Wizard´s Wedding Wonderland

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Wizard´s Wedding Wonderland

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 299 €

Je mag eindelijk een bruidsjurk gaan uitzoeken!  Dit is het moment waarover je als meisje misschien al had gedroomd....  Je bent ten huwelijk gevraagd (of je hebt zelf een aanzoek gedaan), en je gaat eindelijk op zoek naar de trouwjurk van je dromen..! Natuurlijk begint je zoektocht op het internet, en koop je even een paar van die leuke trouwmagazines om informatie te vergaren en alvast even de sfeer te proeven. Want het is leuk om vanuit je eigen luie stoel eerst eensheerlijk inspiratie op doen bij al die schitterende bruidsmodefoto's die je gedurende je zoektocht tegenkomt.  

We vinden het leuk om je te ontmoeten in een van onze bruidswinkels.., maak je afspraak straks even via deze site, of bel met de dichtstbijzijnde vestiging.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
299 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke producten biedt u aan?
Feest en Avondjurken, Jurk Bruidsmeisjes
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
Welkom met & zonder afspraak, dinsdag t/m zaterdag van 10:00 - 17:00 uur.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2003

Meningen over Wizard´s Wedding Wonderland

4.2
12 reviews
12 reviews
Professionaliteit
(8)
(1)
(1)
(1)
(1)
Prijs/kwaliteit
(8)
(2)
(1)
(1)
Aanrader?
(8)
(2)
(1)
(1)
mirella74
Door Mirella
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op de website staat dat ze meer als 500 plus size jurken hebben maar deze website is voor alle locaties en in almere waar ik geweest ben hadden ze helaas niet heel veel. Maar gelukkig werd ik wel heel goed geholpen en heb ik daar wel degelijk MIJN jurk gevonden. Ik kreeg er zelfs voor 150 euro gratis accesoires bij. De winkel opzich was ook erg mooi en goed ingedeeld. Je had een beetje privé hoekjes zodat niet iedereen mee kon genieten en dat was heel fijn! 

Toen ik er uit was kreeg ik de jurk meteen mee. Daar had ik even niet op gerekend maar het was wel handig. Ze bestelling niets. Je past de jurk, maakt een keuze en krijgt 'm meteen mee. Daarna maar je een pas afspraak om de jurk te vermaken. Heel handig dus. Al met al een super goede ervaring dus! :-) 

Misbruik rapporteren
hesdevries
Door H
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zeer slechte ervaring mee! Dit bedrijf heeft alleen maar als doel om flink winst te maken op een oneerlijke en niet netjese manier. Het lijkt op de site allemaal heel wat, maar in werkelijkheid is het één grote flop.

Ik zou iedereen afraden hier naar toe te gaan!

Misbruik rapporteren
f_denouden
Door F
2
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Teleurgesteld. Mijn jurk was een vintage exemplaar waardoor de actie 400€ accessoires uitzoeken niet van toepassing was, beetje jammer. Vervolgens werd er bij het passen gegarandeerd dat mijn jurk verlengd kon worden. Maar na 3 keer terug gekomen te zijn werd ik door de eigenares gebeld dat het toch niet mogelijk was en de enige oplossing was om op platte schoenen te gaan. Aangezien zij mijn jurk wilde verleng via het bovenstuk en deze versierd was met heel veel kralen, hebben ze alle kralen er af gehaald zonder fotos te maken hoe hij in originele staat eruit zag. Gelukkig had ik zelf nog fotos van het passen en hebben ze het zoveel mogelijk terug kunnen zetten zoals de jurk was. Ik ben in totaal 5 keer terug geweest en moet zeggen dat als je je jurk 1 week voor je bruiloft pas kan ophalen de lol er wel van af is.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1314 AP
Stad: 3031AD
Stad: 8861
Stad: 3031

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken