DJ te huur

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

DJ te huur

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

LIVE LOVE PARTY

Elke bruiloft is uniek. Met jullie wensen on point zorgen we samen voor de voetjes van de vloer. Elke bruiloft zien wij als missie om de wensen, gecombineerd met interactie van het publiek, te gebruiken om het feest tot een succes te brengen.   

WE LOVE RETRO

Speciaal voor bruiloften hebben we een 3 tal sets samen gesteld  met een retro / vintage look. Dit is erg mooi bij bijvoorbeeld oude locaties en bruiloften met een vintage of bohemian look. De Vinyl DJ heeft zijn vinyl spelers gekoppeld met slimme techniek om niet beperkt te zijn in de platen en zal hij zorgen voor een tof feest.

STRAK

Is jou locatie modern of hou je liever van strak. Dan hebben wij een ''Strak'' thema. Het witte dj led meubel zorgt samen met de zuilen voor een strakke uitstraling. 

MUZIEK MOET JE ERVAREN

Met jaren langen ervaring in de big event scene hebben wij de kennis om de beste materialen te combineren. Zo garanderen we jullie van geluid dat zuiver klinkt op alle niveaus en een licht show waarbij de lampen harmonieus samen lopen. 

ACTS

Naast een DJ's hebben we ook een DJ met Sax of een zangeres voor bij je ceremonie. Kijk voor meer mogelijkheden op onze djtehuur.nl. 

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Via Ideal of per factuur
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over DJ te huur

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2741JV

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact