Compagnietheater

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Compagnietheater

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Het Compagnietheater op de Kloveniersburgwal in Amsterdam is een centraal gelegen en veelzijdige locatie.

Het Compagnietheater is een centraal gelegen en veelzijdige locatie met een culturele functie. Stoer, strak maar bovenal warm en welkom. Voor evenementen van klein tot groot beschikt Het Compagnietheater over de juiste ruimtes.

Het pand ligt aan de Kloveniersburgwal, in hartje Amsterdam. De voormalige kerk werd eind jaren '90 verbouwd door architect Francine Houben. De traditionele elementen werden hierbij behouden. De bijzondere mix van traditionele en nieuwe materialen zorgt ervoor dat Het Compagnietheater het ideale podium is voor congressen, presentaties, seminars, diners of radio/televisie opnames of feesten. 

Als u uw evenement in Het Compagnietheater organiseert levert u hiermee een bijdrage aan de culturele programmering van Het Compagnietheater; deze wordt mede gefinancierd door inkomsten uit commerciële activiteiten.

Zalen
Er is een grote theaterzaal, een kleine theaterzaal, een multifunctionele Zuilenzaal, een ruime foyer en een theatercafé. De verschillende ruimtes zijn apart of gezamenlijk te huren. Op aanvraag kan ook vergadert worden in de in de bijzondere artiestenruimte. De maximale capaciteit van het hele gebouw is 500 personen.

Van technische ondersteuning tot uitgebreide catering, wij adviseren u graag bij de organisatie van uw evenement.

Externe cateraars zijn ook welkom in het Compagnietheater. Details hierover kunt u opvragen bij onze evenementenafdeling.

Contact 

Vul uw wensen in via het informatieformulier en wij nemen spoedig contact met u op en bespreken dan graag de mogelijkheden van een op maat verzorgde borrel/receptie, lunch, diner of vergadering.

Het Compagnietheater is samen met De Nieuwe Liefde, Rode Hoed en Felix Meritis onderdeel van Amerpodia locaties. Vier historische locaties in hartje Amsterdam.

Meningen over Compagnietheater

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1025 JJ

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact