36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36
1 van 36

Omschrijving

Hebben jullie trouwplannen?  
Wat super leuk! Heerlijk weg zwijmelen op de bank, dagdromen over de grote dag, pinterest afstruinen voor inspiratie. Alleen de voorbereidingen zijn al leuk. Maar er moeten natuurlijk ook keuzes gemaakt worden en zo ook het vinden van een goede fotograaf. Houden jullie van spontaan, niet van die super geposeerde statieportretten, gewoon lekker jezelf zijn in een ongedwongen en relaxte sfeer, dan ben ik misschien wel diegene die jullie zoeken. JUST THE WAY YOU ARE!

Het is zo mooi om twee mensen die gek op elkaar zijn vast te leggen. Ik vind het iedere keer weer zo speciaal om als bruidsfotograaf van zo dichtbij getuigen te mogen zijn van jullie dag. Ik probeer voor ieder bruidspaar de dag zo persoonlijk mogelijk vast leggen. In jullie stijl en zoals jullie zijn. Ik registreer alle prachtige momenten van die dag, de details, de emoties en alle naasten om jullie heen. Het enige moment waarin ik jullie een beetje probeer te sturen zal zijn tijdens de fotosessie van jullie samen. Mijn stijl: ontspannen, spontaan met natuurlijk een vleugje romantiek. Niet te veel geposeerd... ik zal aanwijzingen geven waar nodig, maar het liefst wil ik dat jullie vooral lekker van elkaar genieten en lol maken in een ongedwongen sfeer. Verder ben ik zo onopvallend mogelijk aanwezig.

Een trouwreportage is er al vanaf € 1050,00 incl alle foto's in hoge resolutie op luxe USB stick en een mini-album.
Maar hebben jullie speciale wensen, trouwen jullie in het buitenland of verdeeld over twee dagen, dan is een prijs op maat natuurlijk ook mogelijk.

Kom gewoon een keer gezellig en uiteraard geheel vrijblijvend bij mijn langs in de studio dan kan ik jullie de mogelijkheden laten zien en kunnen we samen brainstormen over jullie dag en reportage. Ik zou het erg leuk vinden om jullie te ontmoeten. De koffie/thee en de demo-albums liggen voor jullie klaar….(bel wel even van te voren, want ik werk ook veel op locatie en ben niet altijd aanwezig in mijn studio).

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Welke prijs kunnen wij verwachten voor een bruiloft reportage?

  Gemiddeld rond de 1250,00 excl album
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • In wat voor stijl worden de trouwfoto's genomen?

  Traditioneel
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Betalingen gaan via een factuur
 • Hoeveel weken van tevoren moet de service betaald worden?

  1 maand
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Zijn er kosten voor het reizen naar andere locaties?

  Geen reiskosten
 • Vertel ons een nieuwsgierigheid of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

  Ik ben Daniëlla, een enthousiaste, creatieve & dynamische meid . Ik werk al bijna 18 jaar als fotografe en ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. In 2010 heb ik eindelijk mijn grote droom waar kunnen maken: mijn eigen fotografiebedrijf met mijn eigen studio. Ik hou niet van standaard plaatjes, het moet uniek zijn en vooral bij jullie passen. Daarom vind ik het ook heel belangrijk om van te voren goed naar jullie wensen te luisteren zodat we samen een reportage maken die jullie graag willen. Ik fotografeer in een ontspannen, relaxte en ongedwongen sfeer met een eigen stijl waarvan ik hoop dat er toch iedere keer weer vernieuwing in zit. Compositie, licht en creativiteit spelen in alle sessies voor mij een hele belangrijke rol. Kom gewoon een keer gezellig langs voor een kop koffie en om een kijkje te nemen in mijn demo-albums
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2010
 • Organiseert u zelf de bruiloften of schakelt u een weddingplanner in?

  meestal regelt het bruidspaar dat zelf of schakelen zij een weddingplanner in. Ik werk wel heel nauw samen met een hele goede weddingplanner.
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  Voor de foto's maximaal 4 weken voor het album 6 tot 8 weken.

Beoordelingen (2)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9
2 meningen
Door ngruijters
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik ken Daniella al zo’n 12 jaar als een energieke, professionele fotograaf. Ze is altijd enthousiast en neemt de tijd voor persoonlijke wensen.
Ze heeft mijzelf en mijn kind meerdere keren gefotografeerd. Met haar creativiteit weet ze altijd weer een spannend en verrassend eindresultaat te leveren.
Toen wij gingen trouwen hoefde ik dus geen moment te twijfelen! We zijn super tevreden over onze bruidsreportage! 

Misbruik rapporteren
Door ixel2012
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat was het fijn!!! Daniëlla is een echte vakvrouw. En daarnaast is ze ook nog eens een gezellige en spontane meid. We hebben haar soms echt laten zweten door de drukke planning en al onze wensen. En nergens draaide ze haar hand voor om. Onze dag is echt onvergetelijk geworden door de prachtige foto's en een fantastich boek. d-eye is een echte aanrader!

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Video: Game of Thrones Styled Shoot
Video: Game of Thrones Styled Shoot
Credits: D-eYe photography
Stoere Styled Shoot met Game of Thrones thema!

Adres van D-Eye Photography in Gelderland:

Hoofdweg 77 7371 Loenen 0648344709