Slot Doddendael

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Slot Doddendael

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Catering prijs 2.950 €
  • Capaciteit (zittend): 20-175
  • Capaciteit (staand): 20-350
  • Bedrijfskenmerk: Verwachtingen overtreffen

Maak van jullie huwelijk een sprookjeshuwelijk en trouw in een echt kasteel. 8 km van Nijmegen gelegen vind je het prachtige middeleeuwse kasteel ‘Slot Doddendael’

Slot Doddendael ligt geheel verscholen voor de buitenwereld in het rivierenlandschap van Maas en Waal op slechts 5 autominuten van de A50 en A73. Een statige oprijlaan, lisdodden in de gracht, monumentale bomen op het landgoed, waanzinnige boomgaard en het witte slot met de bijgebouwen maken de idylle compleet.

Trouwen in de Ridderzaal, een gezellige receptie in het Arsenaal, fantastisch dineren in de boomgaard en een bruisend feest in het Spijcker, wie geniet daar niet van? Bij mooi weer kunnen jullie uiteraard buiten trouwen onder de kastanjeboom of in de eigen wijngaard en kan de bruidstaart ook op de binnenplaats of in de kasteeltuin aangesneden worden.

Jullie kunnen bij Slot Doddendael terecht met een klein gezelschap in een intieme ruimte of voor een grandioos huwelijksfeest tot 650 personen. De medewerkers van Slot Doddendael helpen je graag bij de organisatie van jullie huwelijksviering, zodat het de mooiste dag van je leven beleeft. Informeer vandaag nog naar uw mogelijkheden voor een trouwfeest in een echt kasteel. Slot Doddendael...een ontdekking!

Wij hebben diverse mogelijkheden in onze boomgaard waar we ook een stretchtent hebben staan. Dodden-Binnen-Buiten is een heerlijke plek voor allerlei feesten om te genieten van onze mooie boomgaard maar toch met al het gemak en luxe van een stretchtent. Voor een hippe borrel kunnen we ook een Gin-tonic bar verzorgen, een oesterboot of een stoere barbecue van de Black Basterd. Liever toch een formeler tintje aan jullie feest? Combineer dan het formele met het informele. Culinair dineren aan lange tafels met de luxe van wit linnen en glaswerk en toch kunnen genieten van het echte buitengevoel. Om de dag helemaal compleet te maken met een grandioos avondfeest/tuinfeest met livemuziek of een DJ, kan dit ook in Dodden-Binnen-Buiten tot 24.00 uur.

Slot Doddendael beschikt ook over twee unieke kasteelkamers en een prachtige suite om te blijven overnachten na jullie huwelijksviering, feest of gewoon voor een heerlijk weekend weg. Deze prachtige en ruime kamers met authentiek balkenplafond zijn van alle gemakken voorzien. De hotelkamers kijken uit op de binnenplaats, de boomgaarden en het landgoed. Een unieke ervaring om jullie waanzinnige dag af te sluiten!

In de winter heeft het Slot iets Magisch. Brandende fakkels buiten, knisperende haarden en prachtige kaarsenkronen binnen. Romantischer kan het niet worden!

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
2.950 €
Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
20-175
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
20-350
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Verwachtingen overtreffen
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Prieel, Dansvloer, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Locatie Religieuze Plechtigheid, Ceremonie Locatie
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
3
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Allergie, Glutenvrij, Kindermenu, Halal
Mag het bruidspaar zelf voor consumpties van de gasten zorgen, of is het verplicht deze af te nemen bij de trouwlocatie?
Het bruidspaar mag GEEN eigen consumpties verzorgen
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde d
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
10% aanbetaling om offerte definitief te maken.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1972

Meningen over Slot Doddendael

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
rozemarijnvanlieshout
Door Rozemarijn
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

4 augustus 2017 hebben wij de bruiloft van onze dromen gehad in Slot Doddendael. Slot Doddendael is een sprookjesachtige locatie met een heerlijk robuust randje. Het slot zelf maar ook de weelderige natuur van de locatie is werkelijk een lust het oog. Hierdoor is het ook een perfecte locaties voor de fotoshoot. Van ceremonie tot diner en feest: wij hebben ons gehele huwelijk daar laten plaatsvinden en het was geweldig. Alles netjes verzorgd, de hapjes en het diner was overheerlijk en de bediening erg gastvriendelijk. Als we nog een keer zouden trouwen zou het weer daar zijn. 

Misbruik rapporteren
joostenjoyce
Door Joost en Joyce
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Afgelopen zaterdag zijn we hier getrouwd. Wat een superlocatie! Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar ook de service en het personeel is super! Zowel de gasten als wij, het bruidspaar, werden goed in de watten gelegd. We konden alles, van ceremonie tot knalfeest op deze plek organiseren. Elke ruimte heeft zijn eigen karakter. Het contact verliep heel soepel. Er kwam altijd snel reactie op onze vragen en er werd goed meegedacht. Zeker een aanrader voor mensen die houden van een romantische locatie!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 6644 KD

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact