• Prijsklasse Midden

Hofstede de Blaak is een prachtig evenementencomplex gelegen op een landgoed dat de perfecte omgeving is voor bruiloftsfeesten. Hofstede de Blaak beschikt over verschillende exclusieve ruimten, zowel buiten als binnen, zodat u de ruimte kunt kiezen die het best bij uw behoeften past.

*Dit profiel is gemaakt op verzoek van een geregistreerde bruid op Zankyou en de informatie is gebaseerd op openbare data verzameld van het internet.
Als u de eigenaar bent, neem dan contact op met help@zankyou.com*.

Bezoeker, laat een review achter over Hofstede de Blaak en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Hofstede de Blaak

0 0 reviews

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
De Hofstede is een authentiek Engels landhuis met een pachtboerderij en dateert in zijn huidige vorm van 1907. De entree en de bars ademen nog de huiselijke sfeer die voor onze voorouders zo gewoon was. Het absolute pronkstuk is wel de Jachtzaal met zijn eikenhouten lambrisering. Hier, in dit oorspronkelijke woongedeelte is ons restaurant gevestigd. Vanaf de mooie gelakte houten tafels hebt u via de lichte erker een blik op de Engelse taxus tuin en het beschutte terras, waar ‘s zomers ook geserveerd wordt. Naast de Jachtkamer met zijn oude rustieke uitstraling ligt de Huiskamer die met zijn ongedwongen huiselijke stijl iedereen uitnodigt om gezellig te borrelen aan de houten tafels en ’s middags en ’s avonds heerlijke gerechten te nuttigen . Uiteraard kunt u ook vooraf speciale wensen kenbaar maken, zodat wij in overleg een passend arrangement voor een afgesproken prijs kunnen samenstellen. Aarzel niet en bel gerust voor een afspraak! U bent bij Hofstede de Blaak van harte welkom!
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft

Adres

Stad: 5032
Gerelateerde tags:
  • Hotels
  • Buitenplaats
  • Midden
  • Stedelijke Bruiloft