Conservatorium Hotel Amsterdam

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Conservatorium Hotel Amsterdam

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Het luxueuze Conservatorium hotel, onderdeel van The Leading Hotels of the World, ligt in het culturele hart van Amsterdam. Omringt door verschillende musea zoals het Van Gogh Museum, Rijksmuseum en Stedelijk Museum. Verder bevindt het hotel zich op loop afstand van het Museumplein, het Vondelpark en de luxe winkelstraat P.C. Hooftstraat.

Het brede assortiment kamers en suites biedt comfort in combinatie met design. Sommige bieden een fantastisch uitzicht over Amsterdam, weer andere hebben interessante authentieke architectonische kenmerken. Het hotel biedt een zeer divers aantal thematische suites die zich van de kamers onderscheiden door hun royale formaat.

Daarnaast staat het Conservatorium bekend als het wellness hotel in Amsterdam, met 1000 vierkante meter aan pure luxe. Het is een ruime en rustige wellness waar bezoekers – midden in de stad – kunnen genieten van een schitterend zwembad, een privéhammam en de, van alle hotels in Amsterdam, meest compleet uitgeruste gym.

De meest romantische plek van Amsterdam voor een huwelijksaanzoek is ook meteen de meest luxueuze plek voor uw huwelijksvoltrekking. Wist u dat het Conservatorium hotel een van de meest gerenommeerde locaties in Amsterdam is voor een huwelijksaanzoek of om te trouwen? Hoe dat ooit begonnen is weten we niet precies. Misschien dat de hogere sferen die het interieur bij mensen oproept hier een rol in spelen. Hoe de traditie ook ontstaan is, meer en meer geliefden vinden ons hotel een ideale locatie voor een romantisch huwelijksaanzoek. We hebben ooit een man geholpen een voltallig zangkoor naar binnen te smokkelen om zijn geliefde een serenade te brengen. Maar ons best bewaarde geheim? Wat we de bruidsparen op hun huwelijksdag kunnen bieden – privébegeleiding door een team dat zich uitsluitend bezighoudt met de bruiloft, een ongecompliceerde, chique sfeer tot in elk detail en een fenomenale bruidssuite.

Naast een geschikte locatie biedt het Conservatorium hotel de gasten alles wat ze nodig hebben voor, tijdens en na het evenement. De make-up kan worden gedaan door Skins, voor haar is er Meraki en voor bloemen is er de huisbloemist, Menno Kroon. Tevens audiovisuele apparatuur, fotografen en andere wensen kunnen worden vervuld.

Of u nu een intiem diner organiseert of een verfijnde cocktailparty, het Conservatorium hotel heeft een reeks elegante privé-eetkamers die een fantastische omgeving bieden voor elk evenement. Kies uit een menu met verleidelijke originele gerechten, een uitgebreide wijnkaart of heerlijke cocktails. Op maat gemaakte menu's van Schilo van Coevorden kunnen op verzoek worden samengesteld. Hij zorgt ervoor dat het menu gepersonaliseerd is in de stijl van het evenement. Het team van Meetings & Events beantwoordt met plezier uw vragen of laat u een rondleiding door de privékamers maken.

FAQ´s

Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Dansvloer, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
46
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Meningen over Conservatorium Hotel Amsterdam

4.2
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
ljroelofsen
Door Lillian Jennifer Roelofsen
4.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Heldere info gekregen, helaas boven ons budget maar wel alles eraan gedaan om alle opties te bekijken! Heel fijn!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1071 AN

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact