• Prijsklasse Midden

Hebben jullie trouwplannen?  
Wat super leuk! Heerlijk weg zwijmelen op de bank, dagdromen over de grote dag, pinterest afstruinen voor inspiratie. Alleen de voorbereidingen zijn al leuk. Houden jullie van spontaan, niet van die super geposeerde statieportretten, gewoon lekker jezelf zijn in een ongedwongen en relaxte sfeer, dan ben ik misschien wel diegene die jullie zoeken. JUST THE WAY YOU ARE!

Het is zo mooi om twee mensen die gek op elkaar zijn vast te leggen. Ik vind het iedere keer weer zo speciaal om als bruidsfotograaf van zo dichtbij getuigen te mogen zijn van jullie dag. Ik probeer voor ieder bruidspaar de dag zo persoonlijk mogelijk vast leggen. In jullie stijl en zoals jullie zijn. Ik registreer alle prachtige momenten van die dag, de details, de emoties en alle naasten om jullie heen. Het enige moment waarin ik jullie een beetje probeer te sturen zal zijn tijdens de fotosessie van jullie samen. En of dat nu is in een oude vervallen fabriek, op het strand of lekker struinend door de bossen. Ik ga met jullie mee en hou van het avontuur waarin jullie mij meenemen. Mijn stijl: ontspannen, spontaan met natuurlijk een vleugje romantiek. Niet te veel geposeerd... ik zal aanwijzingen geven waar nodig, maar het liefst wil ik dat jullie vooral lekker van elkaar genieten en lol maken in een fijne ontspannen sfeer. Verder probeer ik zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn.

Een trouwreportage is er al vanaf € 1050,00 (6 uur fotografie incl. de geselecteerde foto's in hoge resolutie op luxe USB stick en een mooi mini-album).
Maar hebben jullie speciale wensen, trouwen jullie in het buitenland of verdeeld over twee dagen, dan is een prijs op maat natuurlijk ook mogelijk.

Kom gewoon een keer gezellig en uiteraard geheel vrijblijvend bij mijn langs in de studio.  Dan drinken we samen gezellig een kop koffie of thee en kan ik jullie de mogelijkheden laten zien. Kunnen we samen brainstormen over jullie dag en reportage en kan ik jullie wat beter leren kennen. Ik zou het erg leuk vinden om jullie te ontmoeten (bel wel even van te voren, want ik werk ook veel op locatie en ben niet altijd aanwezig in mijn studio).

Bezoeker, laat een review achter over D-Eye Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over D-Eye Photography

4.9 5 reviews
Door Kelly en Roy
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een geluk dat Daniella van D-Eye Photography en Marianne van My eye fotografie onze mooiste dag hebben vastgelegd. Wat een goede samenwerking tussen deze twee dames en wat voelde het vertrouwd vanaf het eerste moment! Ze pakken ieder hun moment tijdens het fotograferen waardoor er samen de mooiste plaatjes uitkomen. Als je de foto's terugkijkt zit je weer midden in het moment en dat is zoals fotografie hoort te zijn.

Misbruik rapporteren
Door Suzanne
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn vriend en ik mochten model staan voor een te gekke bruidsshoot van Daniella en van Marianne van MyEyePhotography. De shoot was in Amsterdam bij Hortus Botanicus, een te gekke locatie. Wat hebben we een fantastische dag gehad. Daniella is een ontzettend lief, hartelijk en leuk persoon dus je bent gelijk helemaal op je gemak. De foto's die die dag gemaakt zijn zijn werkelijkwaar prachtig geworden. We kregen ze binnen en ik werd er gewoon een beetje stil en emotioneel van. Zijn wij dat echt op die foto's? Wow�
Als je dat kunt bereiken bij iemand heb je je werk meer dan goed gedaan denk ik�
Stel dat we ooit nog in het echt gaan trouwen (wat ik wel hoop�) dan zouden we direct voor Daniella en Marianne kiezen, we hebben nu zelf ervaren hoe het is met 2 fotografen. Elk moment en elke emotie wordt vast gelegd. Hoe fijn is dat� nogmaals heel erg bedankt lieve Daniella voor de prachtige foto's met een top bewerking en voor de gezellige dag! We hebben genoten.
Liefs Koen en Suzanne

Misbruik rapporteren
Door Suzanne
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn vriend en ik mochten model staan voor een te gekke bruidsshoot van Daniella van D-Eye Photography en van Marianne van MyEye Photography. De shoot was in Amsterdam bij Hortus Botanicus, een te gekke locatie. Wat hebben we een fantastische dag gehad. Daniella is een ontzettend lief, hartelijk en leuk persoon dus je bent gelijk helemaal op je gemak. De foto's die die dag gemaakt zijn zijn werkelijkwaar prachtig geworden. We kregen ze binnen en ik werd er gewoon een beetje stil en emotioneel van. Zijn wij dat echt op die foto's? Wow
Als je dat kunt bereiken bij iemand heb je je werk meer dan goed gedaan denk ik
Stel dat we ooit nog in het echt gaan trouwen (wat ik wel hoop) dan zouden we direct voor Daniella en Marianne kiezen. Allebei apart maken ze de mooiste foto's dus als je dat bundelt weet je zeker dat je de meest waanzinnige foto's krijgt. We hebben nu zelf ervaren hoe het is met 2 fotografen. Elk moment en elke emotie wordt vast gelegd. Hoe fijn en mooi is dat nogmaals heel erg bedankt lieve Daniella voor de prachtige foto's met een top bewerking en voor de gezellige dag! We hebben intens genoten.
Liefs Koen en Suzanne

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
Gemiddeld rond de 1250,00 excl album
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Traditioneel
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betalingen gaan via een factuur
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik ben Daniëlla, een enthousiaste, creatieve & dynamische meid . Ik werk al bijna 18 jaar als fotografe en ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. In 2010 heb ik eindelijk mijn grote droom waar kunnen maken: mijn eigen fotografiebedrijf met mijn eigen studio. Ik hou niet van standaard plaatjes, het moet uniek zijn en vooral bij jullie passen. Daarom vind ik het ook heel belangrijk om van te voren goed naar jullie wensen te luisteren zodat we samen een reportage maken die jullie graag willen. Ik fotografeer in een ontspannen, relaxte en ongedwongen sfeer met een eigen stijl waarvan ik hoop dat er toch iedere keer weer vernieuwing in zit. Compositie, licht en creativiteit spelen in alle sessies voor mij een hele belangrijke rol. Kom gewoon een keer gezellig langs voor een kop koffie en om een kijkje te nemen in mijn demo-albums
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Meestal regelt het bruidspaar dat zelf of schakelen zij een weddingplanner in. Ik werk wel heel nauw samen met een hele goede weddingplanner en heb een vaste second shooter.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Voor de foto's maximaal 4 weken voor het album 6 tot 8 weken.

Adres

Stad: 7371