Dignita Hoftuin

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Dignita Hoftuin

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Dignita Hoftuin ligt in de rustige en idyllische tuin achter museum De Hermitage in het centrum van Amsterdam. Een unieke plek midden in het bruisend centrum van onze prachtige stad.

Onze locatie is perfect voor bruiloftsfeesten. Van een officiele ceremonie in de binnentuin van een eeuwenoud pand tot een relaxte sfeer op het terras; we werken graag met jullie samen om een perfecte dag te organiseren.

Op zaterdag en zondag is het mogelijk om de kas af te huren om hier bijvoorbeeld jullie receptie of ceremonie plaats te laten vinden. De kas is af te huren vanaf 15:00 uur ’s-middags, hierna kunnen jullie je huwelijksdag afsluiten met een aansluitend diner en feest in het restaurant en op het terras. Vanaf 19.00 uur is het restaurant met terras af te huren. 

Er zijn talloze mogelijkheden voor de invulling van jullie dag/avond. Van een intiem diner tot een bruisend bruioftsfeest, we hebben alles in huis om deze dag onvergetelijk te maken. Kom langs, ervaar de sfeer en sereniteit van de omgeving en ga met ons in gesprek over de mogelijkheden en jullie wensen!

Meningen over Dignita Hoftuin

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1018 DP

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact