De Bruidslakei

Ga naar het gesprek Meer Informatie

De Bruidslakei

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Welkom bij de Bruidslakei, dé bruidsmode specialist uit Noord-Holland. Wij zijn sterk in betaalbare trouwjurken & bruidsjurken en mooie bruidsmode accessoires, speciaal voor de bruid die bewust gaat trouwen.

In de stijlvol en elegant ingerichte bruidssalon wordt je verrast door de vele mogelijkheden. Wij zullen je op afspraak adviseren in de droomjapon die jij zoekt. Doordat wij verschillende bruidsmodebeurzen bezoeken, zijn de laatste trends in onze betaalbare bruidsmodecollectie te vinden.

Een pasafspraak is bij ons snel gemaakt, kan de hele week, overdag en 's avonds en ook in het weekend. We zijn vanuit Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Utrecht en Flevoland eenvoudig te bereiken. Kijk voor de routebeschrijving op de contact pagina. Ook vanuit de rest van Nederland verrassen we je graag.

In onze bruidswinkel is een grote collectie betaalbare bruidsjaponnen op voorraad. Bruidsmode begint bij ons al zeer voordelig. Natuurlijk mag een uitgebreide collectie bruidsaccessoires niet ontbreken. Wij leveren o.a. bruidsschoenen, bruidssieraden, haaraccessoires, bruidslingerie, bruidshandschoenen, hoepels en petticoats en aanverwante artikelen.

 

Meningen over De Bruidslakei

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1617 JS

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken