Slot Doddendael

ZIWA 2018
 • 2.950 €
14

Omschrijving van het bedrijf

Maak van uw huwelijk een sprookjeshuwelijk en trouw in een echt kasteel. 8 km van Nijmegen gelegen vindt u het prachtige middeleeuwse kasteel ‘Slot Doddendael’

Slot Doddendael ligt geheel verscholen voor de buitenwereld in het rivierenlandschap van Maas en Waal op slechts 5 autominuten van de A50 en A73. Een statige oprijlaan, lisdodden in de gracht, monumentale bomen op het landgoed, waanzinnige boomgaard en het witte slot met de bijgebouwen maken de idylle compleet.

Trouwen in de Ridderzaal, een gezellige receptie in het Arsenaal, knus dineren in de Slotkelder, en een bruisend feest in het Spijcker, wie geniet daar niet van? Bij mooi weer kunt u buiten trouwen onder de kastanjeboom of in de boomgaard en kan de bruidstaart ook op de binnenplaats of in de weelderige tuin aangesneden worden.

 U kunt bij Slot Doddendael terecht met een klein gezelschap in een intieme ruimte of voor een grandioos huwelijksfeest tot 650 personen. De medewerkers van Slot Doddendael helpen u graag bij de organisatie van uw huwelijksviering, zodat u de mooiste dag van uw leven beleeft. Informeer vandaag nog naar uw mogelijkheden voor uw trouwfeest in een echt kasteel. Slot Doddendael...een ontdekking!

Slot Doddendael beschikt nu ook over twee unieke kasteelkamers om te blijven overnachten na jullie huwelijksviering, feest of gewoon voor een heerlijk weekend weg. Deze prachtige en ruime kamers met authentiek balkenplafond zijn van alle gemakken voorzien. De romantische kasteelkamers kijken uit op de binnenplaats, de boomgaarden en het landgoed. Een unieke ervaring om jullie waanzinnige dag af te sluiten!

In de winter heeft het Slot iets Magisch. Brandende fakkels buiten, knisperende haarden en prachtige kaarsenkronen binnen. Romantischer kan het niet worden!

Details

 • 2.950 €
 • Midden
 • Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?

  Buitenplaats, Terras, Parkeren, Toegang Mindervaliden
 • Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?

  650
 • Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?

  vanaf 29,50
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?

  3:00
 • Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?

  Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
 • Mag het bruidspaar zelf voor consumpties van de gasten zorgen, of is het verplicht deze af te nemen bij de trouwlocatie?

  Het bruidspaar mag eigen consumpties verzorgen
 • Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?

  Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde datum plaatsvinden

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (2)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9 2 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

4 augustus 2017 hebben wij de bruiloft van onze dromen gehad in Slot Doddendael. Slot Doddendael is een sprookjesachtige locatie met een heerlijk robuust randje. Het slot zelf maar ook de weelderige natuur van de locatie is werkelijk een lust het oog. Hierdoor is het ook een perfecte locaties voor de fotoshoot.

Van ceremonie tot diner en feest: wij hebben ons gehele huwelijk daar laten plaatsvinden en het was geweldig. Alles netjes verzorgd, de hapjes en het diner was overheerlijk en de bediening erg gastvriendelijk. Als we nog een keer zouden trouwen zou het weer daar zijn. 

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Afgelopen zaterdag zijn we hier getrouwd. Wat een superlocatie! Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar ook de service en het personeel is super! Zowel de gasten als wij, het bruidspaar, werden goed in de watten gelegd. We konden alles, van ceremonie tot knalfeest op deze plek organiseren. Elke ruimte heeft zijn eigen karakter. Het contact verliep heel soepel. Er kwam altijd snel reactie op onze vragen en er werd goed meegedacht. Zeker een aanrader voor mensen die houden van een romantische locatie!

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

"The American" bruiloft van Ward en Nieke!
"The American" bruiloft van Ward en Nieke!
Van een prachtig aanzoek in Italië tot de betoverende bruiloft van Maurice en Jamy!
Van een prachtig aanzoek in Italië tot de betoverende bruiloft van Maurice en Jamy!
Credits: Manola van Leeuwe, fotografie+
De sprookjesachtige Real Wedding van Rick en Franny
Droom winter-wedding shoots: zo kan je winterbruiloft er uitzien!
Droom winter-wedding shoots: zo kan je winterbruiloft er uitzien!
Credits: Dario Endara Photography
Trouwen in Nederland? Houd rekening met alle weersomstandigheden!

Adres van Slot Doddendael in Gelderland:

Binnenweg 2 6644 KD Ewijk
 • #Buitenplaats
 • #Terras
 • #Parkeren
 • #Toegang Mindervaliden
 • #Midden