• Catering prijs 1.750 €

Restaurant Careza de Kroon. Het eetparadijs van de regio. In twee totaal verschillend ingerichte ruimtes kunnende gasten zich op onvergetelijke wijze culinair laten vertroetelen.

Het vinden van een restaurant is niet zo moeilijk. Maar het vinden van een eetgelegenheid waar een aparte sfeer heerst, en waar de menukaart je keer op keer voor verrassingen stelt, kost meer tijd. Careza de Kroon in Oud Zevenaar biedt u de combinatie van deze elementen. Bovendien voelt u zich er door de sfeervolle ambiance en hartelijkheid direct op uw gemak. Hierdoor wordt uw bezoek een onvergetelijke gebeurtenis.

Careza de kroon laat de dag van uw dromen graag uitkomen...

Sprookjeshuwelijk, diner, brunch, buffet. Maar ook receptie, borrel en feest. U kunt gebruik maken van de speciale 'Bruiloft-Arrangementen' die met zorg samenstellengesteld zijn, maar uiteraard zijn al uw eigen wensen ook mogelijk.

Elk feest valt of staat met het juiste entertainment. Careza de kroon begeleidt u graag bij het maken van een passende keuze. Van pianist tot swingende band waarbij al uw gasten gegarandeerd met de voeten van de vloer zullen gaan.

Bezoeker, laat een review achter over Careza de Kroon en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Careza de Kroon

0 0 reviews

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
€17,50
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Adres

Stad: 6905 AW