• Prijsklasse Midden

Face & Art, the hair and make-up artists is een bedrijf dat zich geheel heeft gespecialiseerd in de verzorging van professionele bruidskapsel en make up aan huis, wij werken met een zeer selectief gekozen team van zeer ervaren en geschoolde hair and make-up artists.

Het process

Veel bruiden zoeken op internet naar voorbeelden van mooie bruidskapsels en make ups, ze maken een Pinterest bord met alle prachtige kapsels en stralende make ups. Het ene model heeft nog een langere vlecht dan de ander en de meeste bruiden vragen zich of het plaatje wat ze in uitgezocht hebben wel haalbaar is met hun haar . Wij zeggen dan altijd : alles kan en alles is mogelijk! Alleen niet altijd met je eigen haar en niet altijd is je huid in de beste staat voor zo'n flawless stralende make up , Bij Face & Art gaan wij verder dan alleen de verzorging van jouw haar en make up op de dag zelf, wij geloven dat het voortraject net zo belangrijk is om op je mooist te zijn als het werk zelf op jouw bruiloft,daarom werken wij in 4 stappen :

1. Het intake gesprek
2. 
De proefsessie
3. De Behandeling in de salon
4. De dag zelf!

Via deze link heeft heeft u een uitgebreide uitleg over dit process:
http://faceandart.nl/in-4-stappen-trouw-jij-op-je-mooist/

Bezoeker, laat een review achter over Face & Art en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Face & Art

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De betaling gaat via factuur, deze word na de proefsessie verzonden per mail en dient uiterlijk 2 weken voor de bruiloft overgemaakt te zijn.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Alleen in onze boetiek
Wat zijn uw tarieven?
vanaf 239 euro
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Wanneer je trouwt is het voor ons van groot belang dat jij jezelf bent maar je wel op je mooist voelt! Dit is voor iedereen heel persoonlijk en dankzij onze unieke werkwijze creëren wij voor iedereen een persoonlijke look compleet passend bij jou als persoon zodat jij trouwt op je mooist! Want wanneer je je mooi voelt straal je dit ook uit en ben je prachtig de hele dag! Bekijk hierboven de video waarin eigenaresse Linda de visie en werkwijze van Face & Art uitlegt. .Hoe fijn is dat! Heerlijk ontspannen aan je bruiloft beginnen in je eigen vertrouwde omgeving of op de door jouw aangegeven locatie, een professional komt naar jou toe en verzorgd jouw make-up en kapsel precies zoals jij het hebben wilt. Ons team woont verspreid door Nederland waardoor wij in elke regio werkzaam zijn. Woon je in Amsterdam maar trouw je in Maastricht? Geen probleem , de styliste komt gewoon naar jouw locatie! Start jouw bruiloft met een professional van Face & Art!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006

Adres

Stad: 2321 JR