Bruiloft DJ Diyo

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Bruiloft DJ Diyo

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 650 €

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! De mooiste dag van jullie leven sluiten jullie natuurlijk af in stijl: met een fantastische   bruiloft! En dus moet de muziek helemaal tiptop zijn. Boek daarom een professionele   bruiloft dj   met veel ervaring en het   Keurmerk Trouwen!

Jarenlange ervaring
Door mijn jarenlange ervaring (16 jaar) weet ik precies hoe ik de juiste muzikale ambiance neer moet zetten op jullie huwelijksfeest. De muziek staat hard genoeg om te swingen, maar zacht genoeg om ook te praten. Ook houd ik rekening met de verschillende soorten gasten. Af en toe een lekkere golden oldie, bijvoorbeeld rock 'n roll (voor opa en oma) en dan weer een uptempo nummer voor de feestbeesten. Dat alles in een lekkere vlotte mix. Wat ik vooral belangrijk vindt, is dat het jullie feest wordt. Daarom gebeurt alles in goed overleg. Ik hanteer een   moderne up-tempo   draaistijl en mijn (cd) collectie is breed: van jaren ’60 tot de laatste top 40! 

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
650 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Overschrijving via bank / giro
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2003
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Bruiloft DJ Diyo

4.9
14 reviews
14 reviews
Professionaliteit
(14)
Prijs/kwaliteit
(13)
(1)
Aanrader?
(14)
wesleylansink
Door Wesley
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De samenwerking met Bob verliep vanaf het begin prettig. Alles was voor ons erg duidelijk en hij regelde de rest. De muziek op het feest van onze bruiloft was erg leuk en passend bij ons, onze gasten en het feest. De dansvloer stond de gehele avond vol. Er was een zeer prettige sfeer. Ook de photobooth die we erbij hadden gereserveerd was een groot succes! We zouden niet weten hoe dit beter kan, zeer tevreden!

Misbruik rapporteren
sunarisilvia
Door Suus
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze ervaring met DJ Diyo is super fijn, goed, vertrouwd en ongedwongen maar serieus in zijn werk als professional. Hij luisterde goed naar onze wensen, gaf advies en was flexibel. Tussentijds stuurt Bob je een mailtje ter herinnering als je nog niet alles in je account hebt ingevuld, zodat hij geheel naar jouw wens kan draaien. DJ Diyo boeken zonder dj-meubel en lightset was ook geen probleem. Kortom, alles is bespreekbaar voor een fantastische avond!"

Misbruik rapporteren
roetger88
Door Rutger
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Bob is een hele toegankelijke man. Zakelijk in zijn communicatie, maar erg betrokken in de voorbereiding. Alles is mogelijk qua licht, geluid en muziek. Zijn website is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk!

Bob heeft zelfs de moeite genomen om contact op te nemen met de ceremoniemeester om de laatste details door te nemen. 

Hartstikke bedankt voor alles Bob, het was een top feest!We zullen jou zeker aanraden bij anderen!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 8013RV

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact