Design by Loes

Top
leverancier
 • Prijsklasse Midden
 • Website

Een trouwkaart - vol liefde en aandacht - speciaal voor jullie ontworpen! Ik ben Loes en vol liefde en passie ontwerp ik unieke en persoonlijke kaarten. Bij maatwerk kunnen we alle kanten op! Hebben jullie al iets gezien wat jullie aanspreekt, of juist ideeën maar nog geen idee hoe die ideeën in een trouwkaart passen? Of lopen jullie vast in de hoeveelheid mogelijkheden? Ik denk graag met jullie mee! 

 Belangrijke punten in een ontwerp proces zijn voor mij;

 • Persoonlijke elementen van het bruidsaar laten terugkomen, het is jullie feest, jullie dag en jullie uitnodiging! 
 • Helder en overzichtelijk geheel van de uitnodiging, belangrijk dat jullie gasten geen vragen meer hebben na het ontvangen van de uitnodiging.
 • Een geheel vormen met de rest van de bruiloft, het is zo mooi wanneer de details kloppen. Dit kan zo uitgebreid als jullie willen!
 • Persoonlijk contact en een goede service, zoals ik deze zelf ook zou willen ontvangen, plus nog wat extra’s!

 Ook voor een complete huisstijl kun je bij mij terecht! In dezelfde style als de trouwkaarten kan ik diverse items voor jullie ontwerpen. Bijvoorbeeld; Save the date kaarten, menu kaarten, naamkaartjes, bedankjes, gepersonaliseerde sluitstickers, ontwerp welkomstbord, ontwerp ceremoniemeestersbrief en nog veel meer!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x15

Reviews

5.0 10 reviews
Door marjolein.elgers
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Via Instagram kwam ik terecht op de feed van Design by Loes. Er was direct een kaart die voor ons in het oog sprong. Wij hebben onze save the date, trouwkaart en helaas nu ook een nieuwe save the date kaart (vanwege het coronavirus) laten maken bij Design by Loes. Loes geeft heel snel antwoord op gestelde vragen, denkt goed mee en levert precies wat is afgesproken. Wij hebben heel veel reacties gekregen op onze kaart en zijn er nog iedere dag blij mee. Kortom, ben je op zoek naar een leuk bedrijf die kwaliteit levert en zich aan de afspraken houdt ben je bij Loes aan het goede adres. 

Misbruik rapporteren
Door thamara.lindeman
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Via internet zijn we in contact gekomen met Loes. Wat een prettige ervaring! Super snelle reactie, heldere communicatie, persoonlijk contact en er werd super fijn meegedacht. Ook het maken van een welkomstbord was geen probleem. Snelle en correcte levering. Prijs-kwaliteit is top. Het resultaat is geweldig!

Nogmaals enorm bedankt Loes!

Misbruik rapporteren
Door karin_sluimer
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn ontzettend blij met de hulp van Loes bij de keus voor onze trouwkaarten. Via pinterest waren we gevallen op het ontwerp en soort kaarten. Loes reageert snel met antwoorden op de mail. De afspraak voor het definitieve ontwerp was relaxt met vele voorbeelden en meedenken met onze ideeën. Qua kleur is er ontzettend veel keus. Ook had ik nog een idee als ontwerp voor ons gastenboek, Loes wilde hier graag aan meewerken en het eindproduct is geweldig!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Ik werk iedere werkdag van 9-13.00 uur. (bel)Afspraken buiten deze tijden zijn geen probleem, ook in de avonden is dat mogelijk.
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Het bruidspaar betaald vooraf een kleine aanbetaling, ik ga vervolgens aan de slag met een prachtig ontwerp voor de trouwkaarten. Wanneer het ontwerp digitaal helmaal naar wens is vraag ik een officiële proefdruk voor het bruidspaar aan. Als deze ook helemaal perfect is kunnen we de trouwkaarten bestellen. Ik ontvang de definitieve aantallen, stuur een factuur en wanneer de betaling binnen is worden de kaarten bij de drukkerij gemaakt.
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Wat zijn de gemiddelde kosten voor een bestelling van 100 uitnodigingen?
Hangt van de wensen van het bruidspaar af.
Is er een minimale besteding nodig bij een bestelling?
Nee, je kunt per stuk bestellen.
Moeten bruidsparen kiezen uit een catalogus, of zijn gepersonaliseerde aanvragen ook mogelijk?
Gepersonaliseerde uitnodigingen
Is de leverprijs van de bestelling inclusief het drukken?
De kosten voor het drukken zijn inbegrepen
Op wat voor manier(en) kan een bestelling gedrukt worden?
Offset printen, Digitaal printen, Anders
Internationale bezorging mogelijk?
Bezorging binnen Nederland, Internationale bezorging mogelijk
Wat is de gemiddelde levertijd van een bestelling?
Meer dan 3 weken
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: 2408ZE
Gerelateerde tags:
 • Uitnodigingen en Stationery
 • Midden
 • Gepersonaliseerde uitnodigingen
 • Offset printen
 • Digitaal printen
 • Bezorging binnen Nederland
 • Online Verkoop
 • Internationale bezorging mogelijk