• Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

DJ4ALL verzorgt al meer dan 30 jaar van allerlei soorten feesten met als specialisatie Huwelijksfeesten en Bedrijfsfeesten. Ook zijn wij partner van het RTL4 TV programma "Married at first sight" waarvoor wij alle feesten verzorgen.

Patrick Nobbenhuis is DJ en founder van DJ4ALL, voorheen onder de naam PartyMusic.

Feesten zijn bij ons altijd uniek, verrassend en veelzijdig. Door de enorme ervaring hebben wij muziek van jong tot oud en kan iedereen zich herkennen in de muziek die wij draaien. Er is altijd ruimte voor verzoeknummers en speciale wensen. 

Van te voren gaan wij altijd in gesprek om de muziekvoorkeuren en sfferwensen met elkaar door te nemen. Dit gesprek heb je altijd met je eigen DJ dus je weet wie er komt en jouw feest gaat verzorgen.

De DJset bestaat uit LEDzuilen en een booth met LED verlichting. We draaien met goed geluid en een mooie lichtshow, maar altijd naar wens.

DJ4ALL, de meeste creatieve en vertrouwde DJ voor jullie feest!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 14 reviews
Door annika5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Als je een garantie wilt voor een geslaagd feest moet je Patrick inhuren! Ik heb hem op veel bruiloften zien draaien en hem ook voor mijn eigen feest geboekt en het was altijd een groot succes! Patrick voelt heel goed aan hoe hij de sfeer tot het toppunt kan brengen. De dansvloer blijft hierdoor steeds "on fire". Daarnast is Patrick gewoon een ontzettend fijn persoon om mee samen te werken, steeds met een positieve en open uitstraling, professioneel en duidelijk: kortom gewoon een fijne kerel en een Top DJ!

Misbruik rapporteren
Door bramdendunnen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dj op onze bruiloft. Was kort gezegd gewoon top. 

Misbruik rapporteren
Door filiz.karakis
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Patrick is een proffesionele DJ!

We hebben een fantastische avond gehad met zijn muziek!

Hij heeft er echt een knalfeest van gemaakt!

We hebben zeker geen spijt en voor een volgende keer zullen we hem zo weer inhuren. 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wij vragen bij opdracht 25% aanbetaling en het restbedrag moet voor het feest aan ons overgemaakt zijn. Mocht onverhoopt de trouwdag niet doorgaan dan kan geen aanspraak worden gemaakt op de al voldane aanbetaling. Als de trouwdag verplaatst moet worden door een sterfgeval verhuizen wij mee naar de nieuw vast te leggen datum, indien bij ons beschikbaarheid mogelijk is.
Berekent u de kosten per uur of per evenement?
Per evenement
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
vanaf € 895,00
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Wij vragen altijd naar de muzikale wensen. Dit kan in eerste instantie opgeven worden d.m.v. muziekstijlen. Daarna gaan we gerichter vragen stellen wat men echt mooie nummers vindt. Daarvan willen wij er 15 op papier hebben die op het huwelijksfeest absoluut gedraaid worden. Daarnaast laten wij ons door de aanwezige gasten inspireren. Zij kunnen de gehele avond verzoek-aanvraagkaartjes invullen en afgeven aan de DJ. Geen enkele huwelijksfeest is het zelfde. Dat maakt onze feesten ook uniek en verrassend! Door de opbouw van de feestavond door muziek te draaien voor jong en oud komt het regelmatig voor dat mensen op de dansvloer komen die normaal nooit dansen! Dat is natuurlijk geweldig!!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1994

Adres

Stad: