• Prijsklasse Luxueus

Reserva Ecolodge Eldorado is een geweldige huwelijksreis locatie! Het ligt in een landelijke omgeving aan een meer in de omgeving Araras van Petropolis in Brazilië. Het kasteel van Itapaiva en Castelo de Itaipava zijn lokale bezienswaardigheden, en de natuurlijke schoonheid van het gebied is te zien in Vale do Paraíba.

Dit rookvrije vakantiehuis beschikt naast een restaurant over een buitenzwembad en een bar / lounge. Gratis ontbijtbuffet, gratis wifi in gemeenschappelijke ruimtes, gratis parkeerplaatsen en een gratis receptie. Andere voorzieningen zijn een koffiegelegenheid, een sauna en een spaservice. De 4 huizen bieden gratis wifi, een gemeubileerde veranda en een zitruimte aan. Roomservice, luxe beddengoed en gratis mineraalwater zijn enkele van de overige voorzieningen.

Bezoeker, laat een review achter over Ecolodge Reserva Eldorado en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Ecolodge Reserva Eldorado

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat voor type huwelijksreis is uw specialisatie?
Ontspanning
Hoe organiseert u de huwelijksreizen?
Wij hebben een catalogus
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar

Vergelijkbare leveranciers

Huwelijksreis

Shanti Travel is een Frans-Indisch reisbureau, gespecialiseerd in huwelijksreizen naar Azië en India. Zij organiseren voor u een onvergetelijke reis die helemaal op uw wens aansluit. Of u nu naar Noord-India of Zuid-India wilt gaan, door de Himalaya wilt trekken, Sri Lanka, Mongolië, Népal, Tibet of... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Huwelijksreis
  • Luxueus
  • Ontspanning
  • Online Verkoop