Face & Art

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Face & Art

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Face & Art, the hair and make-up artists is een bedrijf dat zich geheel heeft gespecialiseerd in de verzorging van professionele bruidskapsel en make up aan huis, wij werken met een zeer selectief gekozen team van zeer ervaren en geschoolde hair and make-up artists.

Het process

Veel bruiden zoeken op internet naar voorbeelden van mooie bruidskapsels en make ups, ze maken een Pinterest bord met alle prachtige kapsels en stralende make ups. Het ene model heeft nog een langere vlecht dan de ander en de meeste bruiden vragen zich of het plaatje wat ze in uitgezocht hebben wel haalbaar is met hun haar . Wij zeggen dan altijd : alles kan en alles is mogelijk! Alleen niet altijd met je eigen haar en niet altijd is je huid in de beste staat voor zo'n flawless stralende make up , Bij Face & Art gaan wij verder dan alleen de verzorging van jouw haar en make up op de dag zelf, wij geloven dat het voortraject net zo belangrijk is om op je mooist te zijn als het werk zelf op jouw bruiloft,daarom werken wij in 4 stappen :

1. Het intake gesprek
2. 
De proefsessie
3. De Behandeling in de salon
4. De dag zelf!

Via deze link heeft heeft u een uitgebreide uitleg over dit process:
http://faceandart.nl/in-4-stappen-trouw-jij-op-je-mooist/

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De betaling gaat via factuur, deze word na de proefsessie verzonden per mail en dient uiterlijk 2 weken voor de bruiloft overgemaakt te zijn.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Alleen in onze boetiek
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006

Meningen over Face & Art

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2321 JR

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact