• Prijsklasse Midden

Shanti Travel is een Frans-Indisch reisbureau, gespecialiseerd in huwelijksreizen naar Azië en India. Zij organiseren voor u een onvergetelijke reis die helemaal op uw wens aansluit. Of u nu naar Noord-India of Zuid-India wilt gaan, door de Himalaya wilt trekken, Sri Lanka, Mongolië, Népal, Tibet of zelfs de Malediven wilt bezoeken voor uw huwelijksreis- bij Shanti Travel bent u aan het juiste adres. Zij zijn expert in het regelen van uw droomreis! 

Shanti Travel heeft in negen jaar tijd al meer dan 25 000 reizen verzorgt, met maar liefst 96% tevreden klanten. Laat je dromen uit komen, neem deel aan bijzondere excursies en beleef de huwelijksreis van uw leven. 

Shanti Travel is meerdere malen aanbevolen door reidsgidsen met bestemmingen als Noord-India, Zuid-India en Sri Lanka. Met Shanti Travel bent u verzekerd van een huwelijksreis om nooit te vergeten! 

Bezoeker, laat een review achter over Shanti Travel en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Shanti Travel

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor type huwelijksreis is uw specialisatie?
Ontspanning
Hoe organiseert u de huwelijksreizen?
De reis wordt samengesteld op basis van de wensen van het bruids

Vergelijkbare leveranciers

Huwelijksreis

Reserva Ecolodge Eldorado is een geweldige huwelijksreis locatie! Het ligt in een landelijke omgeving aan een meer in de omgeving Araras van Petropolis in Brazilië. Het kasteel van Itapaiva en Castelo de Itaipava zijn lokale bezienswaardigheden, en de natuurlijke schoonheid van het gebied is te zien... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Huwelijksreis
  • Midden
  • Ontspanning
  • De reis wordt samengesteld op basis van de wensen van het bruids