17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17
1 van 17

Omschrijving

Discover Surroundings is dé bruidsfotograaf/trouwfotograaf gevestigd in Den Haag en werkzaam door heel Europa en Azië. Natuurlijk staan wij er altijd voor open om ook andere mooie plekken van de wereld te bezoeken voor jullie prachtige dag.

Bij discover surroundings zorgen wij er voor dat de band met onze bruidsparen goed is. Voorafgaand aan de bruiloft hebben we altijd een persoonlijk gesprek. Dit is bij ons het vrijblijvende kennismaking gesprek. Hierin hebben we het over jullie, hoe jullie elkaar hebben ontmoet en leren we elkaar kennen. We kijken bij dit gesprek ook naar jullie verwachtingen en wat wij als bruidsfotografen voor jullie kunnen betekenen.

Visie

Het maken van de mooiste herinneringen van jullie trouwdag, op een oprechte, spontane en emotionele manier.

Wat we doen

Het vastleggen van de mooiste en belangrijkste momenten op jullie dag, doordat wij bijna altijd met 2 fotografen werken zal er nooit een belangrijk moment gemist worden.

Hoe we werken

In een stijlvolle, creatieve en net iets andere manier leggen wij jullie dag vast.

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Welke prijs kunnen wij verwachten voor een bruiloft reportage?

  Voor 6 uur 1219,- inclusief album
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • In wat voor stijl worden de trouwfoto's genomen?

  Fotojournalistiek
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Overboeken of eventueel contant
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Zijn er kosten voor het reizen naar andere locaties?

  Eventuele reiskosten
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2015
 • Organiseert u zelf de bruiloften of schakelt u een weddingplanner in?

  Beide niet
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  6-8 weken

Reviews (10)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0
10 meningen
Door erikaniels
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben een fantastische trouwdag gehad en de foto's die we naderhand kregen maakten de dag alleen maar mooier. We hebben via de foto's onze dag weer helemaal kunnen nabeleven en zelfs van dingen kunnen genieten die we op de dag zelf zo snel zijn gegaan. Anna maakt prachtige en emotionele foto's, kiest de perfecte momenten uit - ook diegene die heel onverwachts zijn. Ze is geduldig, op sommige momenten zelfs onzichtbaar, maar heeft alles in de gaten via haar camera. Lieve Anna, en Louise, jullie waren op de dag zelf fantastisch, en de foto's zijn dat al helemaal! Dank jullie wel!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Alleen maar lof voor Anna en Luka! De foto's zijn zo ontzettend mooi geworden <3. Beiden zijn heel fijn in de omgang, relaxed, enthousiast, lief, professioneel en vooral onzichtbaar. Ik heb foto's teruggekregen dat ik dacht; huh, waar stonden jullie dan?! De foto's zitten vol met emotie, sfeerbeelden, stijl en creativiteit. Zo blij dat we voor Discover Surroundings hebben gekozen!

Misbruik rapporteren
Door lindsaykl
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Via Facebook met Anna in contact gekomen over een boudoir shoot. Er was al vrij snel een klik en plande snel een afspraak. Tijdens de shoot stelde ze me heel snel op mn gemak en ik voelde me echt op en top vrouw! Hele fijne shoot gehad en heb echt prachtig mooie, spontane foto's als resultaat. Dankjewel!

Misbruik rapporteren
Door lizzyb
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op onze bruiloft heeft Anna ongelooflijk prachtige foto's van ons huwelijk gemaakt. Heel stijlvol, creatief, net even iets anders. Ik adviseer iedereen om Anna in te huren, zij kan als geen ander jouw bijzondere moment ongelooflijk goed vastleggen.

Misbruik rapporteren
Door boyke
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Anna weet als geen ander hoe ze je gerust stelt op een soms toch wel een beetje hectische dag. Ze weet precies welke waardevolle momentjes ze vast moet leggen maar gaat toch ook geruisloos op in het gezelschap. Dankzij haar creatieve blik maar ook haar professionaliteit en kennis over de apparatuur heeft ze ons enorm verblijd met een schitterende trouwreportage. Anna is dan ook echt een aanrader, ze ziet dingen die anderen niet zien en weet hierdoor de sfeer perfect vast te leggen.

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Mons Photography
De 10 beste bruidsfotografen uit Den Haag!

Adres van Discover Surroundings in Zuid-Holland:

Thorbeckelaan 319 2564 BM Den Haag