D-Eye Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

D-Eye Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 125.000 €

Hebben jullie trouwplannen?  
Wat super leuk! Heerlijk weg zwijmelen op de bank, dagdromen over de grote dag, pinterest afstruinen voor inspiratie. Alleen de voorbereidingen zijn al leuk. Houden jullie van spontaan, niet van die super geposeerde statieportretten, gewoon lekker jezelf zijn in een ongedwongen en relaxte sfeer, dan ben ik misschien wel diegene die jullie zoeken. JUST THE WAY YOU ARE!

Het is zo mooi om twee mensen die gek op elkaar zijn vast te leggen. Ik vind het iedere keer weer zo speciaal om als bruidsfotograaf van zo dichtbij getuigen te mogen zijn van jullie dag. Ik probeer voor ieder bruidspaar de dag zo persoonlijk mogelijk vast leggen. In jullie stijl en zoals jullie zijn. Ik registreer alle prachtige momenten van die dag, de details, de emoties en alle naasten om jullie heen. Het enige moment waarin ik jullie een beetje probeer te sturen zal zijn tijdens de fotosessie van jullie samen. En of dat nu is in een oude vervallen fabriek, op het strand of lekker struinend door de bossen. Ik ga met jullie mee en hou van het avontuur waarin jullie mij meenemen. Mijn stijl: ontspannen, spontaan met natuurlijk een vleugje romantiek. Niet te veel geposeerd... ik zal aanwijzingen geven waar nodig, maar het liefst wil ik dat jullie vooral lekker van elkaar genieten en lol maken in een fijne ontspannen sfeer. Verder probeer ik zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn.

Een trouwreportage is er al vanaf € 1050,00 (6 uur fotografie incl. de geselecteerde foto's in hoge resolutie op luxe USB stick en een mooi mini-album).
Maar hebben jullie speciale wensen, trouwen jullie in het buitenland of verdeeld over twee dagen, dan is een prijs op maat natuurlijk ook mogelijk.

Kom gewoon een keer gezellig en uiteraard geheel vrijblijvend bij mijn langs in de studio.  Dan drinken we samen gezellig een kop koffie of thee en kan ik jullie de mogelijkheden laten zien. Kunnen we samen brainstormen over jullie dag en reportage en kan ik jullie wat beter leren kennen. Ik zou het erg leuk vinden om jullie te ontmoeten (bel wel even van te voren, want ik werk ook veel op locatie en ben niet altijd aanwezig in mijn studio).

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
125.000 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Traditioneel
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betalingen gaan via een factuur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over D-Eye Photography

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
fam.v.brakel
Door Bart en Jessica
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Nou is de ervaring met een fotograaf best persoonlijk in vele opzichten en daarom hebben wij gekozen voor d-eYe photography. Vanaf het eerste telefoontje is het nog steeds een plezier om met Daniella in contact te zijn. Ze is energiek, vlot, vol inspiratie, zeer ervaren, humoristisch, ziet alle momenten gedurende een shoot en hou je vast……..een op en top vakvrouw. Ze heeft aan een half woord genoeg, stelde ons buitengewoon eenvoudig op ons gemak en miste geen enkel moment op de mooiste dag van ons leven. Het voelt voor ons alsof wij haar al jaren kennen, het is zo vertrouwd, ze was erbij op onze dag, maar eigenlijk ook weer niet. Deze vakvrouw is tegelijkertijd ook onzichtbaar. Daarnaast heeft ze onze kinderen heel ongedwongen super leuk betrokken bij de shoot. Voor ons allemaal was het een ontspannen en creatieve fotoshoot!

 

D-eYe photography, is het perfecte adres voor bruidsfotografie bij uitstek. Het was voor ons oprecht een eer, dat jij voor ons deze dag alle mooie momenten hebt vastgelegd. Dank je wel voor alles!

 

Liefs Bart & Jessica

Misbruik rapporteren
k.verkijk
Door Kelly en Roy
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een geluk dat Daniella van D-Eye Photography en Marianne van My eye fotografie onze mooiste dag hebben vastgelegd. Wat een goede samenwerking tussen deze twee dames en wat voelde het vertrouwd vanaf het eerste moment! Ze pakken ieder hun moment tijdens het fotograferen waardoor er samen de mooiste plaatjes uitkomen. Als je de foto's terugkijkt zit je weer midden in het moment en dat is zoals fotografie hoort te zijn.

Misbruik rapporteren
koentomassen
Door Suzanne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn vriend en ik mochten model staan voor een te gekke bruidsshoot van Daniella en van Marianne van MyEyePhotography. De shoot was in Amsterdam bij Hortus Botanicus, een te gekke locatie. Wat hebben we een fantastische dag gehad. Daniella is een ontzettend lief, hartelijk en leuk persoon dus je bent gelijk helemaal op je gemak. De foto's die die dag gemaakt zijn zijn werkelijkwaar prachtig geworden. We kregen ze binnen en ik werd er gewoon een beetje stil en emotioneel van. Zijn wij dat echt op die foto's? Wow�Als je dat kunt bereiken bij iemand heb je je werk meer dan goed gedaan denk ik�Stel dat we ooit nog in het echt gaan trouwen (wat ik wel hoop�) dan zouden we direct voor Daniella en Marianne kiezen, we hebben nu zelf ervaren hoe het is met 2 fotografen. Elk moment en elke emotie wordt vast gelegd. Hoe fijn is dat� nogmaals heel erg bedankt lieve Daniella voor de prachtige foto's met een top bewerking en voor de gezellige dag! We hebben genoten. Liefs Koen en Suzanne

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 7371

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact