47

Omschrijving van het bedrijf

Landgoed Rhederoord ligt nabij Arnhem in het dorpje De Steeg en biedt de gelegenheid om hier uw complete bruiloft te vieren.

Ons statige landhuis op 12 ha. park geeft een prachtig uitzicht over de uitlopers van de IJsselvallei en de bossen van de Veluwezoom. Op het landgoed kan een complete bruiloft gevierd worden, met al uw vrienden en familie, van trouwen tot diner & van feest tot overnachting! Onze diverse sfeervolle zalen bieden plaats aan ruim 300 gasten.

Na het ja-woord openen wij de bordesdeuren en overhandigen wij u in onze tuin een vrolijk glas bubbels vanonder de eeuwenoude rode beuk. Het glas wordt geheven om feestelijk te proosten! Daarbij is er de mogelijkheid om buiten te trouwen op het gehele Landgoed

Het huwelijksdiner vindt plaats in bijvoorbeeld onze robuuste Brantsenzaal of de sfeervolle Rode Zaal. Bij een zwoele zomersvond kunt u er ook voor kiezen om het diner geheel in de tuin te laten plaatsvinden. Daar wij werken met biologische en streekeigen producten van onze favoriete leveranciers, kunt u een smakelijk diner verwachten! U kunt de invulling van het huwelijksdiner met onze chefkok bespreken, zodat het geheel naar uw smaak is!

Vervolgens is het tijd voor uw wervelende feest (24 uurs vergunning) in onze Van Heeckeren Van Kell-zaal. Na een onvergetelijke dag kunt u de huwelijksnacht doorbrengen in onze imposante balkonkamers met ligbad en groot balkon, waarvandaan u een adembenemend uitzicht heeft! Ook uw gasten kunnen blijven overnachten in één van onze 22 hotelkamers. De volgende ochtend kunt u samen met uw gezelschap onder het genot van een regionaal ontbijtbuffet nog heerlijk nagenieten van uw sprookjeshuwelijk.

Uiteraard is bovenstaande scenario slechts één van de vele mogelijkheden die het landgoed u biedt, wij heten u dan ook graag van harte welkom voor een afspraak om het landgoed 'live' kunnen laten zien en samen met u de 'grote dag' in te richten! Wilt u de locatie helemaal exclusief tot uw beschikking hebben? Ook dat kan! Wij informeren u graag nader over de mogelijkheden en prijzen.

Graag tot ziens op Rhederoord

Details

 • Midden
 • Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?

  Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Dansvloer, Parkeren, Uitzicht op natuur, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?

  Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
 • Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?

  Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
 • Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?

  Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2003
 • Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?

  In de natuur
 • Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.

  Buiten Trouwen
 • Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?

  Ja.
 • Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?

  22
 • Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.

  Receptie en/of feest in de open lucht

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (9)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 9 reviews
Door anoniem5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
WIj zijn ondertussen al ongeveer een jaar getrouwd maar we hebben echt een geweldige bruiloft gehad op het Landgoed Rhederoord! Ze hebben er voor gezorgd dat alles was tot in alle details was verzorgd. Sander was zowel voor als op de dag zelf simpelweg fantastisch! Wij en onze gasten hebben ook heel erg genoten van de prachtige locatie en uitmuntende service. Wij kijken in ieder geval met veel plezier terug naar onze bruiloft op Rhederoord, nogmaals heel erg bedankt!
Misbruik rapporteren
Door suzanne3
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
Ik ben een ceremoniemeester geweest voor een bruiloft bij het Rhederoord, maar wat een loplocatie zeg! Zelden heb ik zulke flexibele, positieve en zelfs zingende medewerkers gezien!
Misbruik rapporteren
Door 22550
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Dit is simpelweg de beste plek voor je bruiloft! Bij ons was bij het eerste bezoek de keuze al gemaakt, de uitstraling van het landgoed was simpelweg overdonderend. De manier waarop we daarna werden ontvangen was nog een extra bevestiging dat dit onze trouwlocatie zou worden. TIjdens de aanloop naar de dag zelf hebben wij vele malen contact gehad. Er is op alle vlakken heel vriendelijk en behulpzaam beantwoord, ook werd er goed meegedacht. Ook op de dag zelf konden wij elke vraag stellen die wij konden bedenken, wanneer nodig werd hier direct naar gehandeld. De locatie is simpelweg magisch, je waant je echt even buiten Nederland door al het groen, de hoge bomen en de stilte. Ook van binnen is de locatie alles wat je kunt wensen van een trouwlocatie, ook is het super dat je er kunt overnachten. Het eten was echt geweldig! Wij hadden gekozen voor een diner à la bertolli (een familiediner aan een lange eettafel) en het eindresultaat van chef-kok Gerhard was heerlijk. Verse (biologische) producten zijn voor ons en onze gasten een blijvende herinnering geworden. De hapjes en drankjes die er op andere momenten van de dag waren waren ook overheerlijk. Het ontbijt op de volgende ochted gaf nogmaals aan hoe er op het landgoed met veel zorg wordt omgegaan met producten. De medewerkers zijn de voornaamste reden waarom onze bruiloft zo´n groot succes was. Zoals gezegd was de communicatie met hen helemaal top. Ze hadden aan een half woord al genoeg om te weten wat er moest gebeuren dankzij hun brede ervaring. De samenwerking was professioneel maar toch ook heel erg persoonlijk, zij hebben ons alle zorgen ontnomen zodat wij een perfecte dag konden hebben. Al deze dingen samen maakt het Rhederoord voor ons een echt unieke locatie, wij komen hier dan ook heel graag terug voor andere festiviteiten of misschien alleen om er een nachtje te slapen zodat wij onze unieke dag toch nog weer een beetje kunnen herbeleven.
Misbruik rapporteren
Door hannelie1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
There is no way which will allow us to fully express our thanks and praise for the people at Rhederoord for their hospitality, professionalism, quality of service, food, and our accomodation. Rhederoord far exceeded our expectations on all fronts and made our wedding day a truly unforgettable experience. The team as a whole was incredible, there was nothing that could not be done and everything was done with a smile. I did not once detect even a hint of frustration in the eyes of the staff even though we had some very demanding guests.
Misbruik rapporteren
Door hiddo
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij hebben echt een fenomenale dag gehad op het Rhederoord. We wisten vanaf het eerste moment dat dit een bijzondere plek was. De sfeer, uitstraling en professionaliteit van het team was werkelijk onovertroffen. Tijdens de voorbereidingen hebben we best wel vaak contact gehad met vragen, deze werden altijd goed en snel beantwoord, het was direct al duidelijk dat bij jullie heel erg veel mogelijk is. De leveranciers die we werden voorgesteld waren ook uitstekend. De rust die er door de staf werd uitgestraald zorgde er voor dat wij op de dag zelf geen enkele zorgen hadden. Het eten was smakelijk en puur. De dag verliep geheel vlekkeloos en jullie uitstekende organisatie sloot naadloos op elkaar aan, Sander is een sublieme gastheer. We kijken nu al heel erg uit naar ons volgende bezoek op het landgoed. We zijn jullie enorm dankbaar voor al jullie hulp op onze mooiste dag!
Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Weddingstudios
De prachtige real wedding van Hannelie en Roel op Landgoed Rhederoord
Foto: Masha Bakker Weddings
De vrolijke kidsproof Real Wedding van Ewout en Maartje

Adres van Landgoed Rhederoord in Gelderland:

Parkweg 19, De Steeg, Nederland 6994 CM De Steeg +31 264959104
 • #Buitenplaats
 • #Terras
 • #Tent of Overkapping
 • #Dansvloer
 • #Parkeren
 • #Kinder speelplaats
 • #Toegang Mindervaliden
 • #Uitzicht op natuur
 • #Midden
 • #Exclusief gebruik
 • #Accomodatie voor gasten
 • #In de natuur
 • #Buiten Trouwen
 • #Receptie en/of feest in de open lucht