1/8
1 van 8 foto's
1 van 8 foto's
1 van 8 foto's
1 van 8 foto's
1 van 8 foto's
1 van 8 foto's
1 van 8 foto's
1 van 8 foto's

Beschrijving

WELKOM BIJ DREAMGIRLS BRUIDSMODE
Trouwen in een prachtige droomjurk van een designerlabel onbetaalbaar? Nee, niet meer!
Als bruid wil je er op je trouwdag uiteraard stralend uitzien en je speciaal voelen in je droomjurk, zonder daarvoor duizenden euro´s te hoeven uitgeven.

DreamGirls Bruidsmode helpt je om deze wens te realiseren en maakt van jouw droom, een werkelijkheid!

Iedere bruid is speciaal en uniek en daarom willen wij jou als bruid een keuze kunnen laten maken uit de allermooiste bruidsjurken. Bij DreamGirls Bruidsmode vind je een uiteenlopende collectie in diverse prijsklassen, van het lagere prijssegment tot de bekende topmerken. Van Sincerity Bridal hebben wij het label Sweetheart in onze collectie alsook de prachtige japonnen van Lillian West, ook hebben wij prachtige trouwjurken van Venus BridalEglantine Creations, en het speciaal voor de wat vollere bruid ontworpen en Award-winnende label Sonsie van Veromia. Dus ook volop keuze voor de plus-sized bruid!

Voor wat betreft schoenen, sieraden, accessoires en lingerie hebben wij eveneens grote merken voor een betaalbare prijs zoals Elsa Coloured ShoesAbraziPoirierDi Lorenzo. Kortom: teveel om op te noemen!

Er is voor ieder wat wils, maatje meer en maatje minder, romantische, klassieke, trendy en eenvoudige trouwjurken. Bekijk alvast een deel van onze collectie op deze site of maak een afspraak om deze prachtige, veelzijdige, van hoogwaardige kwaliteit en toch zeer betaalbare collectie in onze winkel te komen bekijken.

Je droomjurk hangt hier voor je klaar en wacht nu alleen nog op jou! Kom je gauw? Dan maken we er samen alvast een feestje van!

 

Details

  • Luxueus
  • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

    Luxueus

Meningen (0)

0.0
0 meningen

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

Adres van Dreamgirls bruidsmode in Noord-Holland:

De Clercqstraat 101 1053 AH Amsterdam