De Bokkerijder

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De Bokkerijder

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Platteland, kunst en geschiedenis komen samen om u dit restaurant te bieden dat in harmonie is met zijn omgeving. Een perfecte plek om ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Het heeft een tuin en charmante kamers, speciaal uitgerust om uw feest te organiseren. U zult genieten van een landschap en een ideaal klimaat om van uw bruiloft een onvergetelijk moment te maken.

*Dit profiel is gemaakt op verzoek van een geregistreerde bruid op Zankyou en de informatie is gebaseerd op openbare data verzameld van het internet.
Als u de eigenaar bent, neem dan contact op met help@zankyou.com*.

FAQ´s

Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over De Bokkerijder

1.3
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(1)
(1)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(1)
(1)
anja.pix
Door Anja
1
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Wij hadden voor een familiefeestje van 17 personen gereserveerd. Voor 12.00 uur een lunch en na de wandeling ook gereserveerd voor koffie met gebak. Toen wij om twaalf uur arriveerden was er geen tafel klaar gemaakt. Lunch was veel te duur voor wat er opgediend werd. En voor na de wandeling werd ons medegedeeld dat er geen gebak meer was. ( en alles stond op de e-mail met reservering) toen wij verhaal gingen halen werden wij heel onproffesioneel benaderd op het brutale af. ook de bediening was brutaal en onvriendelijk op drie personeels leden na. Geen aanbeveling voor grotere groepen. Dit lokaal kan dit niet aan. Op de site staat ook dat men aangeven kan als iemand voedsel allergieen heeft wat ook niet klopt. 

Misbruik rapporteren
lwernars
Door Lindsay
1.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Bestelling was zo opgenomen. Na een uur was ee nog geen eten. Na navraag zou het er zo zijn. Toch duurde het nog enige tijd! Na bijna 1.5 uur vroegen wij de rekening voor alleen de rekening van de drankjes. Binnen 10 minuten stond het eten op tafel.

Bij afrekening schrokken wij ons kapot! 

83 euro voor 2 kindermenu patat met snack, Hamburger met patat, kippenpastei met patat, en iedereen 1 drankje!!

Toen wij aangaven dat we de bon nog even wilde zien kwam ze met een bon die niet van ons was. Na opnieuw bekijken kregen we volgens mevrouw 7 euro terug.

Aangekomen bij de auto toch nog even nagetekend bleken we ruim 20 euro teveel te hebben betaald ipv de 7 euro waar mevrouw het over had. Aangezien we al bergafwaarts waren en we nog 3 uur richting huis moesten zijn we niet terug gegaan! Maar echt slechte zaak!!!! Nooit meer voor ons!! 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 6291

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact