Design by Loes

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Design by Loes

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Een trouwkaart - vol liefde en aandacht - speciaal voor jullie ontworpen! Ik ben Loes en vol liefde en passie ontwerp ik unieke en persoonlijke kaarten. Bij maatwerk kunnen we alle kanten op! Hebben jullie al iets gezien wat jullie aanspreekt, of juist ideeën maar nog geen idee hoe die ideeën in een trouwkaart passen? Of lopen jullie vast in de hoeveelheid mogelijkheden? Ik denk graag met jullie mee! 

 Belangrijke punten in een ontwerp proces zijn voor mij;

  • Persoonlijke elementen van het bruidsaar laten terugkomen, het is jullie feest, jullie dag en jullie uitnodiging! 
  • Helder en overzichtelijk geheel van de uitnodiging, belangrijk dat jullie gasten geen vragen meer hebben na het ontvangen van de uitnodiging.
  • Een geheel vormen met de rest van de bruiloft, het is zo mooi wanneer de details kloppen. Dit kan zo uitgebreid als jullie willen!
  • Persoonlijk contact en een goede service, zoals ik deze zelf ook zou willen ontvangen, plus nog wat extra’s!

 Ook voor een complete huisstijl kun je bij mij terecht! In dezelfde style als de trouwkaarten kan ik diverse items voor jullie ontwerpen. Bijvoorbeeld; Save the date kaarten, menu kaarten, naamkaartjes, bedankjes, gepersonaliseerde sluitstickers, ontwerp welkomstbord, ontwerp ceremoniemeestersbrief en nog veel meer!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Het bruidspaar betaald vooraf een kleine aanbetaling, ik ga vervolgens aan de slag met een prachtig ontwerp voor de trouwkaarten. Wanneer het ontwerp digitaal helmaal naar wens is vraag ik een officiële proefdruk voor het bruidspaar aan. Als deze ook helemaal perfect is kunnen we de trouwkaarten bestellen. Ik ontvang de definitieve aantallen, stuur een factuur en wanneer de betaling binnen is worden de kaarten bij de drukkerij gemaakt.
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Moeten bruidsparen kiezen uit een catalogus, of zijn gepersonaliseerde aanvragen ook mogelijk?
Gepersonaliseerde uitnodigingen
Is de leverprijs van de bestelling inclusief het drukken?
De kosten voor het drukken zijn inbegrepen
Op wat voor manier(en) kan een bestelling gedrukt worden?
Offset printen, Digitaal printen, Anders
Wat is de gemiddelde levertijd van een bestelling?
Meer dan 3 weken
Wat zijn de openingstijden?
Ik werk iedere werkdag van 9-13.00 uur. (bel)Afspraken buiten deze tijden zijn geen probleem, ook in de avonden is dat mogelijk.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Meningen over Design by Loes

4.8
12 reviews
12 reviews
Professionaliteit
(9)
(3)
Prijs/kwaliteit
(10)
(2)
Aanrader?
(12)
s.vanderdeijl
Door Sandra
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voor onze trouwkaart zijn we op internet op zoek gegaan naar iets speciaals. Zo kwamen we bij Design by Loes terecht. We hebben haar gelijk opdracht gegeven om voor ons aan de slag te gaan en het resultaat was helemaal top!!

Hierbij enkele reacties op onze kaart “Bedankt voor jullie mooie kaart”, “Onwijs leuke kaart”, “Onwijs mooie kaart”, “Wat een leuke uitnodiging”, “Wat een leuke kaart” en “Hele mooie uitnodiging”. Kortom: een groot succes!!

Ronald & Sandra

Misbruik rapporteren
leor101
Door Leo
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Via Google kwamen we bij Loes terecht voor het maken van onze trouw kaarten. Op haar website staan een hoop voorbeelden van kaarten. De communicatie verliep soepel en ze stelde zich flexibel op. Nadat we de inhoud en het design van de kaarten rond hadden was de bestelling zo gedaan en waren de kaarten binnen een week binnen.

Daarbij heeft Loes ons een hele lieve en handige extra service aangeboden omdat we door corona ons huwelijk moesten verzetten. Ze bood ons als gratis extra service aan om een "Save the new date" kaartje te ontwerpen. Deze hebben we een paar keer laten afdrukken en naar de meeste gasten via e-mail gestuurd. 

Als je leuke kaarten wilt kan je zeker voor Loes kiezen :)

 

Misbruik rapporteren
marjolein.elgers
Door Marjolein
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Via Instagram kwam ik terecht op de feed van Design by Loes. Er was direct een kaart die voor ons in het oog sprong. Wij hebben onze save the date, trouwkaart en helaas nu ook een nieuwe save the date kaart (vanwege het coronavirus) laten maken bij Design by Loes. Loes geeft heel snel antwoord op gestelde vragen, denkt goed mee en levert precies wat is afgesproken. Wij hebben heel veel reacties gekregen op onze kaart en zijn er nog iedere dag blij mee. Kortom, ben je op zoek naar een leuk bedrijf die kwaliteit levert en zich aan de afspraken houdt ben je bij Loes aan het goede adres. 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2408ZE

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact