Delta Hotel

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Delta Hotel

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Bruidsparen kunnen elkaar nu ook het jawoord geven in het Delta Hotel. Het Vlaardings college van burgemeester en wethouders heeft het hotel aangewezen als officiële huwelijkslocatie. Vanaf heden kunnen paren terecht om te trouwen op deze prachtige locatie aan de Nieuwe Waterweg

Op het dak van het Delta Hotel in het beroemde Kraaiennest wordt de officiële huwelijksplechtigheid voltrokken door een ambtenaar van de gemeente Vlaardingen. Wat is romantischer dan elkaar eeuwige trouw beloven terwijl u uitkijkt over het grootste havengebied ter wereld?

Daarna een grandioze receptie in een nautische zaal van het Delta Hotel. U en uw gasten kunnen genieten van een heerlijk uitgebreid buffet, terwijl de band uw favoriete muziek speelt. Alles is door Delta Hotel tot in de puntjes verzorgd.

Als klap op de vuurpijl overnacht u in de Red Roses bruidssuite op de bovenste etage van het Delta Hotel. Deze suite heeft een tweepersoons jacuzzi voor het raam zodat u onder het genot van een glas Champagne kunt uitkijken over de Nieuwe Waterweg. Bubbelen met uitzicht!

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Accomodatie voor gasten, Uitzicht op de zee
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Delta Hotel

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3133 AK

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact