De Leijhof

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De Leijhof

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Trouwen in Brabant? Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Klinkende glazen, vrolijke gezichten, een prachtig bruidspaar en stralend weer. Ingrediënten voor een bijzondere dag!

Als het om de mooiste dag van je leven gaat is de trouwlocatie alles en het zijn vaak de kleine
details die je bruiloft tot een groot succes maken. Hotel de Leijhof heeft dan ook alle ingrediënten voor een fantastisch huwelijksfeest. Stijlvol, romantisch en helemaal exclusief voor jullie. De prachtige eeuwenoude villa biedt u een perfecte trouwlocatie in Brabant voor één van de mooiste dagen van jullie leven.

Trouwen in Noord-Brabant wordt extra speciaal met onze kleine professionele staf waarmee wij het bruidspaar en de gasten het aan niets laten ontbreken. Gastvrijheid en huiselijke warmte zijn vanzelfsprekend en zonder voorbehoud. Wij vinden het een eer om jullie te mogen ontvangen en zullen er alles aan doen om jullie een onvergetelijke trouwdag te bezorgen. Bovendien is Hotel de Leijhof door de Gemeente Oisterwijk aangewezen als officiële trouwlocatie zodat jullie elkaar het jawoord kunnen geven in één van onze zalen!

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Uitzicht op natuur
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over De Leijhof

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5061 PM

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact