HannD

Top
leverancier
  • Website

Wat ben ik: creatief, vindingrijk én enthousiast! Ik heb inmiddels zo’n 15 jaar ervaring in het creëren van mooie dingen. Mijn creatieve wereld is op z’n mooist, wanneer ik aan de slag mag als trouwfotograaf! Altijd vrolijk en vol passie voor de fotografie leg ik jullie grote dag vast op de gevoelige plaat. Ik zal zoeken naar creatieve oplossingen die het verschil maken. Net die andere invalshoek, de grote lijn én de details vinden, waarbij het beeldmateriaal een unieke en eigen uitstraling krijgt. Mijn fotografie stijl is te omschrijven als eigentijds, licht en fris. De keuze van bewerking is bespreekbaar. Dit maakt mij anders dan de rest. Ik werk niet in 1 stijl. Ik wil de stijl afleveren die jullie wensen!

Jullie zullen de gehele dag ontspannen zijn, zonder continu stijf te hoeven poseren voor de camera. Ik zal de spontane momentjes en interacties in beeld vangen. Hierdoor zal de trouwreportage van jullie grote dag weergeven hoe jullie grote dag écht was. Mijn doel is om bijna onzichtbaar aan het werk te gaan tijdens de ceremonie. Wanneer de grote groeps foto's gemaakt worden, zal ik zorgen dat iedereen op de juiste plek komt te staan. 

Ik kom met alle liefde vrijblijvend kennismaken, dus plan een gesprek in!

Liefs, Hanneke

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.9 1 mening
Door bertdub
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Iedereen om ons heen vroeg ons hoe we toch aan zo’n leuke fotografe waren gekomen, het is aan de gezichten op de foto’s wel te zien hoezeer ze met Hanneke in hun nopjes waren  en dat waren wij ook!

Wij zouden zo 1 2 3  geen  dingetjes kunnen bedenken die voor verbetering vatbaar zijn, de benadering paste helemaal bij de setting en de sfeer van onze trouwdag, dus wat ons betreft krijgt Hanneke een dikke 10.

Wat een mooi, leuk, grappig en compleet sfeerbeeld heeft ze ervan gemaakt! En met een filmpje erbij, geweldig. Hier gaan we zéker nog lang van nagenieten! 

Misbruik rapporteren
Wauw wat een geweldige lieve review Bert & Toos! Ontzettend dankaar voor deze mooie woorden. Het was een heerlijke dag in het mooie Noordwijkerhout. Het voelt speciaal dat ik een deel mocht uitmaken van jullie grote dag en dat ik de blijvende herinneringen mocht creëren van jullie en jullie bijzondere familie! Veel liefs Hanneke

FAQ´s

Adres

Stad: 3122