14

Omschrijving

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! De mooiste dag van jullie leven sluiten jullie natuurlijk af in stijl: met een fantastische   bruiloft! En dus moet de muziek helemaal tiptop zijn. Boek daarom een professionele   bruiloft dj   met veel ervaring en het   Keurmerk Trouwen!

Jarenlange ervaring
Door mijn jarenlange ervaring (16 jaar) weet ik precies hoe ik de juiste muzikale ambiance neer moet zetten op jullie huwelijksfeest. De muziek staat hard genoeg om te swingen, maar zacht genoeg om ook te praten. Ook houd ik rekening met de verschillende soorten gasten. Af en toe een lekkere golden oldie, bijvoorbeeld rock 'n roll (voor opa en oma) en dan weer een uptempo nummer voor de feestbeesten. Dat alles in een lekkere vlotte mix. Wat ik vooral belangrijk vindt, is dat het jullie feest wordt. Daarom gebeurt alles in goed overleg. Ik hanteer een   moderne up-tempo   draaistijl en mijn (cd) collectie is breed: van jaren ’60 tot de laatste top 40! 

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Overschrijving via bank / giro
 • Berekent u de kosten per uur of per evenement?

  Per evenement
 • Rekent u reiskosten?

  Geen reiskosten
 • Wat zijn uw tarieven?

  650
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Een eigentijdse drive-in show met een zeer persoonlijke aanpak. Altijd 1 op 1 contact met jullie bruiloft DJ!
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2003

Reviews (3)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 3 meningen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

een profesional die luistert en wensen respecteert, weinig praat en er een feest van maakt.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dj Diyo heeft ons trouwfeest gemaakt! Een fijne dj met prettige communicatie vooraf, duidelijke informatie voorzieningen en een eerlijke prijs. De dansvloer is van begin tot einde gevuld geweest en we kijken terug op het beste feestje ooit. De toffe Dj booth maakte het helemaal compleet.

Misbruik rapporteren
Door maxime.92
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 14 april 2018 zijn wij getrouwd en heeft Bob, DJ Diyo, de muziek verzorgd tijdens ons huwelijksfeest. Het contact van tevoren was goed, en de website waar wij ten alle tijden op konden inloggen om de informatie te bekijken en onze wensen door te geven was super fijn! Bob denkt goed mee en bij vragen werden deze altijd heel snel beantwoord. Onze wensen zijn uitstekend begrepen en we hebben een top avond gehad waar alle gasten ook zeer enthousiast over waren. Naast de muziek hebben wij bij DJ Diyo het videogastenboek gehuurd, wat hilarische filmpjes heeft opgeleverd waar we nog heel lang van kunnen nagenieten. Dj Diyo is absoluut een aanrader!

Misbruik rapporteren

Adres van Bruiloft DJ Diyo in Overijssel:

Baileystraat 4i 8013RV Zwolle +31 629304556