Beuken Haeghe

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Beuken Haeghe

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Beuken Haeghe in Noord-Brabant is de perfecte locatie voor uw bruiloft, romantisch en sfeervol.
Bij mooi weer kunt u in de prachtige tuin trouwen, Beuken Haeghe is een erkende trouwlocatie, na de ceremonie kunt u dan het glas heffen met uw gasten.

U hoeft deze dag alleen maar te genieten, zij zullen voor u een compleet verzorgde dag aanbieden, vanaf het ja-woord, receptie, aansnijden van de bruidstaart,een culinair diner, barbecue of buffet, een gezellige feestavond en een overnachting in de super romantische bruidsuite.

Deze uitermate sfeervolle en charmante groeps- en feestaccommodatie representeert Brabant op zijn best!Door zijn prachtige ligging in het buitengebied van Moergestel met uitzicht op het Brabantse landschap, welke ruimte, rust en gastvrijheid uitstraalt.

In 1998 kocht het echtpaar een oude kippenboerderij. Dit stel heeft jarenlang een antiekhandel gerund en hebben beiden een grote passie voor kwaliteit en oog voor detail. Stad en land werd afgereisd voor de juiste bouwmaterialen en zo toverde zij de voormalige kippenboerderij eigenhandig om tot een gezellig landelijk en luxueuze accommodatie voor groepen, maar ook als vergaderaccommodatie en trouwaccomodatie, waar zij de eerste gasten in 2006 mochten verwelkomen!

Wekelijks verzorgen Gerard en Heleen vol overgaven en grote dienstbaarheid de accommodaties voor gezellige groepsuitjes, familievakanties en doorreizigers.

Gerard is zeer praktisch en doet alle onderhoud van de verschillende accommodaties, voorzieningen en tuin van Beuken Haeghe. Heleen is uw gastvrouw vóór-, tijdens-, en na uw verblijf. Samen zullen zij er alles aan doen om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken tijdens uw verblijf bij Beuken Haeghe!

 

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Uitzicht op natuur
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag niet zelf een bruidstaart meebrengen
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006

Meningen over Beuken Haeghe

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5066 CH

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact