Dominick Verstoep Filmmaker

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Dominick Verstoep Filmmaker

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jullie staan aan het begin van een nieuw verhaal; een verhaal van tranen, geluk, verwachting en hoop. Ik geloof dat dit gekoesterd moeten worden en dat we dit moeten doorgegeven aan de komende generaties. Een bruiloft is zo veel meer dan een moment, jullie trouwfilm zou dit ook moeten zijn.

 

 

Ik wil me graag introduceren, mijn naam is Dominick Verstoep, trouwvideograaf

Een verhaal is voor mij de kern als filmmaker. We voelen allemaal de emotie wanneer we dat ene nummer horen en we weten allemaal dat het gezegde ‘A picture tells more than a thousand words’ klopt. Video heeft de unieke eigenschap om de kracht, passie en emotie van zowel muziek als foto’s te combineren. Van jongs af aan ontdekte ik de effectiviteit van deze krachtige samenwerking en daar ben ik mij op gaan specialiseren. 

 

Al meer dan 8 jaar maak in trouwfilms met een lach, traan en 'aah-moment' door heel Nederland, ik werk met een duidelijke all-in prijs (dus inclusief montage, muziek, kilometer, uitloop op de dag zelf en als gecertificeerd drone piloot zitten drone opnames altijd inbegrepen!

FAQ´s

Hoofddiensten
Videograaf
Van
1.895 €
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betalingen worden opgedeeld in 3 termijnen van 30%, 40% en 30%.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Dominick Verstoep Filmmaker

4.9
7 reviews
7 reviews
Professionaliteit
(7)
Prijs/kwaliteit
(7)
Aanrader?
(7)
laurateijmant
Door Laura
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In eerste instantie wilde wij geen videograaf op onze bruiloft inhuren maar een maand of 2 voor de bruiloft bedacht ik mij en zijn wij gaan zoeken. Zo kwamen wij bij Dominick terecht en wat een geluk was dat!!! Ten eerste is hij ontzettend fijn in de omgang, hij denkt goed mee met jou ideeën en vult deze daar waar gewenst is aan én je beseft niet eens dat er constant om je heen gefilmd wordt want Dominick blijft bescheiden op de achtergrond. 

Mijn man en ik zijn het er beide over eens videograaf met stip op één en fotograaf op twee. 

Dominick bedankt 🥂

Misbruik rapporteren
manon-ramon
Door Manon en Ramon
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Je merkt nauwelijks dat hij aanwezig is, houdt zich op de achtergrond, waardoor je de mooiste beelden krijgt. Ik vind onze video zelfs mooier dan al onze foto's. Een echte aanrader!

Misbruik rapporteren
roselien-henk
Door Roselien en Henk
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dominick is echt een aanrader! Hij heeft onze trouwdag perfect vastgelegd met een prachtige trouwvideo. Vooraf brengt hij goed in kaart wat de wensen zijn en op de dag zelf merk je hem amper. Ook de samenwerking met de fotograaf was perfect. Wij genieten, door de video van Dominick, nog regelmatig na van deze prachtige dag. We raden dan ook zeker aan om de trouwdag vast te leggen en helemaal om dit te laten doen door Dominick

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 8331 JG

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact