HannD

Top
leverancier

Wat ben ik: creatief, vindingrijk én enthousiast! Ik heb inmiddels zo’n 15 jaar ervaring in het creëren van mooie dingen. Mijn creatieve wereld is op z’n mooist, wanneer ik aan de slag mag als trouwfotograaf! Altijd vrolijk en vol passie voor de fotografie leg ik jullie grote dag vast op de gevoelige plaat. Ik zal zoeken naar creatieve oplossingen die het verschil maken. Net die andere invalshoek, de grote lijn én de details vinden, waarbij het beeldmateriaal een unieke en eigen uitstraling krijgt. Mijn fotografie stijl is te omschrijven als eigentijds, licht en fris. De keuze van bewerking is bespreekbaar. Dit maakt mij anders dan de rest. Ik werk niet in 1 stijl. Ik wil de stijl afleveren die jullie wensen!

Jullie zullen de gehele dag ontspannen zijn, zonder continu stijf te hoeven poseren voor de camera. Ik zal de spontane momentjes en interacties in beeld vangen. Hierdoor zal de trouwreportage van jullie grote dag weergeven hoe jullie grote dag écht was. Mijn doel is om bijna onzichtbaar aan het werk te gaan tijdens de ceremonie. Wanneer de grote groeps foto's gemaakt worden, zal ik zorgen dat iedereen op de juiste plek komt te staan. 

Ik kom met alle liefde vrijblijvend kennismaken, dus plan een gesprek in!

Liefs, Hanneke

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 2 reviews
Door lvanesseveld
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hanneke sprak ons al meteen aan na het eerste telefonische contact. Al snel hebben we een afspraak met haar gemaakt om onze wensen te bespreken met betrekking tot onze bruiloft. We hebben hierbij duidelijk aangegeven dat we geen continu geposeerde foto's wilden maar juist de spontane kiekjes die een bruidspaar vaak mist. 

Hanneke heeft hierbij goed naar ons geluisterd en onze wensen toegepast op onze mooiste dag. Bewust kozen wij voor de moody foto's omdat we dit stoerder vinden voor in ons latere album en uiteraard in ons interieur.Ook hierin heeft zij perfect meegedacht en ook aangepast wat wij wilden. 

Op de dag zelf was zij vol passie, energie en enthousiasme aan het werk. Ik heb vele complimenten gehad van de gasten dat zij haar zo leuk vonden. En uiteraard delen wij deze mening. 

Hanneke we zijn ontzettend trots op onze foto's en jouw manier van communiceren hebben wij als enorm prettig ervaren. We gaan nog jaren na kunnen genieten van deze geweldige serie foto's. Super bedankt!!

Misbruik rapporteren
Door bertdub
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Iedereen om ons heen vroeg ons hoe we toch aan zo’n leuke fotografe waren gekomen, het is aan de gezichten op de foto’s wel te zien hoezeer ze met Hanneke in hun nopjes waren  en dat waren wij ook!

Wij zouden zo 1 2 3  geen  dingetjes kunnen bedenken die voor verbetering vatbaar zijn, de benadering paste helemaal bij de setting en de sfeer van onze trouwdag, dus wat ons betreft krijgt Hanneke een dikke 10.

Wat een mooi, leuk, grappig en compleet sfeerbeeld heeft ze ervan gemaakt! En met een filmpje erbij, geweldig. Hier gaan we zéker nog lang van nagenieten! 

Misbruik rapporteren
Wauw wat een geweldige lieve review Bert & Toos! Ontzettend dankaar voor deze mooie woorden. Het was een heerlijke dag in het mooie Noordwijkerhout. Het voelt speciaal dat ik een deel mocht uitmaken van jullie grote dag en dat ik de blijvende herinneringen mocht creëren van jullie en jullie bijzondere familie! Veel liefs Hanneke

FAQ´s

Kortingen

Boek nu tot 31-12-19 een trouwreportage en krijg 10% korting

WE GAAN DE LAATSTE MAANDEN VAN 2019 IN!

Geniet van een leuke actie bij HannD...

Krijg 10% korting op de trouwreportage wanneer je dit jaar nog een trouwreportage boekt! 

(Geldt niet op albumprijzen)

Liefs, 

Hanneke

www.HannD.nl

Voorwaarden

Adres

Stad: 3122