Landgoed Rhederoord

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Landgoed Rhederoord

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Landgoed Rhederoord ligt nabij Arnhem in het dorpje De Steeg en biedt de gelegenheid om hier uw complete bruiloft te vieren.

Ons statige landhuis op 12 ha. park geeft een prachtig uitzicht over de uitlopers van de IJsselvallei en de bossen van de Veluwezoom. Op het landgoed kan een complete bruiloft gevierd worden, met al uw vrienden en familie, van trouwen tot diner & van feest tot overnachting! Onze diverse sfeervolle zalen bieden plaats aan ruim 300 gasten.

Na het ja-woord openen wij de bordesdeuren en overhandigen wij u in onze tuin een vrolijk glas bubbels vanonder de eeuwenoude rode beuk. Het glas wordt geheven om feestelijk te proosten! Daarbij is er de mogelijkheid om buiten te trouwen op het gehele Landgoed

Het huwelijksdiner vindt plaats in bijvoorbeeld onze robuuste Brantsenzaal of de sfeervolle Rode Zaal. Bij een zwoele zomersvond kunt u er ook voor kiezen om het diner geheel in de tuin te laten plaatsvinden. Daar wij werken met biologische en streekeigen producten van onze favoriete leveranciers, kunt u een smakelijk diner verwachten! U kunt de invulling van het huwelijksdiner met onze chefkok bespreken, zodat het geheel naar uw smaak is!

Vervolgens is het tijd voor uw wervelende feest (24 uurs vergunning) in onze Van Heeckeren Van Kell-zaal. Na een onvergetelijke dag kunt u de huwelijksnacht doorbrengen in onze imposante balkonkamers met ligbad en groot balkon, waarvandaan u een adembenemend uitzicht heeft! Ook uw gasten kunnen blijven overnachten in één van onze 22 hotelkamers. De volgende ochtend kunt u samen met uw gezelschap onder het genot van een regionaal ontbijtbuffet nog heerlijk nagenieten van uw sprookjeshuwelijk.

Uiteraard is bovenstaande scenario slechts één van de vele mogelijkheden die het landgoed u biedt, wij heten u dan ook graag van harte welkom voor een afspraak om het landgoed 'live' kunnen laten zien en samen met u de 'grote dag' in te richten! Wilt u de locatie helemaal exclusief tot uw beschikking hebben? Ook dat kan! Wij informeren u graag nader over de mogelijkheden en prijzen.

Graag tot ziens op Rhederoord

FAQ´s

Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Dansvloer, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
22
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2003

Meningen over Landgoed Rhederoord

4.9
9 reviews
9 reviews
Professionaliteit
(9)
Prijs/kwaliteit
(9)
Aanrader?
(9)
anoniem5
Door Anoniem
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
WIj zijn ondertussen al ongeveer een jaar getrouwd maar we hebben echt een geweldige bruiloft gehad op het Landgoed Rhederoord! Ze hebben er voor gezorgd dat alles was tot in alle details was verzorgd. Sander was zowel voor als op de dag zelf simpelweg fantastisch! Wij en onze gasten hebben ook heel erg genoten van de prachtige locatie en uitmuntende service. Wij kijken in ieder geval met veel plezier terug naar onze bruiloft op Rhederoord, nogmaals heel erg bedankt!
Misbruik rapporteren
suzanne3
Door Suzanne
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
Ik ben een ceremoniemeester geweest voor een bruiloft bij het Rhederoord, maar wat een loplocatie zeg! Zelden heb ik zulke flexibele, positieve en zelfs zingende medewerkers gezien!
Misbruik rapporteren
22550
Door Carys
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Dit is simpelweg de beste plek voor je bruiloft! Bij ons was bij het eerste bezoek de keuze al gemaakt, de uitstraling van het landgoed was simpelweg overdonderend. De manier waarop we daarna werden ontvangen was nog een extra bevestiging dat dit onze trouwlocatie zou worden. TIjdens de aanloop naar de dag zelf hebben wij vele malen contact gehad. Er is op alle vlakken heel vriendelijk en behulpzaam beantwoord, ook werd er goed meegedacht. Ook op de dag zelf konden wij elke vraag stellen die wij konden bedenken, wanneer nodig werd hier direct naar gehandeld. De locatie is simpelweg magisch, je waant je echt even buiten Nederland door al het groen, de hoge bomen en de stilte. Ook van binnen is de locatie alles wat je kunt wensen van een trouwlocatie, ook is het super dat je er kunt overnachten. Het eten was echt geweldig! Wij hadden gekozen voor een diner à la bertolli (een familiediner aan een lange eettafel) en het eindresultaat van chef-kok Gerhard was heerlijk. Verse (biologische) producten zijn voor ons en onze gasten een blijvende herinnering geworden. De hapjes en drankjes die er op andere momenten van de dag waren waren ook overheerlijk. Het ontbijt op de volgende ochted gaf nogmaals aan hoe er op het landgoed met veel zorg wordt omgegaan met producten. De medewerkers zijn de voornaamste reden waarom onze bruiloft zo´n groot succes was. Zoals gezegd was de communicatie met hen helemaal top. Ze hadden aan een half woord al genoeg om te weten wat er moest gebeuren dankzij hun brede ervaring. De samenwerking was professioneel maar toch ook heel erg persoonlijk, zij hebben ons alle zorgen ontnomen zodat wij een perfecte dag konden hebben. Al deze dingen samen maakt het Rhederoord voor ons een echt unieke locatie, wij komen hier dan ook heel graag terug voor andere festiviteiten of misschien alleen om er een nachtje te slapen zodat wij onze unieke dag toch nog weer een beetje kunnen herbeleven.
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 6994 CM

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact