HannD

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

HannD

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Ik leg deze bijzondere dag graag voor jullie vast.

Wat ben ik: creatief, vindingrijk én enthousiast! Ik ben inmiddels zo’n 15 jaar bezig met het verzamelen van mooie creaties van al mijn klanten op het gebied van fotografie, grafisch ontwerp en illustratie. Liefde en emotie vastleggen op de gevoelige plaat geeft mij grote voldoening! Het voelt alsof ik magische momenten mag bevriezen als tastbare herinneringen voor later. De bewegende verhalen die ik voorbij zie vliegen door mijn lens tijdens een trouwreportage zijn elke keer weer anders en dat maakt mijn werk als trouwfotograaf zo ontzettend mooi en afwisselend!  Altijd vrolijk en vol passie voor de fotografie leg ik jullie grote dag vast. Ik zal zoeken naar creatieve oplossingen die het verschil maken. Net die andere invalshoek, de grote lijn én de details vinden, waarbij het beeldmateriaal een unieke én eigen uitstraling krijgt. 

Ik fotografeer de grote en kleine momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen. Jullie zullen de gehele dag ontspannen zijn, zonder continu stijf te hoeven poseren voor de camera. Hierdoor zal de trouwreportage van jullie dag weergeven hoe deze écht is. Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik juist die magie mag vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven.Ik kom met alle liefde vrijblijvend kennismaken, dus plan een gesprek in!

Groetjes! Hanneke

Meningen over HannD

4.5
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(1)
(1)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
lvanesseveld
Door Leonie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hanneke sprak ons al meteen aan na het eerste telefonische contact. Al snel hebben we een afspraak met haar gemaakt om onze wensen te bespreken met betrekking tot onze bruiloft. We hebben hierbij duidelijk aangegeven dat we geen continu geposeerde foto's wilden maar juist de spontane kiekjes die een bruidspaar vaak mist. 

Hanneke heeft hierbij goed naar ons geluisterd en onze wensen toegepast op onze mooiste dag. Bewust kozen wij voor de moody foto's omdat we dit stoerder vinden voor in ons latere album en uiteraard in ons interieur.Ook hierin heeft zij perfect meegedacht en ook aangepast wat wij wilden. 

Op de dag zelf was zij vol passie, energie en enthousiasme aan het werk. Ik heb vele complimenten gehad van de gasten dat zij haar zo leuk vonden. En uiteraard delen wij deze mening. 

Hanneke we zijn ontzettend trots op onze foto's en jouw manier van communiceren hebben wij als enorm prettig ervaren. We gaan nog jaren na kunnen genieten van deze geweldige serie foto's. Super bedankt!!

Misbruik rapporteren
bertdub
Door Bert
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Iedereen om ons heen vroeg ons hoe we toch aan zo’n leuke fotografe waren gekomen, het is aan de gezichten op de foto’s wel te zien hoezeer ze met Hanneke in hun nopjes waren  en dat waren wij ook!

Wij zouden zo 1 2 3  geen  dingetjes kunnen bedenken die voor verbetering vatbaar zijn, de benadering paste helemaal bij de setting en de sfeer van onze trouwdag, dus wat ons betreft krijgt Hanneke een dikke 10.

Wat een mooi, leuk, grappig en compleet sfeerbeeld heeft ze ervan gemaakt! En met een filmpje erbij, geweldig. Hier gaan we zéker nog lang van nagenieten! 

Misbruik rapporteren
Wauw wat een geweldige lieve review Bert & Toos! Ontzettend dankaar voor deze mooie woorden. Het was een heerlijke dag in het mooie Noordwijkerhout. Het voelt speciaal dat ik een deel mocht uitmaken van jullie grote dag en dat ik de blijvende herinneringen mocht creëren van jullie en jullie bijzondere familie! Veel liefs Hanneke

Adres

Stad: 2907 VA

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact