• Prijsklasse Midden
  • Website

-

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wij vragen bij opdracht 25% aanbetaling en het restbedrag moet voor het feest aan ons overgemaakt zijn. Mocht onverhoopt de trouwdag niet doorgaan dan kan geen aanspraak worden gemaakt op de al voldane aanbetaling. Als de trouwdag verplaatst moet worden door een sterfgeval verhuizen wij mee naar de nieuw vast te leggen datum, indien bij ons beschikbaarheid mogelijk is.
Berekent u de kosten per uur of per evenement?
Per evenement
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
vanaf € 895,00
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Wij vragen altijd naar de muzikale wensen. Dit kan in eerste instantie opgeven worden d.m.v. muziekstijlen. Daarna gaan we gerichter vragen stellen wat men echt mooie nummers vindt. Daarvan willen wij er 15 op papier hebben die op het huwelijksfeest absoluut gedraaid worden. Daarnaast laten wij ons door de aanwezige gasten inspireren. Zij kunnen de gehele avond verzoek-aanvraagkaartjes invullen en afgeven aan de DJ. Geen enkele huwelijksfeest is het zelfde. Dat maakt onze feesten ook uniek en verrassend! Door de opbouw van de feestavond door muziek te draaien voor jong en oud komt het regelmatig voor dat mensen op de dansvloer komen die normaal nooit dansen! Dat is natuurlijk geweldig!!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1994

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • DJ´s
  • Midden