Dreamdresses

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Dreamdresses

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 150 €

Dreamdresses is Nederlands grootste department store op het gebied van galajurken, cocktail jurken en trouwjurken. Ons prachtige pand (2000m2 ) bevind zich in het centrum van Arnhem en is zeven dagen per week geopend waar wel 10.000 jurken op u wachten.

Wij beschikken over een prachtige bruidsafdeling waar we samen op zoek gaan naar de ‘Dreamdress’.  Bij ons vind u al een jurk vanaf 150€ en met een max van 1000€. Wilt u liever niet in het wit of ivoor? Geen probleem wij hebben ook een gekleurde trouwafdeling. Naast trouwjurken kunt u bij ons ook terecht voor trouwschoenen, sieraden, sluiers, bolero’s, stola’s etc. Samen met onze adviseuse stellen wij u droom outfit samen van top tot teen!

Onze manier

Bij ons op de trouwafdeling bent u welkom met en zonder afspraak. Komt u zonder afspraak langs dan heeft u de kans dat onze adviseuse haar aandacht moet verdellen over meerdere bruiden. 

Onze adviseuses begeleiden, adviseren, helpen en gaan samen met u op zoek naar de droomjurk. Zij zorgen voor een prettige ervaring een mooie voorbereiding op uw bijzondere dag...De Bruiloft!

Uniek aan Dreamdresses is , dat wij werken met een grote voorraad. Dus trouwd u op korte termijn, geen probleem!  Wij hebben genoeg jurken ready to go!

Afspraak maken

Ik hoop dat we u interesse hebben kunnen wekken, zo ja , kom gezellig langs, u bent van harte welkom. Voor een afspraak kunt u ons mailen. 

Bruidsmeisjes

Naast trouwjurken verkopen wij ook prachtige avondjurken en cocktail jurken. Deze zijn perfect om uw bruidsmeisjes op u bijzondere dag te laten stralen.  U bent ook hier voor van harte welkom. Lukt het niet om alle bruidsmeisjes tijdens openingstijden bij elkaar te krijgen?  Geen probleem, we beschikken over een heuse bruidsmeisjes BUS. Wij komen op lokatie met jurken afgestemd op de wensen van de bruid.  Heeft u hierover vragen of interesse kunt u ons mailen.

Pasfestijn

Om de zoektocht naar uw droomjurk nog specialer en feestelijker te maken kunt u gebruik maken van ons pas arrangement. Onder het genot van een hapje en een drankje ( prosecco) gaan we samen op zoek naar de jurk. De meegenomen aanhang wordt omgetoverd tot een heuse jury.

Heeft u interesse of vragen kunt u ons mailen.

Tot ziens!

 

 FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
150 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De jurk dient betaald te worden bij het meenemen of afhalen. Bij het eventueel bestellen van een jurk dient een aanbetaling te worden gedaan.
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
Maandag 12:00-18:00 Dinsdag 10:00-18:00 Woensdag 10:00-18:00 Donderdag 10:00-21:00 Vrijdag 10:00-18:00 Zaterdag 10:00-17:00 Zondag 12:00-17:00
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2005

Meningen over Dreamdresses

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 6811 GD

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken