The College Hotel

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

The College Hotel

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Capaciteit (zittend): 220-220

Trouwen bij The College Hotel 

Het Ja-woord klinkt zonder meer anders wanneer u dit uitspreekt in een van de drie stijlvolle salons of Grand Ballroom. Er is niets romantischer dan trouwen in The College Hotel Amsterdam. Met haar unieke uitstraling, historische karakter en ligging in het centrum van Amsterdam! Het voormalige schoolgebouw is een statig pand dat gebouwd is in 1894, tegelijk met het Rijksmuseum.

Toasten in een bijzondere ambiance, stijlvol dineren en dansen op meeslepende klanken. Wij geven jullie graag een indicatie van de mogelijkheden als jullie je gehele trouwdag in The College Hotel willen vieren.

Perfecte locatie met oneindig veel mogelijkheden
The College Hotel is een perfecte locatie voor een groot huwelijksfeest of voor een intiem etentje met alleen uw familie en allerbeste vrienden. Trouwt u in de zomer of bent u liever een winterbruid? Hoe u het ook wilt doen, The College Hotel is de perfectie locatie voor uw huwelijksfeest! De sfeervolle Salons bieden elk toekomstig bruidspaar oneindig veel mogelijkheden. Daarnaast beschikken wij over 2 prachtige terrassen, ideaal voor een zomer bruiloft.

Officiële Trouwlocatie Amsterdam
Doordat The College Hotel door de Gemeente van Amsterdam is aangewezen als ‘Huis der Gemeente’, is ook het officiële gedeelte, de huwelijksvoltrekking, hier mogelijk. Elke gewenste sfeer of stijl kan worden toegepast bij The College Hotel.

Professionele organisatie
Ons professionele team zorgt ervoor dat uw huwelijk bij The College Hotel een onvergetelijke en zorgeloze ervaring wordt.

“Heel intiem of juist groots aanpakken… een geslaagd huwelijksfeest begint bij een perfecte locatie en organisatie.”

Bij The College Hotel begint uw feest dan ook al bij de voorpret. Ons Banquet Sales team helpt u graag bij de organisatie van uw feest. Wij denken graag met u mee, zodat de voorbereiding van uw grote dag al een feestje op zich is! Een proefdiner, wijnproeverij en een privé gesprek met de chef behoren tot de mogelijkheden zodat wij uw wensen perfect voor uw huwelijksdag kunnen invullen!

Elke gewenste sfeer of stijl kan worden toegepast bij The College Hotel. Er kan tijdens een trouwceremonie vaak veel meer dan u denkt. Daarom is het goed dat er voorafgaand gesprekken plaatsvinden. Op die manier kunnen we komen tot een heel persoonlijke huwelijksceremonie op maat gemaakt. Door middel van exclusieve styling en decoratie kunnen we de puntjes van uw huwelijk op de i zetten.

FAQ´s

Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
220-220
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Dansvloer, Accomodatie voor gasten, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
40
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Diabetes, Allergie, Glutenvrij, Kosher, Kindermenu, Halal
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
1:00

Meningen over The College Hotel

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1071 VE

The College Hotel is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Trams stoppen direct voor de deur van het hotel en brengen u in alle richtingen van de stad. Binnen 10 minuten bent u op de ringweg A10 en in een kwartier op luchthaven Schiphol.

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact