De Filmmeisjes

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De Filmmeisjes

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.949 €

‘Ahww’, ‘haha’ en ‘wauw’. Dat zijn de drie basis-ingrediënten die wij, Jasmijn en Kelly altijd toepassen. Wij gaan alleen voor het allerbeste om zo te zorgen voor de ultieme herbeleving van ieder liefdesverhaal.

De traan van je vader, het onderonsje tussen je vriendinnen en je moeder die vertelt hoe mooi je bent; in onze films zie en hoor je het allemaal terug. Wij nemen geen genoegen met alleen de record-knop indrukken, maar zijn altijd zoekende naar spontane momentjes. Daarin zijn we ons heel bewust van sfeer en detail. Niets wordt in scène gezet. Maar ligt er ergens een verdwaald kledingstuk? Dan halen we die onopgemerkt weg. Natuurlijk allemaal voor het mooiste plaatje.

Dat we niet met één, maar met twee Filmmeisjes zijn, brengt onze films tot een hoger niveau. Zo kunnen we ons ’s morgens opsplitsen waardoor we zowel bij de bruid als bij de bruidegom kunnen zijn. Daarnaast vullen we elkaar aan met onze eigen specialiteit. De één filmt in totaal, de ander doet de close-ups. De één maakt dronebeelden en de ander filmt vanaf de grond. Zo kunnen we in de montage een naadloze afwisseling maken tussen verschillende standpunten. Die combinatie van beeld en geluid, emotie, vreugde en verbazing maakt dat je je trouwdag levensecht herbeleeft!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.949 €
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Alle opties mogelijk.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over De Filmmeisjes

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5213AL

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact