• Prijsklasse Midden
  • Website

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! De mooiste dag van jullie leven sluiten jullie natuurlijk af in stijl: met een fantastische   bruiloft! En dus moet de muziek helemaal tiptop zijn. Boek daarom een professionele   bruiloft dj   met veel ervaring en het   Keurmerk Trouwen!

Jarenlange ervaring
Door mijn jarenlange ervaring (16 jaar) weet ik precies hoe ik de juiste muzikale ambiance neer moet zetten op jullie huwelijksfeest. De muziek staat hard genoeg om te swingen, maar zacht genoeg om ook te praten. Ook houd ik rekening met de verschillende soorten gasten. Af en toe een lekkere golden oldie, bijvoorbeeld rock 'n roll (voor opa en oma) en dan weer een uptempo nummer voor de feestbeesten. Dat alles in een lekkere vlotte mix. Wat ik vooral belangrijk vindt, is dat het jullie feest wordt. Daarom gebeurt alles in goed overleg. Ik hanteer een   moderne up-tempo   draaistijl en mijn (cd) collectie is breed: van jaren ’60 tot de laatste top 40! 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 6 reviews
Door tristanschepel
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

DJ Diyo heeft ons huwelijksfeest perfect begeleid, nog beter dan we verwacht hadden. Hele prettige, enthousiaste en laagdrempelige DJ die zich heel professioneel presenteert in eigen studio en presentatie.

Misbruik rapporteren
Door rianne_broeke
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Beste Bob / Dj Diyo,
Wat hebben we genoten op onze bruiloft! Je hebt onze feestavond fantastisch ondersteunt met de muziek. Bij het kennismakingsgesprek in Zwolle voelden we ons meteen serieus genomen en tevens van harte welkom. Er is goed naar onze wensen geluisterd en ook de preview van de DJ-set en hoe je te werk gaat, is super! Je weet je klanten te leren kennen en naar hun smaak te bedienen.
Op het feest zelf hebben we echt genoten van elk moment! Zowel jong als oud stond op de dansvloer en bleef ook op de dansvloer staan. Er was geen stiltemoment te vinden! Ook het laatste uurtje, waarbij er niet zo heel veel gasten meer waren, maar waar we nog flink hebben doorgefeest, wat geweldig. Je hebt echt naar onze wensen (en die van de gasten) geluisterd en er een topfeest van gemaakt. Achteraf hebben we alleen maar positieve reacties gehad van onze gasten. We zullen je zeker aanraden!!

Misbruik rapporteren
Door melling3824
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De afspraken vooraf waren goed en duidelijk. DJ Bob had snel in de gaten welke muziek en sfeer bij ons feest paste. De communicatie, zowel per mail als het portal, was snel en plezierig. De avond zelf was helemaal goed! De muziek klopte, de verlichting was goed, de DJ’s hadden zichtbaar plezier en dat droeg bij aan de feestelijke sfeer. Wij hebben een heel fijne avond gehad!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Overschrijving via bank / giro
Berekent u de kosten per uur of per evenement?
Per evenement
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
650
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Een eigentijdse drive-in show met een zeer persoonlijke aanpak. Altijd 1 op 1 contact met jullie bruiloft DJ!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2003

Adres

Stad: 8013RV
Telefoon: +31 629304556
Gerelateerde tags:
  • DJ´s
  • Midden