• Prijs vanaf: 650 €

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! De mooiste dag van jullie leven sluiten jullie natuurlijk af in stijl: met een fantastische   bruiloft! En dus moet de muziek helemaal tiptop zijn. Boek daarom een professionele   bruiloft dj   met veel ervaring en het   Keurmerk Trouwen!

Jarenlange ervaring
Door mijn jarenlange ervaring (16 jaar) weet ik precies hoe ik de juiste muzikale ambiance neer moet zetten op jullie huwelijksfeest. De muziek staat hard genoeg om te swingen, maar zacht genoeg om ook te praten. Ook houd ik rekening met de verschillende soorten gasten. Af en toe een lekkere golden oldie, bijvoorbeeld rock 'n roll (voor opa en oma) en dan weer een uptempo nummer voor de feestbeesten. Dat alles in een lekkere vlotte mix. Wat ik vooral belangrijk vindt, is dat het jullie feest wordt. Daarom gebeurt alles in goed overleg. Ik hanteer een   moderne up-tempo   draaistijl en mijn (cd) collectie is breed: van jaren ’60 tot de laatste top 40! 

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
650 €
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Overschrijving via bank / giro
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2003
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Bruiloft DJ Diyo en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Bruiloft DJ Diyo

5.0
9 reviews
9 reviews
Professionaliteit
(9)
Prijs/kwaliteit
(8)
(1)
Aanrader?
(9)
mirjamzandbergen
Door Mirjam
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Fantastische DJ die onze bruiloft compleet heeft gemaakt. Deze dj speelt goed in op de mensen die er zijn!Van het eerste contact tot het laatste contact verliep het contact met de DJ soepel, hij reageert snel op mailtjes en is altijd vriendelijk. Hij heeft onze wensen geaccepteerd en ze nagekomen. Niks is voor hem te gek, in de avond kwam er een spontane verkleed actie, de DJ kon hier niet aan ontbreken en deed vrolijk mee.Wij zouden deze DJ bij iedereen aanraden!!

Misbruik rapporteren
Bedankt Mirjam voor deze leuke review!
karin_1491
Door Karin Scheepbouwer
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Fijn en makkelijk contact. Dj Diyo kwam 2 uur van te voren aan op locatie zodat er niet hoefde te worden opgebouwd tijdens binnenkomst van gasten. Hij zorgde ook voor achtergrondmuziek voorafgaand aan het feest. Ook mooie DJ Booth met onze letters en een hartje er op. Via zijn website kan je doorgeven welke muziek je juist wel en niet wil horen. DJ Diyo heeft hier goed naar geluisterd en heeft de dansvloer goed gevuld gekregen gedurende de avond! Wij hadden ook de videobooth erbij wat voor erg leuke filmpjes heeft gezorgd!

Misbruik rapporteren
bijdamannemarie
Door Theo en Annemarie
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van onze bruiloft! Het was een top avond. Iedereen was enthousiast. Je hield met iedereen rekening, voelt perfect de sfeer en bijpassende muziek aan. En wat we ook als zeer positief ervaarden is jouw meedenken om deze avond tot een heel groot succes te maken.Bob ontzettend bedankt!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 8013RV

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier