The New Bride

Ga naar het gesprek Meer Informatie

The New Bride

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Bij ons kun je terecht voor de trouwjurk van je dromen. Ons team staat voor je klaar om samen met jou een prachtige trouwjurk uit te zoeken. Of je jurk klassiek, strak, modern, romantisch gekleurd, hoog gesloten of een maatje meer moet zijn. Wij zorgen voor de droomjurk, die aan al je wensen voldoet waarbij gekozen kan worden uit hoogstaande merken als bijvoorbeeld Kenneth Winston, Sincerity, Alfred Angelo en Sweetheart.

De winkel is ruim opgezet en heeft grote pashokjes met veel privacy om in alle rust je trouwjurk te kunnen kiezen.

Het grote voordeel van The New Bride is dat wij een eigen atelier in huis hebben. Er is elke dag een coupeuse aanwezig, zodat je direct weet of de aanpassing die je wilt mogelijk is. En je krijgt direct een beeld van het resultaat van eventuele aanpassingen.

Vaak is het zo dat degene die je helpt bij het doorpassen nadat je een jurk hebt gekocht, ook degene is die zelf de aanpassingen aan de jurk doet/de jurk naait.

Meningen over The New Bride

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
femke-bakker
Door Femke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vriendelijk ontvangen met koffie en taart, er hingen al wat jurken uitgezocht voor me klaar, en kreeg ruim de gelegenheid om zelf nog rond te kijken. 

Ik ben enorm goed en geduldig geholpen (met al mijn vragen) bij het passen en meekijken naar eventuele mogelijkheden/veranderingen bij de jurk.  Er werd met mij mee gedacht! Geralda die mij holp was in haar werk erg vakkundig en deed haar werk erg goed! En ze wil het graag naar je zin maken! 

Uiteindelijk mogen slagen voor een prachtige jurk!! 

Misbruik rapporteren
thomasensanne
Door Sanne
5
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Ik heb bij The New Bride altijd hele fijne afspraken gehad. Er werd altijd de tijd voor me genomen en, niet onbelangrijk, ik heb er mijn droomjurk gevonden!

Misbruik rapporteren
thomasensanne
Door Sanne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik ben twee keer bij The New Bride geweest en beide keren super goed geholpen door Vera! Ze had veel geduld en dacht goed met me mee. Daardoor heb ik bij de tweede afspraak mijn droomjurk gevonden!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3771 RC

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken