Dj4all

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Dj4all

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 89.500 €

DJ4ALL verzorgt al meer dan 30 jaar door heel Nederland van allerlei soorten feesten met als specialisatie Huwelijksfeesten en Bedrijfsfeesten. Ook zijn wij partner van het RTL4 TV programma "Married at first sight" waarvoor wij alle feesten verzorgen.

Patrick Nobbenhuis is DJ en founder van DJ4ALL, voorheen onder de naam PartyMusic.

Feesten zijn bij ons altijd uniek, verrassend en veelzijdig. Door de enorme ervaring hebben wij muziek van jong tot oud en kan iedereen zich herkennen in de muziek die wij draaien. Er is altijd ruimte voor verzoeknummers en speciale wensen. 

Van te voren gaan wij altijd in gesprek om de muziekvoorkeuren en sfferwensen met elkaar door te nemen. Dit gesprek heb je altijd met je eigen DJ dus je weet wie er komt en jouw feest gaat verzorgen.

De DJset bestaat uit LEDzuilen en een booth met LED verlichting. We draaien met goed geluid en een mooie lichtshow, maar altijd naar wens. De DJ is altijd representatief gekleed. 

DJ4ALL, de meeste creatieve en vertrouwde DJ voor jullie feest! Ga voor meer info zoals prijzen naar onze site www.DJ4ALL.nl. 

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
89.500 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wij vragen bij opdracht 25% aanbetaling en het restbedrag moet voor het feest aan ons overgemaakt zijn. Mocht onverhoopt de trouwdag niet doorgaan dan kan geen aanspraak worden gemaakt op de al voldane aanbetaling. Als de trouwdag verplaatst moet worden door een sterfgeval verhuizen wij mee naar de nieuw vast te leggen datum, indien bij ons beschikbaarheid mogelijk is.
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1994
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Dj4all

4.9
15 reviews
15 reviews
Professionaliteit
(15)
Prijs/kwaliteit
(15)
Aanrader?
(15)
tom.tomeij
Door Tom
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Patrick via deze weg willen wij jou bedanken voor een onvergetelijke avond. Wat een mega feest! Iedereen was vol lof. Ik kan me niet herinneren dat we zo lang achter elkaar hebben gedanst. Je hebt de smaak enorm goed aangevoeld, er op ingespeeld en het feest gemaakt. Heel profesioneel en lastige job lijkt me met zo'n gemengd gezelschap. Van 4 tot 68 jaar iedereen heb je in beweging gekregen. Op bepaalde momenten dacht, nu danst echt iedereen! Echt zo blij dat wij jou hebben ingehuurd! 

We zitten nogsteeds na te genieten. Namens de hele familie en vriendengroep. Duizend maal dank... Je bent een topper!

Tom Tomeij

Misbruik rapporteren
annika5
Door Annika
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Als je een garantie wilt voor een geslaagd feest moet je Patrick inhuren! Ik heb hem op veel bruiloften zien draaien en hem ook voor mijn eigen feest geboekt en het was altijd een groot succes! Patrick voelt heel goed aan hoe hij de sfeer tot het toppunt kan brengen. De dansvloer blijft hierdoor steeds "on fire". Daarnast is Patrick gewoon een ontzettend fijn persoon om mee samen te werken, steeds met een positieve en open uitstraling, professioneel en duidelijk: kortom gewoon een fijne kerel en een Top DJ!

Misbruik rapporteren
bramdendunnen
Door Christina
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dj op onze bruiloft. Was kort gezegd gewoon top. 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact