17

Omschrijving van het bedrijf

Iedereen heeft zijn eigen verhaal, eigen reis en eigen proces. Ik ben ervoor om dit op realistische en oprechte manier vast te leggen, zodat jullie een herinering krijgen waar je nooit genoeg van zal hebben!
Elke shoot, of het nou een bruiloft een loveshoot of een zwangerschapshoot is ga ik weer op onderzoek. Naar DE momenten tussen 2 zielen, de liefde die er afspat of juist de tranen van geluk.

Een foto is niet zomaar een beeld, het is een belevenis.
Die ene lach, die speciale blik, een rollende traan; jullie huwelijksgeluk voor altijd vastgelegd in een beeld, dat is mijn kracht.

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  Voor 6 uur 1219,- inclusief album
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Spontane Fotojournalistiek
 • Werkt u tot een maximale tijd?

  23:30
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Overboeken of eventueel contant
 • Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?

  1 maand
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Eventuele reiskosten
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2015
 • Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?

  Beide niet
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  6-8 weken

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (15)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 15 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een mooie, lieve, oprechte, spontane foto's maakt Anna!

Zoek je een gezellige vriendelijke fotograaf, waar je je meteen bij op je gemak voelt en die opgaat in de menigte waardoor je geen idee hebt welke gevoelige momenten ze allemaal zo mooi vast legt: dan heb je haar gevonden. Vooral de close up beelden van onze bruiloft zijn fantastisch, zodat we van de belangrijkste mensen om ons heen, hele mooie foto's hebben. Of het nou gaat om de traan tijdens de ceremonie, de lach tijdens de speech, of de gekke bekken tijdens de familiefoto's, Anna weet ze allemaal op het juiste moment vast te leggen. Hierdoor hebben wij een hele mooie blijvende herinnering aan onze mooiste dag!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wauw wat zijn wij blij dat we Anna als onze huwelijksfotograaf hebben gekozen! Ze heeft onze speciale dag precies vastgelegd zoals wij het voor ogen hadden; een goede mix tussen sfeerbeelden en prachtige foto's van ons als echtpaar. Anna wist ons perfect op gemak te stellen en dat zie je ook terug op de trouwfoto's. Daarnaast reageert ze snel en fijn via de mail, neemt tijd voor je om wensen te bespreken en heeft nog veel meer foto's gestuurd na de bruiloft dan afgesproken. Dank je wel Anna!!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Toen we de foto's zagen van onze winterbruiloft, waren we echt enorm onder de indruk. Anna heeft precies onze wensen en onze dag weten te vangen; hierdoor kunnen we al die prachtige momenten weer beleven. Niet alleen fotografeert ze op prachtige manier alle belangrijke momenten, maar ook de intieme momenten zoals net die ene glimlach of die trotse blik. Naast geweldig mooie foto's is Anna ook een hele fijne fotografe om mee te werken; professioneel, maar ook zó persoonlijk, enthousiast en betrokken.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

1,5 Week geleden getrouwd en nu al de foto's binnen. Wij zijn niet van die goede modellen dus we hebben Anna en haar vriend gevraagd vooral de sfeer van de dag vast te leggen en dat is nog beter gelukt dan ik ooit gehoopt had. Ik opende vandaag de foto's en ik was weer meteen daar, op een van de mooiste en leukste dagen van ons leven. Prachtig, tot tranen geroerd. 
Ze stellen je op je gemak, hebben humor, super fijn in de omgang en hebben veel voorstellen om de mooiste plaatjes te schieten. Hartelijk dank voor het vastleggen van deze mooie bijzondere dag. Liefs, Mara

Misbruik rapporteren
Door hannyshsgd
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Anna miste geen belangrijk moment op onze bruiloft. Ze heeft groot oog voor detail en haar foto’s gaan allemaal over mensen. Bijzondere kijkhoeken, spannende keuzes qua scherpstelling en belichting, het resulteert in een verzameling prachtige foto’s. Anna nam de regie waar nodig en ging tegelijkertijd op in de achtergrond. Verder had ze echt goede apparatuur bij zich. Onze hele bruiloft was ’s avonds in een gelig verlichte locatie, daarvan zie je dus niets terug op de foto’s. Naast Anna’s talent als fotografe en haar professionele materiaal is ze communicatief ook sterk, misschien wel de belangrijkste eigenschap. Haar kracht is dat ze spontaan en toegankelijk overkomt, en tegelijkertijd verrassend zelfverzekerd de leiding neemt over het maken van mooie foto’s. Ze regelt gewoon dat het goed komt.
We deden ook een geposeerde fotoshoot, waar ik als “houten kruk” nogal tegenop zag. Ik ben me er altijd van bewust dat ik niet zo fotogeniek ben en ook nog eens meestal net verkeerd op de foto kom. Op groepsfoto’s ben ik altijd diegene die er lullig opstaat, zegmaar. En dan hadden we ook nog vier bruidskinderen bij ons. Anna bracht rust doordat ze zelfverzekerd de leiding nam. Ze hielp ons niet alleen om mooi op de foto te komen en de kinderen er ook leuk op te krijgen, ze kreeg het ook nog voor elkaar dat we echt als onszelf op de foto kwamen. Bijna alle foto’s zijn niet alleen stilistisch mooi en origineel, maar ook zijn ze natuurlijk en spontaan geworden. In de totaalverzameling van foto’s herkennen wij onszelf helemaal terug. Wij zijn ontzettend blij met onze bruiloftsfoto’s!

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Bekijk hier de beste trouwfotografen van Zuid-Holland!
Bekijk hier de beste trouwfotografen van Zuid-Holland!
Foto: Mons Photography
De beste bruidsfotografen uit Den Haag!
Foto: Discover Surroundings
Trouwen in Den Haag: hier vind je alles wat je nodig hebt!
Foto: Fotobelle
Hier vind je de beste fotografen van Zuid-Holland
De meest mooie herinneringen gecreëerd door Discover Surroundings!
De meest mooie herinneringen gecreëerd door Discover Surroundings!
Foto: Discover Surroundings
Artistiek en tijdloos: Waarom kiezen voor zwart-wit bruidsfotografie?
Zó lang van tevoren moet je jouw bruidsfotograaf boeken
Zó lang van tevoren moet je jouw bruidsfotograaf boeken

Adres van Discover Surroundings in Zuid-Holland:

Thorbeckelaan 319 2564 BM Den Haag
 • #Betaalbaar
 • #Fotografie
 • #Spontane Fotojournalistiek