Villa Velperweg

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Villa Velperweg

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Villa Velperweg heeft beschikking over de gevarieerde zaalcapaciteit en de prachtige wijnkelders in het achter de villa gelegen complex van Robbers & van den Hoogen. De sfeervolle zalen zijn uitermate geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten en bedrijfsfeesten, als voor activiteiten in de privésfeer zoals bruiloften, verjaardagen en familiefeesten. De totale capaciteit is 700 personen en de bijeenkomsten zijn eventueel te combineren met een bezoek aan de wijnkelders of een wijnproeverij.

Veelzijdiger dan Villa Velperweg kan een horecabedrijf niet zijn. Gasten vinden in de klassieke, maar bijzonder warme en laagdrempelige ambiance een smaakvolle bistro die geopend is voor ontbijt, lunch en diner, een hele reeks zalen voor zowel zakelijke bijeenkomsten als feesten in de privesfeer, het mooiste stadsterras van Arnhem en de meest fantastische wijnkelders van Nederland.

Het mag duidelijk zijn: met Villa Velperweg is Arnhem een multifunctionele culinaire attractie van de bovenste plank rijker.

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Cultureel Belang
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Villa Velperweg

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 6824 BC

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact