Dirk Zeelenberg

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Dirk Zeelenberg

Ga naar het gesprek Meer Informatie

‘Veel persoonlijker dan een trouwdag wordt het niet. Ik vind het dan ook een grote eer om gevraagd te worden als trouwambtenaar en toegelaten te worden tot de intieme kring van familieleden en goede vrienden’

KENNISMAKEN

Dirk beschouwt het als een grote eer om twee mensen in de echt te mogen verbinden. Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen vindt er altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats met Dirk. Tijdens de persoonlijke intake worden de leuke, lieve, warme, maar ook grappige en soms gênante momenten die jullie samen hebben meegemaakt besproken.

PERSOONLIJK VERHAAL

Na de kennismaking ontvangen de bruid en bruidegom allebei vijftien vragen over elkaar, afzonderlijk te beantwoorden. Dirk vraagt ook om foto’s van familie, getuigen, de kat, die leuke oom en beste vrienden. Hiermee maakt hij een onvergetelijke speech op maat, waarin liefde en emotie worden gecombineerd met een flinke dosis humor. Het resultaat is een verhaal met veel herkenning, met verve gebracht door een rasverteller.

EIGEN WENSEN

Een ceremonie met Dirk als trouwambtenaar, wordt geen standaardpraatje. Persoonlijke wensen zijn uiteraard altijd bespreekbaar. En omdat Dirk jarenlange ervaring heeft als organisator van evenementen, zet hij zijn expertise op speciaal verzoek graag in bij de organisatie van uw huwelijk.

Meningen over Dirk Zeelenberg

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1012

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact