat trouwen kom ik bij je langs voor een proefsessie. Om kennis te maken en om erachter te komen wat je echt mooi vindt. We kijken samen naar wat bij je past. Ga je voor naturel of smokey eyes? Klassiek kapsel of juist losjes opgestoken? Misschien een mooi accessoire in je haar zoals een bloem? Op de trouwdag zelf ben ik vaak er al vroeg zodat we alle tijd hebben voor een prachtige uitstraling.

Ik zorg ervoor dat je ontspannen en op je allermooist aan je trouwdag begint. Meer weten? Kijk voor een impressie van mijn bruidsstyling op mijn website of op YouTube.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.9 2 reviews
Door saskiiiaaa
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In juli heb ik een nieuwe MUAH moeten zoeken, omdat de door mij geboekte MUAH af had gezegd. Dit was vrij last minute voor mijn gevoel, en daarom was het ook zo super fijn dat Marloes snel en duidelijk reageerde. Dit is zo de hele tijd gebleven, de communicatie verliep heel fijn. Al snel kwam ze bij mijn ouders thuis voor een proef. Ook dit klikte meteen goed en heb ik als heel fijn ervaren. Marloes had heel snel door wat ik wel wilde en wat ik ook vooral niet wilde en heeft me mezelf echt prachtig laten voelen. Op de dag zelf was ze nog eerder bij mijn ouders thuis dan ik zelf en heeft ze fantastisch werk geleverd. Ik heb de hele dag complimenten gehad over mijn make-up en kapsel. Achteraf een geluk bij een ongeluk als je het mij vraagt, dat ik bij Marloes terecht ben gekomen. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

Misbruik rapporteren
Door e2007084
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dankzij Marloes zag ik er prachtig uit op mijn mooiste dag. Hele fijne en vriendelijke vrouw met erg veel zorg voor haar en make-up. De proefsessie was erg fijn om te ontdekken wat een mooie stijl was voor mij. Hier was Marloes erg flexibel in. Kortom: helemaal top!

Gert & Tessa

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling van factuur na de proefsessie voor de trouwdatum /Bankoverschrijving
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
alle tarieven staan op de website www.mmvisagie.nl
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2003

Adres

Stad: