Landgoed Hotel & Restaurant Groot Warnsborn

ZIWA 2018
15

Omschrijving van het bedrijf

De mooiste dag in jullie leven vraagt om een speciale plaats, een plek met historische waarde:

Oranjerie Groot Warnsborn!

Het statige landhuis, het aangrenzende koetshuis en de prachtige Oranjerie bieden veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. De eeuwenoude bomen, de romantische bruggetjes en kabbelende beekjes zijn een prachtige achtergrond voor uw huwelijksfoto’s. Een culinair huwelijksdiner, kortom de perfecte locatie voor uw huwelijksfeest. Wij kunnen alles in overleg verzorgen dus vanaf het ontvangst met trouwceremonie tot en met het uitgebreide ontbijt op bed in de romantische bruidssuite.
We hebben zelfs een ‘Voordelig trouwen’ arrangement.

Trouwen voor de wet, in de Oranjerie Groot Warnsborn, maar ook zijn buitenceremonie’s
op het Landgoed zelf mogelijk!

Oranjerie Groot Warnsborn, een officiële trouwlocatie,
een zeer bijzondere en romantische plek om elkaar het ja-woord te geven!

Onze Oranjerie manager en assistent Jante de Vries en Tim Wijkstra staan te allen tijde voor u klaar om u te helpen bij het organiseren van de perfecte dag!

Kijk voor meer informatie op onze website!


Details

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x5

Reviews (11)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 11 reviews
Door elsemieke
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij en onze gasten hebben enorm veel genoten van onze bruiloft in de prachtige tuinen van het landgoed. Jante en Tim hebben ons ongelooflijk veel geholpen in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf was de service geweldig! Wij kijken terug op een dag met heerlijk eten, smakelijke wijn, vriendelijke bediening, mooie hotelkamers en een erg smakelijk ontbijt op bed de volgende morgen. Echt volop genieten!
Misbruik rapporteren
Door jennifer17
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Groot Warnsborn is indrukwekkend en goed verzorgd, de mensen die er werken zijn ook erg vriendelijk, ze zijn erg flexibel en denken goed met je mee.
Misbruik rapporteren
Door merelekker
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij hebben de bruiloft van onze dromen gehad bij de Oranjerie.Tijdens het gehele proces was de begeleiding van Jante simpelweg geweldig! Op geen enkel moment voelden wij ons een "nummertje", alles was heel vriendelijk en persoonlijk. Zelfs bij een op het laatste moment wisselvallig weerbericht was alles tot in de puntjes geregeld. WIj raden de Oranjerie bij iedereen aan!
Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij hebben een geweldige dag gehad op Groot Warnsborn. Wij hadden nooit gedacht dit te zeggen, maar het was echt "onze mooiste dag". Vrienden van ons hadden al gezegd dat een sprookjesachtige locatie was en hieraan was niets gelogen. De geweldige aanpak begon al bij de voorbereiding, er was alle aandacht voor onze vragen en ideeën. Ondanks de drukte was er altijd snel een vriendelijk en correct antwoord. De dag begon geheel ontspannen in de omkleedkamer. Bij onze aankomst was alles al geregeld en de locatie zag er al prachtig en sfeervol uit. De bediening verdient ook een pluim voor hun harde werk, vriendelijkheid en deskundigheid. Ons diner was echt adembenemend, het diner was heerlijk in een prachtig aangeklede kamer met overal kaarsen. Het eten was lekker op het culinaire gebied, maar het was ook lekker vanwege het feit dat het ook gewoon lekker ongedwongen was. Ook het avondfeest was van alle toeters en bellen voorzien. Ook hier weer alle lof voor het personeel, we werden zelfs aan het eind van het feest naar onze luxe hotelkamer begeleid! Simpelweg fenomenaal!
Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ons huwelijk op Groot Warnsborn was een levensecht sprookje! Vanaf het begin tot aan het eind zaten wij in een prachtige sfeer! Het was ook erg leuk om de dag na de bruiloft te kunnen nagenieten aan het ontbijt. Verder was alles tot op het laatste detail geregeld, iets waarbij de locatie ook erg veel mee helpt. Een absolute aanrader!
Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Verliefd Fotografie
Styled Shoot: Rustic Winter Wedding

Adres van Landgoed Hotel & Restaurant Groot Warnsborn in Gelderland:

Bakenbergseweg 277 6816 VP Arnhem