Trouwen in het Bos

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Trouwen in het Bos

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Droom jij ook van een te gekke, maar vooral unieke bruiloft in de natuur? Samen met je geliefde en jullie gasten op een wel heel bijzondere locatie die ene speciale dag beleven? Dan is ‘Trouwen in het Bos’ iets voor jullie!

Buitenbruiloften zijn de laatste jaren erg ‘upcoming’. Met name omdat de locatie vaak makkelijk te stylen is, en er weinig tot geen ‘regeltjes’ zijn waar het bruidspaar zich aan moet houden. Vaak wordt er gekozen voor een mooie achtertuin, een boomgaard of voor het strand, maar trouwen in het bos hoorden we nog niet veel. Waarschijnlijk omdat er een hoop geregeld moet gaan worden, en waar begin je dan? Wij gaan graag een stapje verder om deze bijzondere bruiloft mét WOW-factor te verwezenlijken! Gevuld met magie, harmonie en groene vrijheid is dit een absoluut sprookje waar menig bruid van droomt!

Het enige wat jullie hoeven te doen is het kiezen van een locatie, een thema & het arrangement en wij doen de rest!

Naast bosbruiloften verzorgen wij ook 'Styling op Locatie', Trouwen in eigen tuin', Barnweddings en 'Industrieel Trouwen' 

Meningen over Trouwen in het Bos

1.0
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
info20734
Door Marie
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Helaas hebben wij een hele negatieve ervaring gehad met Trouwen in het Bos. Wij hebben contact met Lianne gezocht omdat we op zoek waren naar een bijzondere buitenlocatie voor onze bruiloft afgelopen juni. Het contact verliep voornamelijk telefonisch door de corona maatregelen. We zagen op de website geen geschikte locatie voor onze bruiloft maar Lianne stuurde ons foto's door van een huis in de Kennemerduinen wat we prachtig vonden! Dit huis hebben we dan ook direct bevestigd.

Gezien een trouwlocatie geen kleinigheid is hebben we even na het bevestigen gevraagd of we de locatie kon bezichtigen samen met onze kok, maar hier begon de communicatie ingewikkeld te worden. Het was eigenlijk niet de bedoeling dat we zelf op de locatie gingen kijken. Maar na veel aandringen kon mijn man uiteindelijk langs. Eenmaal op locatie bleek de beheerder (en daarnaast ook de eigenaar) van de locatie helemaal geen weet te hebben van het feit dat we in hun huis onze bruiloft gingen vieren. Daarnaast bleek dit ook helemaal niet mogelijk gezien de regels op de locatie van Staatsbosbeheer. Lianne bleek niet aan hen te hebben doorgegeven dat ze de locatie geboekt had voor een bruiloft en de locatie verhuurd zich dan ook niet voor evenementen. Al helemaal niet zonder overleg.

3 weken voor onze bruiloft kwamen onze onderbuikgevoelens uit en bleken we dus geen trouwlocatie te hebben. Wat voor heel veel stress heeft gezorgd. Lianne belde kort voordien af. De dag erop belde ze terug dat ze wel een andere locatie voor ons wilde regelen maar voor ons was het vertrouwen als beschadigd. We wilden geen locatie meer via Trouwen in het Bos. Helaas hadden we alles in goed vertrouwen al aanbetaald en heeft dit ons 2000 euro gekost. Lianne wil dit niet retourneren omdat ze wel werk voor ons heeft verricht.

In onze ogen heeft ze ons vooral teleurstelling en stress gegeven. En financiele stress gezien we ineens 2000 euro van ons trouwbudget misten, 3 weken voor onze bruiloft. En dit hebben we nu, inmiddels maanden later, ook niet retour gekregen. Wat ons betreft echt geen aanrader dus.

Glenn & Marie

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 6922HS

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact