Willeke Terlouw Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Willeke Terlouw Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.195 €

¨Mooie momenten moet je vastleggen, zodat je altijd terug kunt kijken.¨

De stijl van Willeke Terlouw fotografie is te omschrijven als puur, sfeervol en licht. Zij fotografeert op een journalistieke manier, wat betekent dat jullie grote dag zal woren vastgelegd zoals het zich echt voordoet. Spontane beelden, waarbij jullie helemaal jezelf terugzien. 

Willeke zal ervoor zorgen dat alle belangrijke, romantische en emotionele moment zo onopvallend mogelijk van dichtbij worden vastgelegd. Op de beelden van jullie trouwdag zien jullie de gezelligheid en sfeer echt terug.

Willeke vind het heel belangrijk dat er een wederzijdse klik is tussen jullie, daarom maakt zij heel graag vrijblijvend kennis met jullie!

Wil je inspiratie op doen en meer gevoel erbij krijgen? Volg me dan via Instagram en/of Facebook!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.195 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek wordt er een offerte opgesteld. Als het bruidspaar hiermee akkoord is, stel ik een aanbetalingsfactuur op van 25% van het totaalbedrag. Zodra dit bedrag is overgemaakt, is zowel voor het bruidspaar als voor mij de boeking definitief. We weten dat we op elkaar kunnen rekenen. Het overige bedrag wordt net voor of net na de trouwdatum overgemaakt.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Willeke Terlouw Fotografie

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
karlijnvandenblink
Door Johan en Karlijn
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Twee maanden geleden heeft Willeke onze zomerbruiloft vastgelegd. We zijn erg tevreden over het resultaat. Prachtige foto's die hebben geresulteerd in een schitterend album. Vanaf het begin verliep het contact goed en hebben we op een prettige manier al onze wensen doorgesproken. Al snel volgde de preweddingshoot. Dat was voor ons fijn om haar en haar manier van fotograferen te leren kennen. Op de dag zelf was Willeke gezellig aanwezig. Ze bleef op de achtergrond maar mengde zich tegelijkertijd leuk met onze gasten. Ze deed haar werk en maakte ondertussen met iedereen een praatje. Dit werd gewaardeerd door onze gasten. De kleine details en emotionele momenten wist ze op een mooie manier vast te leggen. Wij zijn erg tevreden over haar manier van werken en betrokkenheid in het gehele proces. Uiteindelijk hadden we de eerste foto's al enkele dagen na de bruiloft en het album volgde snel. Kortom, fijn contact en een prachtig resultaat!

Misbruik rapporteren
Wow, wat een mooie woorden. Dankjulliewel he! Ik vond het ook echt tof dat jullie zoveel vertrouwen in mij hadden en voor mij hebben gekozen. Ik ben met alle liefde naar Kesteren afgereisd en heb echt genoten van jullie dag! Geniet lekker (na) van alle mooie foto's en jullie album! En hopelijk zijn jullie ouders ook net zo blij met de ouderalbums! Veel liefde en geluk gewenst samen!
estherblok97
Door Esther
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dankzij Willeke is onze dag prachtig vastgelegd! Ze is heel gezellig, waardoor je je direct prettig voelt. Ook communiceert ze goed en reageert snel als je nog een vraag hebt. Ze dacht goed mee met onze wensen en heeft uiteindelijk prachtige foto's geleverd!

Misbruik rapporteren
Lieve Justin en Esther, jullie dag was een geweldig feestje! Ik heb genoten van jullie liefde voor elkaar en de mensen om jullie heen, jullie openheid tijdens het uitspreken van de geloften en jullie ontspannenheid en spontaniteit de hele dag door. Het was echt een mooie dag, waarvan jullie én ik nog lang kunnen nagenieten! Veel plezier met de foto's en het album :)
mkmartine
Door Rick en Martine
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Willeke is een fantastische fotografe! Ze maakt niet alleen prachtige, professionele foto's, ze is ook gewoon een hele leuke extra gast om op de bruiloft erbij te hebben. Ze stelt iedereen op hun gemak en heeft een gezellige aanwezigheid zonder dat je doorhebt dat ze foto's aan het maken is. Ze heeft met een ongekende snelheid na de bruiloft de foto's opgestuurd en het fotoalbum was ook veel sneller klaar dan we hadden kunnen hopen! We zijn ontzettend tevreden en bevelen haar van harte aan! Bedankt voor alles Willeke!

Misbruik rapporteren
Wow, wat een lieve woorden van jullie! Ik ben er stil van, wat een complimenten! Het was zéker een fijne dag en heerlijk om erbij te zijn. Jullie zijn een superlief stel en het was erg fijn om jullie zo blij te mogen maken met de foto's en het album. Ik wens jullie veel liefde, zegen en geluk toe!
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact