De Meesterproef

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De Meesterproef

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Trouwen in industriële sfeer

De mooiste dag van jullie leven vieren in een unieke, sfeervolle wijze? Dan ben je bij de Meesterproef op het goede adres. We zijn dé eigentijdse, industriële trouwlocatie van Nijmegen. Wij kunnen jullie bruiloft van A tot Z verzorgen.

Romantiek in de fabriek

Intiem bijpraten met al jullie vrienden en familie kan rustig tijdens een romantisch bruiloftsdiner. Geniet van elkaar, jullie gasten, onze heerlijke gerechten en wijnen. Wil je een diner aan een lange tafel of liever een buffet, alles kan bij ons.

Iedere bruiloft is uniek

Voor iedere huwelijk nemen we ruim de tijd voor een aantal gezellige gesprekken. Christian, onze eventmanager, wil graag van jullie weten hoe jullie de dag van je leven voor je zien, zodat hij hier een passend voorstel voor kan maken. Iedere bruiloft is voor ons uniek en we willen graag een dag verzorgenwaar jullie nog lang over zullen napraten. Wij vinden het iedere keer weer een eer om een huwelijk te mogen verzorgen en regelen dat jullie je nergens druk over hoeven te maken, alleen genieten!

FAQ´s

Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Dansvloer
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik

Meningen over De Meesterproef

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 6541

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact